Bitcoin Forum
February 15, 2026, 11:39:07 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 [234] 235 »
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 41684 times)
LGD2Business
Legendary
*

Activity: 3164
Merit: 1807

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
February 08, 2026, 10:05:50 PM

Yeni transferler iyi ama kaleci sorunu ne kadar büyük her seferinde tekrar görüyoruz Ersin yüzünden kaybedilen 2 puan var yine 2 gol farkla geriye düşmek nedir üstelik kendi evinde. Neyse ki Oh var da maçı çevirmeyi başardı mükemmel bir debut yaptı rövaşata golüyle. Hakemler yine her zamanki gibi çok kötü. Oh faul bile yapmıyor hakem düdük çalıyor haksız sarı kart gösteriyor. Gol pozisyonunun ofsaytla alakası yok 5 dakika inceleme yapıyor tertemiz golde oyuncular sevinemiyor oyun soğuyor. İkinci yarıda 10 dakikadan fazla oyun durmuşken sadece 6 dakika veriyor ve Alanya 1 puan alsın diye hemen maçı bitiriyor. Bunlarla temiz bir ligden söz edilemez.

Sergen ile olmayacak gibi, boşuna vakit kaybediyoruz. Çok ciddiyetsiz bir teknik kadro var. Başkan zaten başka şeylerle ilgileniyor sürekli. Beşiktaş'ın kendi sahasında bile hakkını yiyorlar masaya yumruğunu vuran kimse yok. Böyle bir başkana sahip oldukça daha çok hakkımız yenir. Vasat Anadolu kulüplerini bile yenemeyen ama yenilmezlik serisiyle övünen vizyonsuz bir hoca ile olmaz. Transferler tamam ama bu yönetimle geleceği göremiyoruz.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1428
Merit: 439

View Profile
February 09, 2026, 10:17:39 AM

Yeni transferler iyi ama kaleci sorunu ne kadar büyük her seferinde tekrar görüyoruz Ersin yüzünden kaybedilen 2 puan var yine 2 gol farkla geriye düşmek nedir üstelik kendi evinde. Neyse ki Oh var da maçı çevirmeyi başardı mükemmel bir debut yaptı rövaşata golüyle. Hakemler yine her zamanki gibi çok kötü. Oh faul bile yapmıyor hakem düdük çalıyor haksız sarı kart gösteriyor. Gol pozisyonunun ofsaytla alakası yok 5 dakika inceleme yapıyor tertemiz golde oyuncular sevinemiyor oyun soğuyor. İkinci yarıda 10 dakikadan fazla oyun durmuşken sadece 6 dakika veriyor ve Alanya 1 puan alsın diye hemen maçı bitiriyor. Bunlarla temiz bir ligden söz edilemez.

Sergen ile olmayacak gibi, boşuna vakit kaybediyoruz. Çok ciddiyetsiz bir teknik kadro var. Başkan zaten başka şeylerle ilgileniyor sürekli. Beşiktaş'ın kendi sahasında bile hakkını yiyorlar masaya yumruğunu vuran kimse yok. Böyle bir başkana sahip oldukça daha çok hakkımız yenir. Vasat Anadolu kulüplerini bile yenemeyen ama yenilmezlik serisiyle övünen vizyonsuz bir hoca ile olmaz. Transferler tamam ama bu yönetimle geleceği göremiyoruz.

Yanlış kaleciyi gönderdi. Sergen geldiği için Rafa Silva gitti. Sergen , kaleci Mert'in istemedi ama takımda kalması gereken kaleci oydu.
Hani Sergen yorum yaparken bana 1 ay verin Cengiz'i uçururum diyordu Cengiz'in uçtuğu kaçtığı yok.
Sergen sırf egosu yüzünden Beşiktaş bu hallere düştü.
Aldığınız kalecinin de ne olduğu belli değil. Umarım iyi çıkar. Haftaya büyük ihtimalle yeni kaleci kaleye geçecektir.
Koreli forveti ben tanımıyordum ama iyi iş yapacak gibi görünüyor

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
February 09, 2026, 10:21:51 AM

Yanlış kaleciyi gönderdi. Sergen geldiği için Rafa Silva gitti. Sergen , kaleci Mert'in istemedi ama takımda kalması gereken kaleci oydu.
Hani Sergen yorum yaparken bana 1 ay verin Cengiz'i uçururum diyordu Cengiz'in uçtuğu kaçtığı yok.
Sergen sırf egosu yüzünden Beşiktaş bu hallere düştü.
Aldığınız kalecinin de ne olduğu belli değil. Umarım iyi çıkar. Haftaya büyük ihtimalle yeni kaleci kaleye geçecektir.
Koreli forveti ben tanımıyordum ama iyi iş yapacak gibi görünüyor

