Bitcoin Forum
April 04, 2026, 03:16:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 »
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 42864 times)
Balmain
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 950



View Profile
October 18, 2025, 08:26:08 PM
 #4341

Leroy Sane, bir süre yedek kulübesinde kaldıktan sonra bu maçta toparlandı. Yedek olmayı hak ediyordu önceki oynadığı maçlarda. Bugün Başakşehirspor karşısında bambaşka bir performans sergiledi. Hatta kötü bir transfer olduğunu bile düşünmüştüm biraz bugün fikrimi biraz değiştirdi ama biraz fazla değil. Bugün Süper Lig'deki üçüncü golünü attı. Başakşehir'e karşı üst üste iki gol attı. Attığı goller sıradan gollerdi en azından biraz baskı ve istekli göründü bugün.

uclrtpl
Member
**
Offline Offline

Activity: 240
Merit: 22


View Profile
October 18, 2025, 08:57:41 PM
 #4342

Beşiktaşlıyım ama cocugum olursa gs li yapacam. şampiyonluk görsün bebe Smiley)

CLS63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1918



View Profile
October 18, 2025, 10:23:12 PM
 #4343

Sane'nin çok kötü performanslar gösterdikten sonra bir süre yedekte kalınca aklı başına geldi belki de. Sadece bu maçlık ekstra bir iş yapmış da olabilir tabi tahmin etmesi zor. Galatasaray maçtan istediğini aldı ama savunmada iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyemem. Fazlasıyla açıklar verdiler ve rahatlıkla puan kaybı yaşayabilirlerdi de. Günün sürprizi ise Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne evinde 2-1 yenilmesi oldu. Son anlarda ardarda 2 gol birden yemelerini hiç beklemiyordum hele ki maçta baskın taraf onlarken.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████████████████████████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
███████████████████████████
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██







██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

    No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██







██
██
██████

  CHECK MORE > 
MK-74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1587



View Profile
October 18, 2025, 10:24:34 PM
 #4344

Galatasaray yine kazandı ve ligde namağlup ile ilerliyor.
Leroy Sane'nin yıldızlaştığı bir maçtı yani bu gollere ve takıma galibiyeti getirmesi gerçekten moral ve motivasyon olarak çok önemli onun için.
Güzel bir galibiyet, güzel goller ve çok güzel asistler izledik.
İlkay ve Sara çok iyi, İlkay gerçekten 1.sınıf bir oyuncu olduğunu devamlı gösteriyor.
Bu galibiyet takım morali için çok iyi oldu.
Bodo Glimt maçına çok iyi hazırlanmalılar.

yenerbatmaz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 448



View Profile
October 19, 2025, 10:32:34 AM
Merited by mandown (1)
 #4345



Bu pozisyonda 5 dakika inceleme yapıldı ve ofsayt kararı çıktı. Ofsaytta Abdülkerimin ayağı ile son oyuncu gaz alındı. Orada işaretle gösterdiğim ayak Uğurcan'ın ayağı büyük ihtimalle o ayak ofsaytı bozmuyor mu? Neden oradan çizilmedi.
Ayrıca bizim ülkede neden hâlâ çipli top yok.
Marka değeri marka değeri diye ötüp duraklarına önce çipli topu getirin de bu gibi durumlarda iki saat inceleme olmasın.
Ayrıca hakemler var ile neden ne karar verdiğini stadyuma hâlâ konuşamıyor çünkü teknolojisi gelmedi henüz.
Arabistan liginden kötü haldeyiz ama marka değeri denilince kendimizi utanmasak ilk 5'e koyacağız.

emrecemsan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2282
Merit: 551



View Profile
October 19, 2025, 10:49:12 AM
 #4346

Galatasaray derbideki kötü oyunu sonrası tekrar galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Hücum hattında kötü bir performans sergilemediler belki ama defansta gerçekten kötüydüler. Başakşehir'in çok ince bir ofsayttan iptal edilen golü var. Kısa bir süre sonra yine attılar orası da var da. Onun dışında kaçırdıkları önemli fırsatlar da var. Defansta hem Singo hem Sanchez olmayınca Galatasaray'da bocalamalar görüldü. Solda Eren'i de çok beğenmedim. Belki Süper Lig'de bu durum sıkıntı yaratmıyor olabilir ama Şampiyonlar Ligi'nde tam tersi olur.

