eightdots
Legendary
Activity: 1400
Merit: 1013
|
 |
January 24, 2026, 11:16:24 AM |
|
Galatasaray bu hafta maçını bizden önce oynayacak. Karagümrük deplasmanında galip gelirler diye tahmin ediyorum puan kaybetmelerini umuyor olsam da. Osimhen'in dönüşünün ne kadar şey değiştirdiğini Atletico Madrid maçında net bir şekilde gördük. Bizim yapmamız gereken Aston Villa yenilgisi sonrası moral bozmayıp tamamen Göztepe maçına odaklanmak. Zor bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Galatasaray ile farkı 1 puana indirmişken tekrar açılmasına izin vermemeliyiz.
Galatasaray'ın rahat yenmesi gerekir. Karagümrük'te işe yarayan golcü Fofana vardı o da Chelsea'ye geri döndü.. karagümrük'te gol atacak adam kalmadı. Galatasaray yedek ağırlıklı kadro ile çıksa bile galip gelir ama belli de olmaz küçümsemek bu hayatta ki en büyük başarısızlık sebebi de olabilir. Osimhen'in oynayacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle İcardi oynar Osimhen'i City maçına saklar. Biraz da Icardi ile oynaması iyi olur. Geçen senelerde muhteşem oynuyordu bu sene fazla kiloları sebebiyle bir türlü bekleneni yapamadı. Ayrıca Osimhen’in de gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Mauro ile birlikte rahatlıkla Karagümrük’ü yenebilirler. Bence Osimhen, UCL’ye saklanmalı. Galatasaray maçı kazanabilir ama şampiyonlar ligindeki özenle ligdeki aynı olmuyor. Liverpool maçından sonra hiç kaybetmemeleri gerekiyordu ligde o zaman. Yani lig ve şampiyonlar ligi arasında fark var ve oraya verilen performansla ligdeki aynı değil. Belki de futbolcunun motive olmasına bağlı bir durum yani ligde de kötü bir performans göstermek istemez ama şampiyonlar ligi maçındaki gibi motive edici şeyleri kendinde bulamayabilir. Böyle olmasa zaten büyük takımlar derbi dışında maç kaybetmez. Bence bugün Galatasaray'ın sahaya çıkan kadrosu önemli bilgiler verecek. Takımda oyun anlamında işler iyiye gitmiyor. Osimhen'in gelmesi her şeyi çok iyi bir seviyeye çıkarttığı yanılgına düşüyorlar.
|
|
|
|
|
kriminall
|
 |
January 24, 2026, 11:48:41 AM |
|
Kayseri - Başakşehir maçı başladı ama ilk 15 dakika çok sıkıcı geçiyor. Maçta neredeyse pozisyon yok ve bu şekilde giderse gol bile olmaz. Tabi daha 75 dakika var peşin konuşmak biraz erken.
Akşam Karagümrük ile Galatasaray maçı olacak. Galatasaray bu maçı rahatlıkla kazanır, zorlanma emaresi bile göstermez. Manchester City maçında umarım kazanırlar ve ülkemizi şampiyonlar liginde güzel temsil ederler.
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
January 24, 2026, 06:18:09 PM |
|
Galatasaray transfer konusunda daha yeni uyanmaya başladı. Okan Buruk basın toplantılarında oyuncu havuzunun yetersizliği hakkında o kadar konuşmasına rağmen Dursun Özbek pek oralı olmamış gibiydi. Transfer için biraz geç harekete geçtiler. Noa Lang'in iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Sol kanatta gol katkısı açısından Barış Alper'den daha iyi iş yapma potansiyeline sahip. Asprilla'nın da bir diğer transfer olduğu söyleniyor. 20 milyon euro civarı da zorunlu satın alma opsiyonu var diyorlar. Eğer doğruysa büyük risk. 
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
January 24, 2026, 10:23:06 PM |
|
Gabriel Sara'nın golleri güzel bide bu adamı eleştiriyorlar daha ne yapsın. Erken gelen gol ile maça iyi bir başlangıç yaptı Galatasaray. Karagümrük bir şekilde gol attı ligin en son sırasındaki takımdan gol yemek pek iyi değil. Sonuçta üç puan kazanıldı ona bakıyorum. Savunma konsantrasyonu o kadar iyi değil daha zor rakiplere karşı endişeleniyorum sadece. Bu maç şimdilik işimizi gördü daha sonraki maçlara daha iyi hazırlanmak gerekiyor.
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1058
|
 |
January 25, 2026, 10:54:59 AM |
|
Bugün Fenerbahçe ile Göztepe arasında güzel bir mücadele izleyeceğiz. Ben Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum en azından kendi sahasında bunu başararak Galatasaray ile olan puan farkını bire indirmeyi amaçlayacaklar yeniden. Sezonun ilk maçında Fenerbahçe onlara 2 puan kaybetmişti ve olaylı bir maç olmuştu. Bu akşam bakalım kazanabilecekler mi?
