~snip
Ovo me podsjeća na Sorare gdje na početku dobiješ pet common kartica igrača s kojima ne možeš nikoga pobijediti. Da bi zaradio, moraš kupiti bolje (rjeđe) kartice igrača s kojima onda možeš pobijediti i zaraditi lovu. Nije to loš koncept ali meni osobno se ne sviđa.
za Sorare - promenili su koncept, i sad su uveli da rookie liga nema ogranicenje na 8 nedelja, koje je ranije postojalo, nego se moze igrati permanentno
inace, od danas krece i sorare.academy - to bi @Trofo moglo biti interesantno, jer ima free liga, gde mozes da koristis sve igrace iz top-5 liga, a nagrade su prave sorare kartice
Jeste li culi za igru
Splinterlands strateska igra sa kartama slicna je Hearthstoneu i Magic The Gathering Arena ako ste nekad igrali
Igra je jako zarazna ,prosto vuce da se igra i da se trosi novac na NFT karte .Ja sam je poceo igrati pre nekoliko dana vec sam postao ovisnik i potrosio sam nekolio stotina usd na kupovinu NFT karata .
sto se tice Splinterlands, ja igram od sredine 2020-te i kartice su tada bile 20-30 puta jeftinije, sad su cene porasle, jer se Splinterlands jos nije prilagodio na ogroman porast broja korisnika, sve kartice su rasprodate, i jedini nacin da dodjes do novih je na marketu, sto stvara traznju, a nema nove ponude, sad treba da krene prodaja nove serije kartica, ali ce za kupovinu biti potrebni i VOUCHER tokeni, koji se dobijaju stejkanjem SPS tokena
nije spomenuto da je u toku 365-day airdrop, i da svaki dan dobijas SPS u zavisnosti od kvaliteta tima, i ucesca u LP-ovima za DEC/SPS na ETH i BNB platformama, kao i vlasnistva na SPL tokenima na Hive platformi - po meni je Splinterlands bolji od Axie