ajanwalker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 861


View Profile
October 19, 2025, 05:25:59 PM
 #4347

Yazık günah ya. Sizin gibi hakemlerin ben taa. Yedi ceddini
La penaltı ile alakası yok. Net gördü. VAR'i bekledi. Gitti izledi penaltı verdi.
Böyle saçma sapan adamlar hakem olmuş. Bu hakemlerle bu iş gitmez.
Ben haksız hiçbir şey istemiyorum. At gözlüğü takan taraftar da hiç olmadım.
PENALTI DEĞİL NET
blomen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 984



View Profile
October 20, 2025, 02:51:23 PM
 #4348

fenerbahçe ciddi anlamda yarışta tutulmaya çalışılan bir takım, ama o kadar beceriksizler ki şu kollamalara rağmen bile trabzonun gerisinde 3. sıradalar. hala maç kaybetmemiş olmaları mucize. son 3 iç saha maçlarında da penaltıları var, takım dağılmış durumda ve ancak böyle lige tutunabiliyorlar.

taraflılık olmasın, şu an iyi durumda olmasa aynısı galatasaray'a da yapılıyor olurdu buna şüphem yok. taraftarlık yapılacaksa da düzgün yapılsın, güzel bir lig izlemeyi hepimiz isteriz. ligde maç kaybetmeyen iki takım kaldı ikisi de birbirine laf atıyor.

 
█▄
R


▀▀██████▄▄
████████████████
▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄██████▀▀
LLBIT▀█ 
  TH#1 SOLANA CASINO  
████████████▄
▀▀██████▀▀███
██▄▄▀▀▄▄████
████████████
██████████
███▀████████
▄▄█████████
████████████
████████████
████████████
████████████
█████████████
████████████▀
████████████▄
▀▀▀▀▀▀▀██████
████████████
███████████
██▄█████████
████▄███████
████████████
█░▀▀████████
▀▀██████████
█████▄█████
████▀▄▀████
▄▄▄▄▄▄▄██████
████████████▀
........5,000+........
GAMES
 
......INSTANT......
WITHDRAWALS
..........HUGE..........
REWARDS
 
............VIP............
PROGRAM
 .
   PLAY NOW    
ILuckyGuyI
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2786
Merit: 654



View Profile
October 20, 2025, 05:14:10 PM
 #4349

Bu ligin hakemleri rezalet zaten bunu yıllardır söylüyoruz. Hakemin kötülüğünden de oluyor bu ya da iddia edildiği gibi baskı altında olan hakemler de vardır. Takımım Galatasaray'ın maçlarında da lehimize/aleyhimize verilen yanlış karar çok gördüm. Örneğin Fenerbahçe için de aynısını defalarca gördüm yani oluyor bu maalesef. TFF işini eksiksiz yapmadığı sürece her sene aynı şeyi konuşuyor olacağız. Hakemler her ligde tartışılır ama bizim ligdeki bambaşka bir boyut açıkçası. İnsanların bunda bir kasıt araması gayet normal.

R


▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
eightdots
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1034



View Profile
October 20, 2025, 05:32:58 PM
 #4350

Bu ligin hakemleri rezalet zaten bunu yıllardır söylüyoruz. Hakemin kötülüğünden de oluyor bu ya da iddia edildiği gibi baskı altında olan hakemler de vardır. Takımım Galatasaray'ın maçlarında da lehimize/aleyhimize verilen yanlış karar çok gördüm. Örneğin Fenerbahçe için de aynısını defalarca gördüm yani oluyor bu maalesef. TFF işini eksiksiz yapmadığı sürece her sene aynı şeyi konuşuyor olacağız. Hakemler her ligde tartışılır ama bizim ligdeki bambaşka bir boyut açıkçası. İnsanların bunda bir kasıt araması gayet normal.

Her sene hakemler ve kararlar konuşuluyor ve bu her takım yapıyor. Düzeltilmesi gereken ilk şeylerden biri de bu olmalı maçtaki kararların bir standartı olmalı. A maçında vermediği kararı B maçında veriyorlar ve bu da bir standart olmadığını gösteriyor. VAR konusunda da çok fazla tereddüt var. Tüm bu sorunların üstüne giderek çözseler eminim lig çok daha iyi olurdu.