Galatasaray ise daha iyi oynayabilirdi ama yine de kazanmayı başardı. Şu an 4 puanlık bir fark var.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 2030
Merit: 2041
|
 |
January 25, 2026, 11:39:31 AM |
|
Fenerbahçe'nin kesin kazanması gerekiyor.Evinde oynadığı maçlarda puan kaybına tahammül olmaması gerekir.
|
|
|
|
|
|
Mustang Shelby
|
 |
January 25, 2026, 12:08:46 PM |
|
Fenerbahçe'nin kesin kazanması gerekiyor.Evinde oynadığı maçlarda puan kaybına tahammül olmaması gerekir.
Maç akşam 8’de. Fenerbahçe bu maçı mutlaka kazanmalı ki Galatasaray’ı takipte kalmaya devam etsin. Galatasaray, zorlanmadan 3 puanı alınca Fenerbahçe’ye başka ihtimal kalmadı. Aston Villa yenilgisini unutup yoluna devam etmeli bence fener. Ayrıca yarın Eyüpspor ile Beşiktaş arasında bir maç olacak. Ben Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
January 25, 2026, 05:51:03 PM |
|
Fenerbahçe ilk yarıda Göztepe'yi çok ciddi şekilde kapattı ama skor yine de hala 1-1. Göztepe yediği gole çok hızlı reaksiyon verdi. İlk yarı bitmek üzere ama bu baskınlığını sürdürürse Fenerbahçe'nin 1 farkla bile olsa galip geleceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın ikinci yarıdaki performansını beğendim baya. Sara'nın bu maçta yaptığı iş çok iyiydi. Atletico maçında kaçırdığı son dakika golünde içim gitmişti.  Süper Lig'de de Şampiyonlar Ligi'nde de umarım yeni transferlerimizle daha iyi oynamaya başlarız.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
January 25, 2026, 08:05:45 PM |
|
Ya arkadaş ben mi anlamıyorum futboldan yoksa bu takım salaklardan mı oluşuyor. Ya Göztepe özellikle son 15 dakikada ileri çıkmıyor. Fenerbahçe ise sağdan soldan içeriye oray yapıyor. Ya içerde bu ortalara kim kafa vuracak. Sanki Osimhen ya da Onuachu'mu var bizde. Sürekli orta ve adamlar her topu aldı. Bir tek son anlarda Mert Müldür saçma sapan kafa vurdu hepsi bu. Ya abi forvet alın AMK forvet. Takımda forvet yok. John duran vize giren büyük bir kazık. Bize gelip kim elini sarıyosa bir sike yaramaz. Anlaşma yaptığın oyuncuya elini sarmama şartı koymak lazım elini siktiğim sürekli sargılı.dzeko Nesiry bu la ne var elinizde yarak kırığı mı var. Aq çocukları akşam akşam asabımı bozdular.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
January 25, 2026, 08:14:25 PM |
|
Fenerbahçe elindeki fırsatı tepti. Zorlu deplasmanlara gidecek ve evinde Göztepe maçında puan bıraktı. Takımda bariz santrafor ve kanat eksikliği mevcut.
|
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2366
Merit: 1914
|
 |
January 25, 2026, 09:02:40 PM |
|
Fenerbahçe elindeki fırsatı tepti. Zorlu deplasmanlara gidecek ve evinde Göztepe maçında puan bıraktı. Takımda bariz santrafor ve kanat eksikliği mevcut.
O kadar topla oynayıp baskı kurmamıza rağmen 1 golden fazlasını çıkaramıyor oluşumuz çok sinir bozucuydu. Açıkçası Göztepe'yi bu maçta rahat bir şekilde de yenebilirdik. Fakat takımda ciddi bir bitiricilik sorunu vardı. En-Nesyri takımdan ayrılırken yerini iyi bir forvetle doldurmamız gerekiyor bu bariz bir gerçek. Talisca'yı forvet oynatarak bir yere kadar gidebilirsiniz. Jhon Duran'ın da doğru düzgün bir 90 dakika oynadığını bile göremedik. Bize yeni bir forvet şart oldu.