Sergen’i seviyorum ben ama futbol konusunda ego sahibi olmasa daha başarılı olabilir. Futbolcuyken de onu bitiren şeylerden birisi bu egosu değil miydi zaten? Cengiz bir kaç maç puan kazandırdı ama genel olarak artık bitmiş bence. Buradan bir Kasımpaşa yapar sonrası belirsizlik. Anadolu takımlarına kadar düşer. MLS’de bile tutunamadı. Kaleciyi buldular ama Mert’den daha iyi olacağını zannetmiyorum.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1806
Merit: 355

View Profile
February 09, 2026, 05:41:24 PM

Fenerbahçe'nin son zamanlardaki en rahat maçı olacak bu herhalde.  Grin  İlk yarım saatte 3-0'ı yakaladık Gençlerbirliği'ne karşı. Kerem şov var maçta ilginç bir şekilde. 2 gol attı yani alışık olmadığımız hareketler ama onun adına sevindim. Keşke şu performans biraz ateşleyici olsa da bundan sonra düzenli gol/asist katkısı verse. Talisca da attı 1 tane. Forvet almadığımız için Talisca as forvetimiz olacak artık sezonun geri kalanında. Sidiki Cherif'i de merak ediyorum Tedesco ona da şans verecektir.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
eightdots
Legendary
*

Activity: 1414
Merit: 1019

View Profile
February 09, 2026, 05:53:57 PM

Fenerbahçe'nin son zamanlardaki en rahat maçı olacak bu herhalde.  Grin  İlk yarım saatte 3-0'ı yakaladık Gençlerbirliği'ne karşı. Kerem şov var maçta ilginç bir şekilde. 2 gol attı yani alışık olmadığımız hareketler ama onun adına sevindim. Keşke şu performans biraz ateşleyici olsa da bundan sonra düzenli gol/asist katkısı verse. Talisca da attı 1 tane. Forvet almadığımız için Talisca as forvetimiz olacak artık sezonun geri kalanında. Sidiki Cherif'i de merak ediyorum Tedesco ona da şans verecektir.

Zorlanmadan maçın tamamlanması iyi olur Fenerbahçe için. İlk yarıda 3-0'lık skoru da kolayca buldu. Takım ileriye rahat bir şekilde çıkmayı başarıyor. Kerem'in 2 gol atması iyi oldu ve bundan sonraki pozisyonlar ve maçlarda da kendini daha çok vermeli. Takımın kalitesi arttı ve bu kaliteye her oyuncunun katkı sağlaması gerekiyor.

Talisca her zamanki gibi verilen görevi en iyi şekilde yapıyor. Cherif alınmasına rağmen takıma forvet alınmadığı için çok fazla eleştiri oldu ama oynamaya başladığında Cherif'in performansı bu eleştirilere cevap olacaktır.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2730
Merit: 649

View Profile
February 09, 2026, 06:16:04 PM

Galatasaray'ın Rizespor maçındaki performansından memnun kaldım. Sadece savunmada saçma sapan açıklar verdiğimiz oldu ama neyse ki gol yemeden maçı tamamladık. Uğurcan'ın maç sonlarında kullanılan serbest vuruştaki kurtarışı harikaydı ve şut da süperdi yalan yok. Barış Alper bu sefer sağlam oynadı ama istikrarlı bir oyuncu olmaması can sıkıyor. Noa Lang'ın solda oynamaya başlamasıyla birlikte Barış'ı sağa kaydırmaya başladı hoca. Böyle oynamaya devam edecek mi göreceğiz.

Gol krallığında durum aşağıdaki gibi bu arada. Talisca ve Bayo şu an oynanan maçlarda 1'er gole sahipler ama bu istatistikte henüz eklenmemiş halde.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
MK-74
Legendary
*

Activity: 1890
Merit: 1578

View Profile
February 09, 2026, 08:32:10 PM

Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı Gençlerbirliği karşısında, ilk yarı maçı bitirdiler bence.
Haftayı kayıpsız kapattılar.

Bence penaltı değildi, el doğal konumda ama hakem böyle karar verdi diyecek bir şey yok.

Ederson aylık 1 Milyon Euro alıyor ama saçma sapan hatalardan gol yiyor.