Lig maçlarında saçma sapan kararlara alışan, faul yapsa bile çalınmayan, her pozisyonda kendini hakemi aldatmak için atan oyunculara ceza verilmedikçe de lig kolay kolay düzelmez. Her sorunu hakemde aramamak da lazım.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
Balmain
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 950



View Profile
October 20, 2025, 11:33:42 PM
 #4351

Eyüpspor 15. dakikada Mame Thiam'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında Eyüpspor oyunu kontrol altına almaya çalıştı ve baskıyı maç boyunca sürdürdü. Diğer golde 90+4'de Umut Bozok tarafından atıldı. Uzun bir aradan sonra bir zafer oldu. Kasımpaşa pek bir şey gösteremedi. Kasımpaşanın Oyuna tutunma girişimleri oldu fakat tam olarak kaleyi tehdit edecek pozisyonları yoktu. Kasımpaşa teknik direktörüde bu kötü oyunu kabullenmiş maç sonrası açıklamalarına bakarsak

kriminall
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 548



View Profile
October 21, 2025, 04:17:08 AM
 #4352

Eyüpspor, Kasımpaşa maçını istatistik kağıdında da daha iyi olan takım olarak doldurarak 2-0 kazandı. Böyle olunca 3 puanı kazanmaları daha kolay oldu. Teknik direktör Orhan Ak ile ilk galibiyetine uzandı Eyüpspor. Böylece Eyüpspor ligde ikinci galibiyetini aldı. Şu an düşme potasının dışına çıktılar.

MK-74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1587



View Profile
October 26, 2025, 09:42:26 PM
 #4353

Galatasaray kazanmaya devam ediyor, bugün evinde Göztepe'yi 3-1 yendiler ve zirvedeki yerini korudular. En yakın rakibine 5 puan farkla lider durumdalar.
Göztepe maçını domine ettiler %80 topla oynama vardı ve maçı da kazandılar.
İkinci yarıyı izleyebildim sadece ve bana iyi oynadıklarını gösterdiler.
Osimhen'i her geçen gün daha da beğeniyorum, daha da iyi duruma gidiyor.

Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalmış, iyi gitmedikleri çok belli, ligi ilke 3 de bitirmek gerçekten çok zor görünüyor bu gidişle ama daha erken bunları konuşmak için.

Balmain
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 950



View Profile
October 26, 2025, 11:30:22 PM
 #4354

Efkan'ın erken golüyle Göztepe öne geçti bu beklenmedik bir goldü. Dakikalar sonra Osimhen cevabı verdi Göztepe'ye. Osimhen o kadar rahat gol atıyorki her maçta tam bir gol makinesi. Aldığı bütün maaşı sonuna kadar hak ediyor sürekli çabaladığı için. İlk yarı bitmeden Göztepe bir oyuncu kırmızı kart gördü ikinci yarı için büyük rahatlık demekti Galatasaray için öylede oldu ikinci yarı da da iki tane daha gol attı, goller sara ve Icardiden geldi. Icardi attığı golde top takibinin ne kadar iyi olduğunu hatırlattı tekrar.

execijutiere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 2139


Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform


View Profile
October 27, 2025, 09:10:46 AM
 #4355

Bunu her defasında söylüyorduk hakemlerin takımların kazanmasında büyük pay sahibi olduğunu fakat yeni yeni ortaya çıkarıyorlar. Türkiyede futbol falan oynanmıyor bu denilen olay belki de kaç yıldır böyle. Bu kadar hakemin göz göre göre bahis alıp maç yönetmesi akıl alır gibi değil. Bakalım nasıl bir karar alacaklar merak ediyorum .
Kaynak : https://x.com/bpthaber/status/1982721604061626408


░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀
 
.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
yenerbatmaz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 448



View Profile
October 27, 2025, 09:22:16 AM
 #4356

Bu hakemler yemin ediyorum kalitesiz dün Beşiktaş maçının ilk yarısının son 20 dakikasına baktım Abraham bale yaptı penaltı verdi bence uzaktan yakından alakası yok. Kasımpaşa'ya penaltı verdi ama zaten alakasızdı ama ben vereyim de VAR iptal etsin der gibi maç yönetilir mi? Hani bir tabir var penaltı penaltı gibi olmalı. Abi bizim futbolcular rüzgardan bire düşüyor. İşleri güçleri hepsinde aynı emek hırsızlığı başka bir şey değil.
Beşiktaş'ın kullandığı penaltı bence değil. Tıpkı geçen hafta Fenerbahçe'nin kullandığı penaltı da değildi. Yorumcuların dedikleri de umrunda değil tepki çekmemek adına birisi penaltı dedi mi diğerleri de penaltı diyor.
Bu kervan böyle gidecek ve bizim futbolumuz asla düzelmeyecek

