Bitcoin Forum
March 07, 2026, 10:52:04 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 [238] 239 »
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 42235 times)
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 01, 2026, 08:43:28 AM

Galatasaray hakettiği bir galibiyet aldı ona lafım yok. Hatta Osimhen'e yapılan hareket bence penaltı ama hakem osimhen faul yaptı dedi onu da anlamadım.
Torreira golü attı seyircinin arasına daldı değil mi? Bu pozisyonda kart neden çıkmadı.
Son dakika da Singo'nun yaptığı sarı üstü olmalıydı. Bence kırmızı kart ama VAR incelemedi bile. Daha çarşamba günü Galatasaray lehine kırmızı kart çıktı. Kaldı ki adam havadar yere inerken Barış Alper'i istemeden ezdi. Bugün Singo ne yaptığını biliyor ama sarı ile kurtuluyor. Bu gibi şeylerin artık bir standardı olması lazım  
Yarın Fenerbahçe Antalya'da puan kaybedebilir.
Çok güzel özetlemişsin hocam. Bu hakem kararları yüzünden zaten ligin hiç bir olayı kalmadı. Süper ligde hakemler maçların önüne geçiyor. 3 büyüklere de değil genelde bazı takımların lehine veya aleyhine verilince göze daha çok çarpar oluyor. Çıkartın kardeşim açık açık kartlarınızı. Korkmadan oynayın. VAR senin işi ne mesela?

Ben Okan buruk ile Halil Umut Meler'in arkadaş olduğunu duydum ama olabilir neticede profesyonel adamlar dedim ama bence öyle değil. Dün Trio açık açık her şeyi söylüyor. Hakem Torreira'ya sarı kart verse devamında belki de atacak.. haftaya derbi var onu düşünüyor. Singo'nun pozisyonu gözünün önünde net kırmızı hadi hakem görmedi. VAr dur bekle diyip inceleyip kırmızı kartı vermeli. Fenerbahçe eline geçen fırsatı değerlendiremiyor ama bu sadece Fenerbahçe'nin elinde değil. Bu uzun soluklu bir lig böyle olmaması gerekirdi ama Türkiye ligi böyle işte. Kalite zaten yok. Gelecek hafta Beşiktaş maçını kim yönetecek acaba.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1020

View Profile
March 01, 2026, 10:01:51 AM

Galatasaray hakettiği bir galibiyet aldı ona lafım yok. Hatta Osimhen'e yapılan hareket bence penaltı ama hakem osimhen faul yaptı dedi onu da anlamadım.
Torreira golü attı seyircinin arasına daldı değil mi? Bu pozisyonda kart neden çıkmadı.
Son dakika da Singo'nun yaptığı sarı üstü olmalıydı. Bence kırmızı kart ama VAR incelemedi bile. Daha çarşamba günü Galatasaray lehine kırmızı kart çıktı. Kaldı ki adam havadar yere inerken Barış Alper'i istemeden ezdi. Bugün Singo ne yaptığını biliyor ama sarı ile kurtuluyor. Bu gibi şeylerin artık bir standardı olması lazım  
Çok güzel özetlemişsin hocam. Bu hakem kararları yüzünden zaten ligin hiç bir olayı kalmadı. Süper ligde hakemler maçların önüne geçiyor. 3 büyüklere de değil genelde bazı takımların lehine veya aleyhine verilince göze daha çok çarpar oluyor. Çıkartın kardeşim açık açık kartlarınızı. Korkmadan oynayın. VAR senin işi ne mesela?

