siz onay vermeden işlem yapamazlar.
Harcama onayı verilmişse ve limit belirtilmemişse ethereum cüzdanınızdan doğrudan (siz yeni bir onay vermeden) çekim gerçekleştirebilirler. Ancak cüzdanda hiç bir şey olmadığı belirtilmiş. Harcama izni verme ve iptal etme işlemleri ağ üzerinde belli bir ücrete tabidir. Cüzdanda ağ ücretini karşılayacak tutar olmadığına göre izin verilememiş demektir.
Arkadaşlar sonradan farkettim bir icoya katılmak için sahte bir pool a bağlan dedim. Denemek için metamesk cüzdadını bağladım ama hiçbir varlığım olmadığı için sorun olmadı. Yani sadece bağlandım. Cüzdanı bağladılar. Birşey alamadılar hiçbirşey olmadığı için cüzdanımda. Veya herhangi birşey için onay göndermediler. Şimdi ileride cüzdanıma mesela ethereum gönderirsem Bunlar onay gönderirler mi ara ara? Metamesk in mantığını tam olarak bilmediğim için soruyorum. Bu metamesk konusunda çok bilgili değilim?
Eğer iptal edilemeyecek bir ödeme alımı işleminiz yoksa yeni bir adres oluşturun yada @edandrada'nın belirttiği gibi metamask veya diğer arayüzler üzerinden verdiğiniz onayı kaldırabilirsiniz. Metamask'ta riskli işlemler için deneme amaçlı olarak kullanacağınız bir adres olarak da kullanabilirsiniz adreslerinizden birisini. Vereceğiniz izin sadece o anda bağlı olan adresi kapsar.