Ben Fenerbahçe'ye gerçekten anlam veremiyorum. Elimize böyle bir şans geçmişken böylesine kolay bir maçta nasıl puan kaybetmeyi başarabiliyoruz? Onca şuttan golü uzatma dakikalarında anca bulabiliyoruz ve 10 kişi oynayan takımdan birkaç dakika sonra gol yiyerek puan kaybediyoruz. Bu acizlik başka bir seviye. Bir yandan da stoperlerimiz sakatlandı ve aynı şekilde Ederson'un da birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı söyleniyor. Bir yandan böyle fırsatları geri çevirirken bir de sakatlık haberleri şampiyonluk hayallerine iyice darbe indiriyor.
Teknik direktörün artılarını söylüyoruz ama bu maçta bence kadro tercihi yanlıştı. Erken müdahale etmeye çalışıyor ve yapıyor ama ilk yarıyı da siliyor bunun yüzünden. Golden sonrasını konuşmak istiyorum. Rakip 10 kişi kalmış büyük takım gibi davranmayıp da dibine kadar savunma yapmaya çalışıyorlar ve yapamıyorlar. Yenilen goldeki hataları say say bitiremeyiz. Orta açtırmaları, adama basmadan oraya kadar rahatça getirmeleri, rahat bir şekilde kafa vurdurmaları falan derken gol bir şekilde oldu ve 1 puan alabildik.
Şu takıma stoper alın dedi herkes ama almadılar. Forvetsiz bir şekilde oynamaya devam ediyoruz ve bu yüzden de Talisca'nın yeteneklerinden tam anlamıyla faydalanamıyoruz. Birçok maçı çözen adam oydu ve şimdi santrafor oynatıp kaleye uzaktan attığı şutları atamamasını sağlıyoruz.