Ben Okan buruk ile Halil Umut Meler'in arkadaş olduğunu duydum ama olabilir neticede profesyonel adamlar dedim ama bence öyle değil. Dün Trio açık açık her şeyi söylüyor. Hakem Torreira'ya sarı kart verse devamında belki de atacak.. haftaya derbi var onu düşünüyor. Singo'nun pozisyonu gözünün önünde net kırmızı hadi hakem görmedi. VAr dur bekle diyip inceleyip kırmızı kartı vermeli. Fenerbahçe eline geçen fırsatı değerlendiremiyor ama bu sadece Fenerbahçe'nin elinde değil. Bu uzun soluklu bir lig böyle olmaması gerekirdi ama Türkiye ligi böyle işte. Kalite zaten yok. Gelecek hafta Beşiktaş maçını kim yönetecek acaba.

Sonraki maçı etkilememek için kartlar verilmiyor. Hadi hakem görmedi VAR ne iş yapıyor. Ayrıca şu itiraz olayında da taraflı davranıyorlar. Sürekli itiraz eden bir oyuncu varken hakem onu görmezden geliyor çünkü sonraki maça eksik çıkartamazlar Galatasaray'ı. Oyuncu da bunu bildiği için sürekli itiraz ediyor. Saçma sapan kart çıkarıyorlar yedek kulübelerine ama vermesi gereken kartları vermiyorlar. Bunların hakemliği iyi değil.

Sarı kartı olan oyuncunun müdahaleleri ile sarı kartı olmayan oyuncunun müdahalesi aynı olmuyor. Zaten iyi bir takım ve maçı da rahat kazanabilirler ama böyle ufak sarı kart farkları ve verilmeyen kırmızı kartlar sonraki maçı direkt etkiliyor.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
ajanwalker
Hero Member

Activity: 2156
Merit: 854

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 01, 2026, 10:25:47 AM

Sonraki maçı etkilememek için kartlar verilmiyor. Hadi hakem görmedi VAR ne iş yapıyor. Ayrıca şu itiraz olayında da taraflı davranıyorlar. Sürekli itiraz eden bir oyuncu varken hakem onu görmezden geliyor çünkü sonraki maça eksik çıkartamazlar Galatasaray'ı. Oyuncu da bunu bildiği için sürekli itiraz ediyor. Saçma sapan kart çıkarıyorlar yedek kulübelerine ama vermesi gereken kartları vermiyorlar. Bunların hakemliği iyi değil.

Sarı kartı olan oyuncunun müdahaleleri ile sarı kartı olmayan oyuncunun müdahalesi aynı olmuyor. Zaten iyi bir takım ve maçı da rahat kazanabilirler ama böyle ufak sarı kart farkları ve verilmeyen kırmızı kartlar sonraki maçı direkt etkiliyor.

Hocam bizim ligimiz bu sebeplerden dolayı bir adım ileri gitmiyor ne yazık ki. Dün Burnley maçının özetine baktım. Adamlar  son dakika gol attı var inceledi tek itiraz yok hakem adam gibi anlatıyor. Bizde A'dan Z'ye herkes itiraz ediyor. Bundan hakemin tavrı da çok önemli. Eskiden Serdar tatlı vardı adama itiraz ettikleri zaman gözünü belertirdi. Hadi sıkıysa bir daha itiraz et.
Sarısı olan oyuncu hamle yaparken iki kere düşünüyor ama sarısı yoksa bam diye dalabiliyor. Dün Singo sarı gördüğü için o akdar mutlu olmuştur ki.
TFF maçı izlediyse Bu Meler ile Ali'ye en az 1 ay maç vermemeli ama nerdeee yemez

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2254
Merit: 547

View Profile
March 01, 2026, 10:35:37 AM

Premier Lig'deki VAR incelemesi sonrası hakemin detayıyla kararını açıklama olayını ben seviyorum. Keşke bizim ligde de olsa şöyle bir sistem de öğrensek neye göre karar verdiklerini. Biz anca sadece maçtan sonraki günlerde VAR kayıtları açıklandığında öğrenebiliyoruz aralarında geçen muhabbeti. Neyse dünkü maçta Alanyaspor'a karşı güzel bir galibiyet aldık. İlk yarıdaki futbolumuz korkuttu ama yalan olmasın. Bugün Fenerbahçe puan kaybederse çok iyi olur ama üst üste puan kaybı gelmez gibi hissettiriyor.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 2110

