Beşiktaş şu an ligin 4 büyük takımı arasında bence en kötü transfer politikasına sahip takım. Saçma sapan bir ton oyuncuyu kadroya dolduruyorlar ve parayı çarçur ediyorlar. Scouting ekibi çok zayıf. Afrikalı oyuncular üzerinde çok yoğunlaşıyorlar mesela kaç tanesi çok faydalı olabiliyor ki takıma? Emre Özcan'ın geçen bir programında dediğine o kadar katılıyorum ki. Bizim takımlarımızdan hiçbiri Brezilya'dan oyuncu getirmeye odaklanmıyor. O kadar yeteneğin olduğu ortama hiç mi göz atmaz bir tane bile takım?
Problem zaten saçmasapan fiyatlara yapmasında. Yani atıyorum 5 milyon euroya bir oyuncu alsa, maaşıda 400k euro olsa, o zaman kimse sıkıntı etmez çünkü o oyuncu tutmasa bile en azından bir denemedir. Bu tarz 10 tane oyuncu alırsın, 2si tutarsa zaten parasını çıkartırsın.
Trabzonsporun yaptığını yapması gerek Beşiktaşın, bunu taraftarda söylüyor, Sergen zaten dünden razı bu tarz durumlara, ama nedense Beşiktaş yönetimi asla bu şekilde transfer politikası izlemiyor. İlla gidecekler 10-15-20 verip saçmasapan birini alacaklar, maaşlarda 7-8 olacak, ondan sonra yandım allah kime satabiliriz nasıl kurtulabiliriz diye dolaşacaklar.