ben de buna tav oluyorum. :) devletin koskoca kurumunun itibarını iki paralık et, sonra da "yanlışlıkla olmuş" de! yanlışlıkla olan ne? trafikte kaza yaptıktan sonra memura "yanlışlıkla oldu" de bakayım; nasıl bir karşılık alıyorsun, görelim. resmi gazetede detayları belli olan haberi, malum kitleye kitlemek için çarpıt, sonra da "yanlışlıkla oldu, içkiliydi bilmem ne!" oldu emenike! :)
Muhaliflere yakın taraf da iktidar yanlısı taraf da böyle çarpıtmaları çokça yapıyorlar. Tabi Pusholder için taraflı demiyorum. Gerçekten başarılı bir haber kaynağı normalde. Ancak bir yanlış anlaşılmaya yol açmaları kötü oldu. Umarım bundan sonra her haberde daha dikkatli olurlar.
işte... iş burada siyaset ya da politikanın dışına çıkıyor çünkü yandaş veya fondaş olarak haber yayınlanmakla, devlet kurumları hakkında çarpıtılmış asparagas haberler yayınlamak, aynı şeyler olarak olarak değerlendirilmemeli diye düşünüyorum. eylemi kimin yaptığıyla ilgilenmiyorum (belki sonra ilgilenirim), eylemin kendisini daha önemli buluyorum.