View Profile
March 01, 2026, 06:49:20 PM

Fenerbahçe yine puan kaybedecek galiba
Distraction
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 606

View Profile
March 01, 2026, 07:24:54 PM

Fenerbahçe yine yaptı yapacağını. Üst üste iki maçta beraberlik aldı. Antalyaspor bir an kazanacak sandım hatta 2-0 öne geçtiğinde. Fenerbahçe 6 dakikada 2 gol buldu ama sonrasını getiremedi. Son anlarda ciddi bir fırsat harcadı. Bu takıma ne desem boş gerçekten. Galatasaray'a şampiyonluğu hediye etmek için elinden geleni yapıyor. Eksikleri var falan diyebilirsiniz ama rakip de Antalyaspor yani. Kazanamayacakları bir maç değildi asla.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2156
Merit: 854

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 01, 2026, 07:29:38 PM

Premier Lig'deki VAR incelemesi sonrası hakemin detayıyla kararını açıklama olayını ben seviyorum. Keşke bizim ligde de olsa şöyle bir sistem de öğrensek neye göre karar verdiklerini. Biz anca sadece maçtan sonraki günlerde VAR kayıtları açıklandığında öğrenebiliyoruz aralarında geçen muhabbeti. Neyse dünkü maçta Alanyaspor'a karşı güzel bir galibiyet aldık. İlk yarıdaki futbolumuz korkuttu ama yalan olmasın. Bugün Fenerbahçe puan kaybederse çok iyi olur ama üst üste puan kaybı gelmez gibi hissettiriyor.

Hocam öyle bir şey olsa emin ol bizim insanımız ıslıklar ve hakemin ne dediği anlaşılmaz. Önce medeniyet lazım bize. Eskiden stada giderdim. Kuralların anonsu yapılırdı ne diyor dinlemek mümkün değil. Seyirci boşa doluya ıslık çalıyor.
Bugün Fenerbahçe'm yine verem etti sağolsun. Ederson gibi mala ver bir sürü para ama bir sike yaramasın yediği ilk gol vence çok kolaym ikinci golü görmedim. Sinirden açmadım ekranın köşesinde 2-0'ı görünce benim oğlan açtı. Maçı 2-0 dan sonra yeniden izledim. Bu kafa ile şampiyon olmak zor. Senin yenemediğin Kasımpaşa'ya Rize bu hafta 3 attı gitti.  Antalya'yı yeneme sonra elin ski ile gerdeğe gir.
Sen önce bas bu takımlara sonra medet um
AMK takımı beni verem etti.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
MK-74
Legendary
*

Activity: 1918
Merit: 1581

View Profile
March 01, 2026, 08:33:45 PM

Fenerbahçe kanser bir takım bunu da herkes biliyor. Şampiyon olmak istiyoruz diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar ama oynadıkları oyun ortada. Küme düşmeye oynayan takımdan 2 tane yiyorlar.

Ederson’u iyiki Galatasaray almamış, valla dünya para alıpta karşılığını alamadığın ligdeki tek oyuncu olabilir.

Fenerbahçe’nin şu saatten sonra yapacağı tek şey Galatasaray’ın puan beklemek zaten başka bir şey yapmıyorlar gerçi bekleselerdi değerlendiremiyorlar ama biz şampiyon olacağız diye tutturuyorlar.