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
Today at 07:29:13 AM |
|
Genduzi geldiği gün Galatasaray maçında etkili oldu tamam. Peki dün ne yaptı. Hiçbir şey. Zaten bizde eksik yer orta saha değil forvet. Ya Ali Koç zamanından bu yana bir forvet alınmaz mı. Hep yarım yamalak adamalet. Dün sağdan soldan orta yapıyorsun. Köy o zaman En Nesiry'yi o neden yedek bekliyor. Ayrıca biz 4 oyuncu değişikliği yaptık. Madem orta ile doldur boşalt olacak. En nesyri işe yarasın. Gitti 2 puan şimdi işin yoksa GS puan kaybetsin diye bekle. Gs zor puan kaybedet.ligi adamlar öyle ya da böyle alır . Biz yine bu seneyi boş geçeriz
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
|
 |
Today at 09:26:00 AM |
|
Genduzi geldiği gün Galatasaray maçında etkili oldu tamam. Peki dün ne yaptı. Hiçbir şey. Zaten bizde eksik yer orta saha değil forvet. Ya Ali Koç zamanından bu yana bir forvet alınmaz mı. Hep yarım yamalak adamalet. Dün sağdan soldan orta yapıyorsun. Köy o zaman En Nesiry'yi o neden yedek bekliyor. Ayrıca biz 4 oyuncu değişikliği yaptık. Madem orta ile doldur boşalt olacak. En nesyri işe yarasın. Gitti 2 puan şimdi işin yoksa GS puan kaybetsin diye bekle. Gs zor puan kaybedet.ligi adamlar öyle ya da böyle alır . Biz yine bu seneyi boş geçeriz
Bu yarışı izlemek çok ilginç ya. Galatasaray puan kaybediyor aha diyorsun fener alacak sonra fener de puan kaybediyor. Juventus’un istediği bir forvet var elinde ama yedek bırakıyorsun. Teknik direktör maç sonunda forvet ihtiyacımız var diyor. Biri Aston Villa, diğeri Sevilla kariyeri olan iki golcü almışlar daha ne yapsın? Biraz da suçu yönetim yerine kendinde bulsun bence. Oyuncuları neden oynatamıyor buna odaklansa çözüm bulunur belki.
|
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
Today at 09:35:10 AM |
|
Bu yarışı izlemek çok ilginç ya. Galatasaray puan kaybediyor aha diyorsun fener alacak sonra fener de puan kaybediyor. Juventus’un istediği bir forvet var elinde ama yedek bırakıyorsun. Teknik direktör maç sonunda forvet ihtiyacımız var diyor. Biri Aston Villa, diğeri Sevilla kariyeri olan iki golcü almışlar daha ne yapsın? Biraz da suçu yönetim yerine kendinde bulsun bence. Oyuncuları neden oynatamıyor buna odaklansa çözüm bulunur belki.
Fenerbahçe'nin o oyunu sonrası kazanacağına o kadar emin baktım ki 1-1 beraberlik sürpriz oldu. Bizim işimize yaraması güzel oldu fark yeniden 3 puan. Fenerbahçe'de En-Nesyri'nin Juventus'a transferi yattı diyorlar yine takımın elinde patlayacak gibi. Ayrıca herhalde opsiyonel satın alma bedeliyle kiralama şeklinde olacaktı yani temelli kurtulmaları yine zordu. Mourinho bu En-Nesyri'ye zamanında nasıl o kadar gol attırdı merak ediyorum. Sadece oyuncu formda bir sene geçirdiğinden miydi yoksa özel bir şey var mıydı?
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
|
 |
Today at 10:37:59 AM |
|
Fenerbahçe'nin o oyunu sonrası kazanacağına o kadar emin baktım ki 1-1 beraberlik sürpriz oldu. Bizim işimize yaraması güzel oldu fark yeniden 3 puan. Fenerbahçe'de En-Nesyri'nin Juventus'a transferi yattı diyorlar yine takımın elinde patlayacak gibi. Ayrıca herhalde opsiyonel satın alma bedeliyle kiralama şeklinde olacaktı yani temelli kurtulmaları yine zordu. Mourinho bu En-Nesyri'ye zamanında nasıl o kadar gol attırdı merak ediyorum. Sadece oyuncu formda bir sene geçirdiğinden miydi yoksa özel bir şey var mıydı? Kanatlar da ona müsaitti o zaman Fenerbahçe’de. Tadic ile birlikte En Nesyri çok iyiydi ve bu yüzden formdaydı ama Mourinho da onu oynatmayı biliyordu. Dzeko’yu da aynı şekilde oynatmayı iyi biliyordu. Ama Tedesco’nun sistemine sanki Lautaro, Julian Alvarez tarzı forvet lazım. Duran bunu yapar diyordum ama o da çok fevri hareket ediyor.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
Today at 11:07:12 AM |
|
O kadar topla oynayıp baskı kurmamıza rağmen 1 golden fazlasını çıkaramıyor oluşumuz çok sinir bozucuydu. Açıkçası Göztepe'yi bu maçta rahat bir şekilde de yenebilirdik. Fakat takımda ciddi bir bitiricilik sorunu vardı. En-Nesyri takımdan ayrılırken yerini iyi bir forvetle doldurmamız gerekiyor bu bariz bir gerçek. Talisca'yı forvet oynatarak bir yere kadar gidebilirsiniz. Jhon Duran'ın da doğru düzgün bir 90 dakika oynadığını bile göremedik. Bize yeni bir forvet şart oldu. Göztepe zaten topu rakibe bırakan bir takım ve Fenerbahçe buna göre bir oyun planı kurmamış demek ki.Bu maçta bu kadar orta açılmasına rağmen Nesyri'nin yedekte kalması ise Tedesco'ya yazar.