Mustang Shelby
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1017



View Profile
October 27, 2025, 11:09:04 AM
 #4357

Bunu her defasında söylüyorduk hakemlerin takımların kazanmasında büyük pay sahibi olduğunu fakat yeni yeni ortaya çıkarıyorlar. Türkiyede futbol falan oynanmıyor bu denilen olay belki de kaç yıldır böyle. Bu kadar hakemin göz göre göre bahis alıp maç yönetmesi akıl alır gibi değil. Bakalım nasıl bir karar alacaklar merak ediyorum .
Kaynak : https://x.com/bpthaber/status/1982721604061626408
Süper lig için hakemlerin skandal kararlarını düşününce böyle hakemlerin umarım bu maçlarda görev almadığını düşünmekten başka çaremiz kalmıyor. Üst seviye bir takımın maçını yöneten hakemin nasıl olur da bahis oynadığını aklım almaz. Bunlara yasak değil mi bu? Yasağı bile isteye mi deliyorlar? Bu hakemler tek tek ihraç edilmeli.

Spack17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 2198
Merit: 387


View Profile
October 27, 2025, 12:03:40 PM
 #4358

Bunu her defasında söylüyorduk hakemlerin takımların kazanmasında büyük pay sahibi olduğunu fakat yeni yeni ortaya çıkarıyorlar. Türkiyede futbol falan oynanmıyor bu denilen olay belki de kaç yıldır böyle. Bu kadar hakemin göz göre göre bahis alıp maç yönetmesi akıl alır gibi değil. Bakalım nasıl bir karar alacaklar merak ediyorum .
Kaynak : https://x.com/bpthaber/status/1982721604061626408

Kepazelikten başka bir şey değil bu ya. Bu kadar hakem bir de profesyonel liglerde olmalarına rağmen bu kadar bahis hesabına sahipmiş. Hesap ister aktif ister pasif olsun. Böyle bir şeye izin verilmemesi lazım. Yapanları da tespit edip cezalarını kessinler. Biz daha ne kadar süre hakem hatalarını konuşmaya devam etmek zorundayız? Ben art niyet ararım bunda artık. Kötü hakemler de var ama görünüşe göre belli bir kısmı yaptığı bahse göre hareket de ediyor olabilir.
ajanwalker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 861


View Profile
October 27, 2025, 07:05:29 PM
 #4359

Talisca ile En Nesyri'nin şansı Gaziantepspor'a tutuyor.
Geçen sene kupa maçında da 1 Nesyri 2 ane de Talisca atmıştı bu sene lig maçında ikisi de ikişer adet attı.
Gaziantepspor topa daha çok sahip oldu ama golleri Fenerbahçe buldu.
Tedesco'yi bende eleştirdim ama geldiği günden bu yana iyi işlere imza atmaya devam ediyor. Tek sıkıntısı 60.dakikaya geldiği zaman neredeyse tüm oyuncu değişikliklerinin yapıyor. bugün bir tane hakkını son 10 dakikaya bıraktı. Umarım bu değişiklikler konusunda sorun yaşamayız.
MK-74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1587



View Profile
October 27, 2025, 09:42:27 PM
 #4360

Fenerbahçe çok rahat bir galibiyet aldı bu akşam.
Tedesco Gaziantep'i çok iyi analiz etmiş ve takımına çok rahat bir galibiyet aldırdı. Bana göre maçın adamıdır Tedesco.
Fenerbahçe son 6 maçta iyi performans gösterdi.
Fenerbahçe güzel goller attı.
Bu galibiyet çok önemliydi Fenerbahçe için çünkü gelecek hafta Beşiktaş ile derbi oynayacaklar ve buradan da yarışta hala bende varım demek istiyorlarsa kazanmak zorundalar.

Galatasaray ise Trabzonspor ile oynayacak, iki derbilik bir maç olacak gelecek hafta.

Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!