Spack17
Sr. Member

Activity: 2184
Merit: 387

View Profile
March 01, 2026, 09:26:33 PM

Fenerbahçe'nin şampıyon olması mümkün değil.Sosyal medyada taraftalar 2 haftadır son dakikalarda yaşanan pozisyonlardan dolayı bu durumu ilahi bir duruma bağlıyorlar ama asıl şey yönetim zaafiyeti.Sen elindeki forvetleri yolladıktan sonra forvet transfer etmezsen ve devre arası herkesin yalvardığı sol stoperi almayıp Kante çekersen bugün ağlarsın.
karabiber
Hero Member

Activity: 2016
Merit: 926

View Profile
March 02, 2026, 03:55:33 PM

Fenerbahçe kadar bahtsız bir takım yoktur heralde. Kritik maçlarda son dakikalarda ya gol yiyorlar ya da topları direkten dönüyor. Şaka bir yana Tedesco’nun oyun planı ve oyuncu seçimleri günden güne kötüleşmeye başladı. Özellikle Antalyaspor maçında artık Antalya’nın geriye yaslandığı dakikalardan itibaren yaptırdığı oyuncu değişikliği çok kötüydü.

Kerem’in yerine Nene’yi oyuna almak saçmalık. Kerem oyunu açabilecek bir oyuncu Nene ise kanatları ve açık alanları etkili kullanan bir oyuncu. Kapanan takıma karşı Nene’yi tercih etmek mantıksız geldi bana. Fred’in çok geç oyuna alınması da ayrı bir durum. Bu sezon da Fenerbahçe eline geçirdiği fırsatları hoyratça harcamaya devam ediyor.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1020

View Profile
March 02, 2026, 05:17:03 PM

Fenerbahçe kadar bahtsız bir takım yoktur heralde. Kritik maçlarda son dakikalarda ya gol yiyorlar ya da topları direkten dönüyor. Şaka bir yana Tedesco’nun oyun planı ve oyuncu seçimleri günden güne kötüleşmeye başladı. Özellikle Antalyaspor maçında artık Antalya’nın geriye yaslandığı dakikalardan itibaren yaptırdığı oyuncu değişikliği çok kötüydü.

Kerem’in yerine Nene’yi oyuna almak saçmalık. Kerem oyunu açabilecek bir oyuncu Nene ise kanatları ve açık alanları etkili kullanan bir oyuncu. Kapanan takıma karşı Nene’yi tercih etmek mantıksız geldi bana. Fred’in çok geç oyuna alınması da ayrı bir durum. Bu sezon da Fenerbahçe eline geçirdiği fırsatları hoyratça harcamaya devam ediyor.

Oyuncu tercihlerinin kötüleşmesinin sonucu böyle oluyor yani zar zor gelen galibiyetler ve ilk yarıların tamamen bırakılması. Kritik maçları bu hale getiren de Fenerbahçe. Ligin başında transfer şansı bırakmayan eski yönetim de ve lig ortasında eksik olan yerleri tamamlamayan yönetim de hatalı.

Bazı oyuncuların Fenerbahçe seviyesinde olmadığını söylüyoruz ama artık o seviyeden çok uzakta bir Fenerbahçe var ve bu söylem de boşa gidiyor. takımda Asensio gibi bir oyuncu varken çevresinde onun seviyesinde oyuncuların olması gerekiyordu. En basitinden stoper eksikliğinden dolayı kaç puan kaybettik. Forvet konusunda ise söylenmesi gereken çok şey var.

██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
kriminall
Hero Member

Activity: 1638
Merit: 538

View Profile
March 02, 2026, 05:28:54 PM

Tabi mantıksız hocam ya. Kerem oyunda kalıp bir anda alıp dönebilecek bir oyuncu. Ona en çok ihtiyaç duyulan zaman rakibin yorgun olduğu zamanlar. Yani kerem tam iş yapacakken benim hiç beğenmediğim Nene’yi oyuna alıyor Fenerbahçe. Saçma bir tercih oldu. Bu arada Antalyaspor’a da 2 puan verdi fener. Bu gidişle erken havlu atacak lige.

