Öyle veya böyle devir shit devri forumdaşlar ve 100x ler bu shitlerde , tabii rug pullarda.
Ne kadar kabullenmesek de shibaya artık çöp olarak bakmak pek doğru değil, topluluğu sağlam ve TVL'de nerdeyse 2 günde 1.5milyar dolarcık olmuş.
Shibaswap açıldığı gün ETH ağını o kadar tüketti ki gazın parabolik artmasına sebep oldu da şimdi biraz duruldu.
Shytoshi Kusama beğensek de beğenmesek de iyi bir iş çıkardı. LEASH(Doge Killer) ve BONE ekosistemin diğer iki tokeni Uniswap'da rağbet görüyorlar.
Artık Pancakeswapda ve diğer DEXlerde işin boku çıktı.
Dextools'da trendde en az 4 doge var diğerleride shit oğlu shit , isimleri ayrı komedi ama bu shitlerde dönen para dudak uçuklatıcı.
Shitler demişken babydoge denen shit 1 ayda 300x yapıp 2milyar $ MC ulaştıysa (ki Elon'un tweetinin katkısı büyük) devir shit devridir.
Takım, usecase hikaye erken yakalarsan shittoken şahane.
Kumar oynamak yerine shitleri deneyebilirsin, onun dışında shitlerin övülecek hiç bir yanı yok.Para buralara aksa da benim kumar gibi alışkanlığım yok ve size tavsiyem siz de kumardan uzak durun.
Unutmayın; kumarda her zaman kasa kazanır !
Dexlerdeki sözde kriptoların/shitlerin çoğu büyük kumar zaten
Yazdıklarımdan shitleri övdüğüm sanılmasın , marketin şu anki hali içler acısı ve zerre memnun değilim.
CMC'ye son bir ayda eklenenlerin %99'u shit oğlu shit. Doge ismi geçen listelenmiş shitlerin sayısı komedi
Ama shit dediğimiz bir coin ve token devasa market hacmine ulaştıysa bazı şeyleri görmezden gelmek bana göre doğru değil.
Sonuçta hepimiz para kazanmak için kriptodayız ve para şu an bunlara akıyor. Devir MEME/shittoken devri
Yeni çıkan doğru düzgün projelerin çoğu bu shitlerin hacmi yemeleri ve ilgisizlikten dolayı dumpa uğruyorlar.
1-2 yıla yada çok daha kısa sürede bu shitlerin çoğu kripto çöplüğüne gidecek ama bu süreçte kazandıktan sonra bunların shit olması kimsenin umurunda değil.
Kimi uzun yoldan sağlam şekilde kazanmak ister kimi de kısa yoldan , tabii arada %99u rekt olur.
Herkes kendi seçim ve stratejileri sonucunda kazanır veya kaybeder.
Ben DEXlerde şansımı denedim ve iyide kazandım , öyle çok büyük de oynamadım.
Ne shillerim ne de kimseye şunu al bunu al derim.
Herkese bol kazançlar.