|
|
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
Today at 11:27:00 AM |
|
O kadar topla oynayıp baskı kurmamıza rağmen 1 golden fazlasını çıkaramıyor oluşumuz çok sinir bozucuydu. Açıkçası Göztepe'yi bu maçta rahat bir şekilde de yenebilirdik. Fakat takımda ciddi bir bitiricilik sorunu vardı. En-Nesyri takımdan ayrılırken yerini iyi bir forvetle doldurmamız gerekiyor bu bariz bir gerçek. Talisca'yı forvet oynatarak bir yere kadar gidebilirsiniz. Jhon Duran'ın da doğru düzgün bir 90 dakika oynadığını bile göremedik. Bize yeni bir forvet şart oldu. Göztepe zaten topu rakibe bırakan bir takım ve Fenerbahçe buna göre bir oyun planı kurmamış demek ki.Bu maçta bu kadar orta açılmasına rağmen Nesyri'nin yedekte kalması ise Tedesco'ya yazar. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Tedesco hiç rakip analizi yapmamış demek ki. Göztepe ile bir senede 2 maçta da berabere kalarak 4 puanlık kayıp İzmir takımına verildi. Fenerbahçe bu kaybı yüzünden belki şampiyonluktan olacak. Beşiktaş da bugün kazanarak güzel bir hafta bitirişi yapar bence.
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
Today at 11:34:28 AM |
|
Bu yarışı izlemek çok ilginç ya. Galatasaray puan kaybediyor aha diyorsun fener alacak sonra fener de puan kaybediyor. Juventus’un istediği bir forvet var elinde ama yedek bırakıyorsun. Teknik direktör maç sonunda forvet ihtiyacımız var diyor. Biri Aston Villa, diğeri Sevilla kariyeri olan iki golcü almışlar daha ne yapsın? Biraz da suçu yönetim yerine kendinde bulsun bence. Oyuncuları neden oynatamıyor buna odaklansa çözüm bulunur belki. Hocam Aston Villa'da iken son yarım saatkerde oyuna girer gol atardı duran Emmi . En Nesyri ise Sevilla gibi takımlarda oynar çünkü o takımların şampiyonluk hedefi yok. Amaçları uygun ortama gelince oyuncuları satıp para kazanmak. Bizde durum farklı. Mesela dün En Nesiry'ye uygun ortam oluştu ama oyuna alınmadı. Bu durum Tedesco'ya yazar
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1876
Merit: 1576
|
 |
Today at 01:31:52 PM |
|
Herkes hem fikir bu maç Tedesco'ya yazması konusunda. Saçma bir ilk 11'le başladı maça, Muşamba'yı neden çıkardı anlamadım, bire birde adam geçebilecek 2-3 oyuncudan birisi. Duran emmi çöpün çöpü, maaşını alıp gider. En Nesyri girseydi de pek bir şey değişeceğini sanmam ama gol bulmak için alınabilirdi. Çok da konuşmaya gerek yok çünkü standart Fenerbahçe'yi gördük, illa bi yerde puan kaybedecekler, bir yerde de yenilecekler.
|
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
Today at 01:51:37 PM |
|
Herkes hem fikir bu maç Tedesco'ya yazması konusunda. Saçma bir ilk 11'le başladı maça, Muşamba'yı neden çıkardı anlamadım, bire birde adam geçebilecek 2-3 oyuncudan birisi. Duran emmi çöpün çöpü, maaşını alıp gider. En Nesyri girseydi de pek bir şey değişeceğini sanmam ama gol bulmak için alınabilirdi. Çok da konuşmaya gerek yok çünkü standart Fenerbahçe'yi gördük, illa bi yerde puan kaybedecekler, bir yerde de yenilecekler.
Fenerbahçe için böyle sonuçları daha fazla görebiliriz. Aston Villa maçının yorgunluğu hala göze çarpıyordu. O maçın ikinci yarısında çok iyi oynadılar ama olmayınca atamadılar. Göztepe maçında da 3 puan almak için her şeyi yapmanız lazım. Dinç ve dinlenmiş bir golcü ile sahada olmanız gerekirken Faslı golcüyü oynatmıyorsun. Belki oynasa da değişen bir şey olmayacaktı ama doldur boşalt yapıyorsan 1.90 üstünde oyuncun varsa alacaksın onu oyuna.
|
|
|
|
|