Biraz önce Salah'ın tribündeki imza törenine biraz baktım. Yorumcular adam sürekli gülümsüyor çok sempatik bir oyuncu vs diyor. Abi bana da verin 15 milyon Euro size ömür boyu gülümserim. ( Bu işin şakası) Ama Salah Trabzona çabuk kaynaşacak. 2 yıllık imza attı ama işler iyi giderse 2 yıl sonra sözleşme uzatırlar.
Twitter'da bir hesap Nunez Trabzonspor ile anlaştı haberi gördüm ama şuan resmi bir açıklama görmedim. Spor kanallarında da yok.
Dünya kupası sonrasında bizim transfer gündemi yoğun geçiyor.
Nunez dedikodularını ben de gördüm ama saçma sapan clickbait haber siteleri olduğu için ciddiye almamıştım. Salah yanına bir de Nunez gelirse bunlar tüm Trabzonspor'u dünyaya pazarlamayı kafaya koydular demek olur

Bu transferlerin lige değer katacağını düşünüyorum. Sonuçta dünya çapında tanınmış oyuncu sayımız ne kadar artarsa lige olan ilgi de o kadar artar. Osimhen, Icardi, Q7, Guti, Roberto Carlos falan gibi isimleri düşününce ülkemizde çok fazla dünya devi oyuncu forma giydi, bunların aynı anda aynı takımda oynadığı sezonlarda ise takımlar hep Avrupa'da başarılar elde etti. Bakalım Nunez transferi gerçek mi çıkacak