Kante iyi değildi, Arabistandan geldiği için normal karşılıyorum bir kaç maç geçmesi gerekiyor kendine gelebilmesi için.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2380
Merit: 1918

View Profile
February 09, 2026, 09:20:49 PM

Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı Gençlerbirliği karşısında, ilk yarı maçı bitirdiler bence.

Bence penaltı değildi, el doğal konumda ama hakem böyle karar verdi diyecek bir şey yok.

Kante iyi değildi, Arabistandan geldiği için normal karşılıyorum bir kaç maç geçmesi gerekiyor kendine gelebilmesi için.

Evet maçı daha ilk yarıdan koparıp rahat kazandık. Ben penaltı konusunda ilk doğru desem de net değilim hocam. Bununla ilgili güncel kurallarda kolu ne kadar açtığına göre karar veriliyordu. Bu pozisyon biraz daha hakemin inisiyatifine bırakılacak düzeyde çünkü kolu omuz hizasında açıyor. Biraz daha yukarı gitse tartışmasız olarak elle müdahale oluyor. Koşarken doğal konum durumları da var onu da biliyorum ama tartışılır yani kısacası. Zaten sadece bizim ligde değil tüm dünyada şu elle oynama kuralları o kadar karışık ki işin içinden çıkılamıyor.

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1428
Merit: 439

View Profile
February 10, 2026, 07:41:56 AM

Evet maçı daha ilk yarıdan koparıp rahat kazandık. Ben penaltı konusunda ilk doğru desem de net değilim hocam. Bununla ilgili güncel kurallarda kolu ne kadar açtığına göre karar veriliyordu. Bu pozisyon biraz daha hakemin inisiyatifine bırakılacak düzeyde çünkü kolu omuz hizasında açıyor. Biraz daha yukarı gitse tartışmasız olarak elle müdahale oluyor. Koşarken doğal konum durumları da var onu da biliyorum ama tartışılır yani kısacası. Zaten sadece bizim ligde değil tüm dünyada şu elle oynama kuralları o kadar karışık ki işin içinden çıkılamıyor.

Bizim ligde olduğu için penaltı verildi ama Premier ligde olsa kısa sürede inceleme olur ve var çağırmadan devam derdi. Biz de var böyle bir şey de kendi karar verip sorumluluk alamaz. Yemez çünkü.
Ederson'a verilen para çok fazla o para ona verileceğine Tarık ya da Mert ile idare edilir. Umarım sene sonunda kendisi ülkesine gitmek ister. Aldığı paraya göre verdiği hiç bir şey yok.
Yediği gol hatalı.  Kante ilk maç olduğu için idare etti. Asıl onun performansını Trabzon maçında merak ediyorum. Umarım orada çok iyi olur

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
February 10, 2026, 08:03:25 AM

Bizim ligde olduğu için penaltı verildi ama Premier ligde olsa kısa sürede inceleme olur ve var çağırmadan devam derdi. Biz de var böyle bir şey de kendi karar verip sorumluluk alamaz. Yemez çünkü.
Ederson'a verilen para çok fazla o para ona verileceğine Tarık ya da Mert ile idare edilir. Umarım sene sonunda kendisi ülkesine gitmek ister. Aldığı paraya göre verdiği hiç bir şey yok.
Yediği gol hatalı.  Kante ilk maç olduğu için idare etti. Asıl onun performansını Trabzon maçında merak ediyorum. Umarım orada çok iyi olur
Ederson konusunda bence biraz haksızlık ediyorsunuz hocam. Adam Avrupa liginde tek başına Fenerbahçe’ye puan ve puanlar getirdi. Aston Villa maçında fark açılmadıysa Ederson sayesinde. Bence parasını hak ediyor. Onun yerine Dorgeles Nene gitsin Musaba ondan daha iyi oyuncu. Ederson şu takımda en az 3 sene daha banko oynar bence.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2226
Merit: 545

View Profile
February 10, 2026, 09:55:02 AM

Fenerbahçe maçında verilen penaltı yanlış karar. Mark Clattenburg dahil çok fazla hakem pozisyonu değerlendirdi ve onlar da kararın yanlış olduğuna hükmetti. Zaten VAR'ın bu pozisyonun değerlendirilmesi için araya girmesi başlı başına saçmalık. Hakemin kararına bırakılmalıydı sadece orada. Doğal konumdan iptal gelmeliydi. Maalesef bunlar yaşanıyor ve sadece bizim ligde de olmuyor. Premier Lig maçlarını yakından takip eden biri olarak orada da hakemlerin fazlasıyla hatalı kararlar verdiğini söyleyebilirim.

