mozda je malo off-topic, ali se cini da je postalo praksa da dobra diskusija krene kao off-topic, pa zar nije vec krenuo bear?
ne vidim mogucnost za neki -80% bear na dalje, ali mi se cini da BTC nece napraviti ATH pre sledeceg halvinga
moze se desiti da merge i prelazak na ETH2.0 podigne ETH u odnosu na BTC, ali nemam osecaj da cemo videti nivoe $10k ove godine za ETH, mozda sledece (generalno mi se cini da ETH i BTC od sledece godine nece biti korelisani)
bice interesantno videti gde ce otici cene NFT-a, mnogo poznatih licnosti je uslo u tu pricu
Nadam se da nas dežurni dušebrižnici (pri tom ne mislim ništa loše ;-) ) neće prijaviti za off-topic
Zapravo nisam siguran gdje bi uopće smjestio ovu raspravu.
Iskreno, ne znam što bi rekao vezano uz bull/bear. Nekako još uvijek naginjem prema bull runu i nadam se da bi mogli vidjeti novi ATH BTC-a još ove godine. Zapravo mene BTC ne zanima toliko kao što me zanima ETH koji mi je trećina portfelja. Ako je 60k stvarno bio top za ovaj ciklus, onda niti ja ne vidim mogućnost za tako veliki pad u bear ciklusu. Ako se ETH stvarno odvoji od BTC ciklusa, bit će još teže odrediti gdje smo u ciklusu jer do sad si svi gledali samo BTC. Jednom kad se ETH odvoji bit će zanimljivo pratiti kako će on imati cikluse budući da nema halvinga.