Distraction
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 606

View Profile
March 02, 2026, 06:17:26 PM

Tedesco'ya başlarda iyi bir teknik direktör işte Mourinho gibi değil dedik. Hala aslında daha iyi yanları var modern futbol için en azından ama o da saçma derecede taktiksel hatalar yapmaya başladı.  Sad

Eldeki oyuncularla bundan daha iyi bir sistem kurarak çıkabilirdi Antalyaspor maçına mesela. Kante'yi oynattığı rol sıkıntıydı. İki defansif orta sahayı yanyana koyması, Guendouzi'yi stoper başlatması... Mantıksız işler kısacası.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1330
Merit: 1009

View Profile
March 02, 2026, 06:21:02 PM

Tedesco'ya başlarda iyi bir teknik direktör işte Mourinho gibi değil dedik. Hala aslında daha iyi yanları var modern futbol için en azından ama o da saçma derecede taktiksel hatalar yapmaya başladı.  Sad

Eldeki oyuncularla bundan daha iyi bir sistem kurarak çıkabilirdi Antalyaspor maçına mesela. Kante'yi oynattığı rol sıkıntıydı. İki defansif orta sahayı yanyana koyması, Guendouzi'yi stoper başlatması... Mantıksız işler kısacası.
Stoper seçeneği kalmadı ki doğru düzgün. Bu arada Nottingham maçında İngiltere’de fena değildi Guendouzi. Stoper değil bu adam ama o mevkiye sıkıntıdayken atabiliyorsun. Bu bir joker durum. Antalya maçında ama gördük ki Fenerbahçe daha tam oturmamış taktiksel sıkıntılarla dolu. Oyuncular hala tam olarak birbirini anlayamıyor.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2408
Merit: 1918

View Profile
March 02, 2026, 09:51:33 PM

Yine Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptırma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Böylesine kritik bir dönemde 2 maç üst üste berabere kalmayı becerdik. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ile birlikte Süper Lig'deki fikstürünü de hesaba katarsak zor bir döneme giriyor. Tam elimize bir fırsat geçecek derken farkın 4 puana çıkmasına sebep olduk. Hala Galatasaray'ın sıkışık ve zor maçlarla dolu bir dönemde puan kaybetme ihtimali bir hayli var bence. Umarım şu formumuzu düzeltebiliriz biz de bir yandan.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
l99l
Hero Member

Activity: 994
Merit: 620

View Profile
March 02, 2026, 11:51:13 PM

Yine Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptırma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Böylesine kritik bir dönemde 2 maç üst üste berabere kalmayı becerdik. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ile birlikte Süper Lig'deki fikstürünü de hesaba katarsak zor bir döneme giriyor. Tam elimize bir fırsat geçecek derken farkın 4 puana çıkmasına sebep olduk. Hala Galatasaray'ın sıkışık ve zor maçlarla dolu bir dönemde puan kaybetme ihtimali bir hayli var bence. Umarım şu formumuzu düzeltebiliriz biz de bir yandan.
2 maç üst üste berabere kalmayı berecebiliyorsa, şampiyonluk iddiası olan takım bundan sonra olmasın. Bu sezonda kendi elimizle vereceğiz şampiyonluğu Galatasaray'a.
Formumuzu düzeltirsek belki toparlayabiliriz artık pek ümidim kalmadı yılların verdiği ümitsizlik diyorum ben buna.
Galatasaray'ın Avrupa maçları olsa da onların da uzun sürmeyecek Liverpool'a elenecekler ve lige odaklanacaklar.