kriminall
Hero Member

Activity: 1610
Merit: 537

View Profile
February 10, 2026, 10:03:09 AM

Fenerbahçe maçında verilen penaltı yanlış karar. Mark Clattenburg dahil çok fazla hakem pozisyonu değerlendirdi ve onlar da kararın yanlış olduğuna hükmetti. Zaten VAR'ın bu pozisyonun değerlendirilmesi için araya girmesi başlı başına saçmalık. Hakemin kararına bırakılmalıydı sadece orada. Doğal konumdan iptal gelmeliydi. Maalesef bunlar yaşanıyor ve sadece bizim ligde de olmuyor. Premier Lig maçlarını yakından takip eden biri olarak orada da hakemlerin fazlasıyla hatalı kararlar verdiğini söyleyebilirim.
Top Talisca’nın ayağından sekerek oyuncunun eline çarpıyor. Tamamen doğal bir çarpma bu yüzden penaltı verilmemeliydi. Bu golden sonra oyundan koptu iyice Gençlerbirliği. Fenerbahçe ise ritim bulup daha fazlası için saldırmaya başladı. Kerem 2 golle gecenin yıldızıydı ama Asensio da maça pasıyla damga vurdu, Alex rüzgarları esti.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2128
Merit: 854

View Profile
February 10, 2026, 11:51:45 AM

Osterwolde halis muhlis malın önde gideni. Gelecek hafta Trabzon'a gitmemek için kırmızı kart görmeye çabaladı ama hakem yok olmaz sen Trabzon'a gitmelisin dedi.
Ortada hiçbir sebep yok salak salak hareketler yapıp kart gören aptalın teki.
Sarısı varken bir pozisyonda yine sert girdi ama topa müdahale ettiği için ikinci sarıdan kurtardı.
Fenerbahçe'nin özellikle ikinci yarıda pas alışverişini sevmedim. Ederson'un ne seyime kalede durduğunu merak ediyorum.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
1kodumtek7
Full Member

Activity: 1596
Merit: 186

View Profile
February 10, 2026, 03:18:14 PM

Fenerbahçe o hatalı penaltı kararı olmasaydı bile bence bu maçı rahat alırdı. Gençlerbirliği hiç de direnç gösterebilecek durumda gözükmüyordu. Kante ilk maçında baya yetersiz oynadı. Hatalı paslar, basit top kayıpları ile geçti oynadığı süre. Suudi Arabistan ligi Avrupa liglerinden çok daha zayıf olduğu için bu kötülüğü yine de normal karşılamak istiyorum. Zamanla yeniden buralardaki tempoya alışacaktır. Kaldı ki Süper Lig'de oyun üst düzey liglerden daha yavaş oynanıyor. Alışması daha kısa sürer.

halcybtc
Member
**

Activity: 98
Merit: 14

View Profile
February 13, 2026, 07:08:42 PM

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler olmuş. İki sene önceki olaylı maçın hakemi kimdi? HUM Mhk neyi düşünüptw bu adamı bu maça atadı. Yarın yapacağı büyük hatalardan sonra ortalık yine karışacak. İddiada haekm vara gider yok artık herhalde eğer varsa Meler kesjn gider.
Umarım yarın ortalığı karıştıracak hatalar olmaz.
LGD2Business
Legendary
*

Activity: 3164
Merit: 1807

View Profile
February 13, 2026, 07:15:13 PM

Antalyaspor Samsunspor'u paramparça etti evine gönderdi. Her hafta golleri üçer üçer yiyorlar. Şimdi o boş konuşan başkanı şehrine ettiği ihanetin bedelini ödeyebilir. Thomas Reis bu saçmalığa daha fazla katlanmaz yakında bırakır.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler olmuş. İki sene önceki olaylı maçın hakemi kimdi? HUM Mhk neyi düşünüptw bu adamı bu maça atadı. Yarın yapacağı büyük hatalardan sonra ortalık yine karışacak. İddiada haekm vara gider yok artık herhalde eğer varsa Meler kesjn gider.
Umarım yarın ortalığı karıştıracak hatalar olmaz.

Bugün Galatasaray kazandı zaten Eyüpspor gibi küme düşecek bir takıma karşı farklı bir sonuç almaları beklenmezdi.
Puan farkı 6 oldu. Fenerbahçe tescilli gsli olan yapının hakemi de atansa maçı kazanmak zorunda başka şansları yok. O kadar para harcadılar karşılığını almalılar. Kante ve Asensio bu maçı da çözer. Talisca gol atar Kerem asist yapar.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
Distraction
Hero Member

Activity: 2632
Merit: 605

View Profile
February 13, 2026, 07:17:57 PM

Galatasaray bugün 5-1 gibi bir skorla aşırı rahat bir galibiyet elde etti. Kırmızı kart öncesi zaten oyunun kontrolü kendisindeydi ve 2-0'dı skor da. Kırmızı kartta da bir sıkıntı göremedim son adam zaten. Icardi'nin akşamı oldu denilebilir bu maçın özeti için. Okan Buruk beklemediğim bir şekilde onu ilk 11'de Osimhen ile birlikte oynattı ve o da hat-trick yaptı. Osimhen gol atamasa da 2 asist yaptı. Boey'i ilk 11'de gördüğüme de şaşırdım ve iyi oynamadı. Sakatlıklarla geçen bir dönem sonrası Galatasaray'a döndü ama zamanla belki de eski haline dönebilir kim bilir.

MK-74
Legendary
*

Activity: 1890
Merit: 1578

View Profile
February 13, 2026, 07:27:36 PM

Galatasaray'ın en rahat kazandığı maçlardan birisi oldu Eyüpspor galibiyeti. Hiç zorlanmadılar ve rahat bir galibiyet aldı.
Juventus maçı öncesi takımın yarısını dinlendirdi Okan Hoca, iyi bir durum bu.

Icardi 3 golle hattrick yaptı bu akşam, adamın ayağına top geliyor ve atıyor.

Kırmızı kart doğru bir karar ilk başta hiç temasın olmadığını gördüm ama tekrar izledikten sonra ayağa herhangi bir temasın olmadığı görülüyor ama Eyüplü oyuncu dizden Yunus'un ayağına dokunuyor ve Yunus'un orada ayakları birbirini giriyor. Bence doğru karar.

Osimhen keşke bir gol ataydı iyi olurdu, moral motivasyon olarak Juventus maçına daha iyi gidebilirdi.

Balmain
Hero Member

Activity: 2506
Merit: 941

View Profile
February 13, 2026, 10:29:56 PM

Galatasaray ilk dakikalardan itibaren baskıyı kurdu ve erken golle maça başladı. Mauro ICardi'nin hat-trick'i, gecenin yıldızı oldu. Osimhen'in de liderliğinde oyun içindeki tempo ve asisstleriyle maçta önemli isimlerdendi. Hücum verimliği güzeldi, merkezde ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolü Galatasaraydaydı. Savunma hattı bilerek önde kaldı herhangi bir sorunda olmadı her takıma karşı alınacak risk değil özellikle sahip olunan defans oyuncularıyla.

Wake Up
Copper Member
Sr. Member

Activity: 280
Merit: 570

Bitcoin - The Future

View Profile
February 13, 2026, 10:41:01 PM

Eyüpspor maçında 5 gol atmaları Galatasaray adına büyük moral kazancı oldu. Mauro Icardi ise bu gecenin yıldızı oldu. Icardi hat trick yaptı ve bu sene de kalitesini ispatlar gibi oynadı. Bu sezon da 13 gol atmış oldu ve ligde muazzam formuna devam ediyor. Bu, Galatasaray için büyük bir şans çünkü Osimhen Avrupa’da, Icardi ligde güzel bir dönüşüm yakalıyorlar. Galatasaray son bir kaç senedir gol yollarında sorun yaşamıyor.

██
██
██████
R

▀▀██████▄▄
████████████████
▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄██████▀▀
LLBIT
██████
██
██
██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██████
██████████████

TH#1 SOLANA CASINO 
██████████████
██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██████
████████████▄
▀▀██████▀▀███
██▄▄▀▀▄▄████
████████████
██████████
███▀████████
▄▄█████████
████████████
████████████
████████████
████████████
█████████████
████████████▀
████████████▄
▀▀▀▀▀▀▀██████
████████████
███████████
██▄█████████
████▄███████
████████████
█░▀▀████████
▀▀██████████
█████▄█████
████▀▄▀████
▄▄▄▄▄▄▄██████
████████████▀
[
[
5,000+
GAMES
INSTANT
WITHDRAWALS
][
][
HUGE
   REWARDS   
VIP
PROGRAM
]
]
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
████████████████████████████████████████████████

PLAY NOW

████████████████████████████████████████████████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
Pages: « 1 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 [234] 235 »
  Print  

Jump to: