Bekli bu Blockchain teknolojisini ortaya atıp Btc genesis blok işlemini yapan da uzaylılardır. Adama halen yok ortada. Uzaylılar baktılar lidyalılardan beri aynı şeylerle uğraşıyoruz ilerleme konusunda yavaş kaldık buna el atmış olamazlar mı. Alsana uzaylıları.
Satoshi'nin kimliği ile ilgili yüzlerce iddia okumuş olabilirim bugüne kadar ancak onun uzaylı olduğu hipotezi ile ilk kez karşılaşıyorum. Theymos forumdaki eski yazılarından birisinde bu durumu çok iyi açıklamıştı. Satoshi bir şeyi yoktan var etmedi. Zaten insanların bir bölümü benzer projeler üzerinde çalışıyordu ve belli bir mesafe kat edilmişti hedefe ulaşmak için. Çözülmesi gereken sorun ortaya konulmuştu ve çözülebilmesi için gerekli teknolojik geliştirmeler de tamamlanmıştı. Satoshi hedefine ulaşabilmek için uzun süreli bir düşünme sürecinden sonra ürünü ortaya koyma çalışmalarını başlatıyor. Başlangıçta
BTC mükemmel bir tasarım da değil doğal olarak. Topluluktan alınan geri dönüşlerle geliştirmeler devam ediyor ve belki de hiç bir zaman tam anlamıyla mükemmel olmayacak.
Kamerasının önünde uçuşan tozu bak ışıklı cisim geçiyor diyen mi ararsın yoksa başka şeyler mi ararsın bence bu uzaylılar meselesinin iki nedeni var. Birincisi bazı kişilerin sırf ilginçlik veya izlenme hiti kazanmak adına yaptığı kamera ilizyonları veya montajları. İkincisi ise yabancı devletlerin, özellikle Amerika Birleşik Devletlerinin Uzay alanında gelişmişliği diyebiliriz. Bize kendi insansız cisimlerini uzaylı diye yutturup istediklerini yapıyorlar. Eğer gerçekten uzaylılar olsaydı ben görürdüm
yok. Biz de bizim uzaylı Habudu çi çi yi onlara gönderelim. Arkadaşlar siz boşuna kanmayın bu olaylara.
Uzay teknolojileri konusunda hala çok yeniyiz ve yaşadığımız şeyin sınırlarını halen tam anlamıyla bilmiyoruz. Henüz kendimize en yakın gezegenlere bile ulaşamadığımız düşünüldüğünde dünya içerisinde tek bir odada yaşayarak ve oradan henüz çıkmadan geri kalanı hakkında tahminler yürütmeye çalışıyoruz. Uzaylılar bizim düşündüğümüzden çok daha farklı canlılar olabilir. Bizler gibi su bazlı canlılar olmak zorunda bile değiller.