1kodumtek7
Full Member

Activity: 1624
Merit: 187

View Profile
March 03, 2026, 02:30:02 PM

Fenerbahçe bu sene de şampiyonluğu Galatasaray'a teslim eder izleyin ve görün. Zaten şu son 2 haftada aldıkları sonuçlar şaka gibi. Abartısız 2 rakip de kağıt üzerinde yenmesi çok basit takımlar. Fenerbahçe kötü oynadığı için 2 maçtır puan kaybediyor. Tedesco da bazı tercihlerinde elbette eleştirilmeyi hak ediyor ancak bu durumu sadece ona da bağlayamıyorum. Kötü bir teknik direktör değil aslında kendisi. Fakat hala şu takımın ilk yarılardaki kötü performansını kimse düzeltemiyor.
MK-74
Legendary
*

Activity: 1918
Merit: 1581

View Profile
March 06, 2026, 09:42:57 PM

Yarın akşam ligin en önemli derbilerinden birisi oynanacak.
Beşiktaş evinde Galatasaray ile oynayacak ve bu maç şampiyonluk yarışında olan Galatasaray için çok önemli.
Galatasaray'ın kazanması gerekiyor ama Beşiktaş son dönemlerde çok formda bir takım, formda olmasa da derbiler farklı oluyor her zaman.
Beşiktaş tam olarak derbiye odaklanacak ama Galatasaray'da durum böyle değil, bu derbiden sonra hafta için Liverpool ile oynayacaklar ve kafalarında bu maçta olabilir.
Bakalım nasıl bir maç izleyeceğiz, umarım taraftarlar olarak çok güzel bir maç izletirler bizlere ve keyif alırız.
İyi oynayan taraf kazansın.

cakir1
Sr. Member

Activity: 420
Merit: 251

View Profile
Today at 12:48:02 PM

Yarın oynayacağımız maç kritik öneme sahip olabilir. Olası bir Beşiktaş yenilgisi, üstüne Fenerin Samsunu yenmesi durumunda puan farkı yine 1e düşer, o da hoş olmaz bizim açımızdan çünkü daha iki tane liverpool maçı var ve o araya bir yere yenilgi eklenirse hani oyuncular yorgun falan olur konya gibi bir durum olur diye oraya saklamak daha güzel olur.

Bu hafta beklentim puan farkının 4te kalması, benim için yenmek yenilmek kısmı önemli değil, yani biz yenilelim ama Fenerde yenilirse yine ok, eğer farkı 4te tutarsak, liverpool maçlarından büyük ihtimal elenerek döneriz, umarım elenmeyiz tabii, ama elenirsek, sonrasında lige odaklanmak daha kolay olur.
blomen
Hero Member

Activity: 546
Merit: 956

View Profile
Today at 01:33:34 PM

galatasaray liverpool'la oynadığı iki maçtan sonra %95 tam olarak lige odaklanacak zaten, bugün fenerbahçenin son birkaç haftada yaptığı hatalardan faydalanıp puan farkını korumak için elinden geleni yapması lazım takımın. beşiktaş da haftalardır kaybetmiyor ve onların lig dışında endişelenecekleri bir yer de yok, yani bu akşam iki tarafın da alacağı puanlar kendine göre önemli.

ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum. aklımdan geçen skor 1-1, galatasaray bu sezon derbilerde berabere kalmaya çok uygun bir takım. hem fazla riske atmayıp hem de yakın rakiplerinin puan kazanmasını engellemiş oluyorlar.

█▄
R

▀▀██████▄▄
████████████████
▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄██████▀▀
LLBIT▀█ 
  TH#1 SOLANA CASINO  
████████████▄
▀▀██████▀▀███
██▄▄▀▀▄▄████
████████████
██████████
███▀████████
▄▄█████████
████████████
████████████
████████████
████████████
█████████████
████████████▀
████████████▄
▀▀▀▀▀▀▀██████
████████████
███████████
██▄█████████
████▄███████
████████████
█░▀▀████████
▀▀██████████
█████▄█████
████▀▄▀████
▄▄▄▄▄▄▄██████
████████████▀
........5,000+........
GAMES

......INSTANT......
WITHDRAWALS
..........HUGE..........
REWARDS

............VIP............
PROGRAM
 .
   PLAY NOW    
Pages: « 1 ... 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 [238] 239 »
  Print  

Jump to: