Bitcoin Forum
May 28, 2026, 02:59:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]  All
  Print  
Author Topic: E-spor bilgi,tartışma ve tahmin konusu  (Read 4698 times)
Balmain
Hero Member

Activity: 2604
Merit: 953

View Profile
May 26, 2026, 08:20:21 PM

Köln'deki IEM turnuvasına hala 2 hafta var. Aurora'nın bu arada başka turnuvası yok herhalde en azından HLTV'de göremiyorum. Stage 1 ve Stage 2 kısımları da var aslında ama biz neyse ki Stage 3'ten direkt olarak başlıyoruz. Yoksa bir kaza kurşununa daha erken elenebilirdik belki. 1,170,000 $ ödül havuzu var. Hala büyük turnuva kazanabilecek kıvamda gözükmüyoruz. Aslında bunun umudunu veren performanslar izledik bazı büyük turnuvalarda ama istikrar yok. Keşke beni bu sefer yanıltsalar da muazzam bir turnuva geçirsek. Smiley
Büyük bir turnuvada şampiyonluk göremedik bir türlü, keşke görsek açıkçası benim pek ümidim yok. Takımda gene değişikliler gerekiyor, hatta global bir kadro olsa daha verimli olabilir diye düşünüyorum. Evet bazı turnuvalarda iyi işler yapıldı ama 4-5 turnuvada bir anca görebiliyoruz o tutkuyu ve heyecanı. Belki bir gün o istikrar yakalanır.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1526
Merit: 1051

View Profile
May 26, 2026, 09:08:46 PM

Köln'deki IEM turnuvasına hala 2 hafta var. Aurora'nın bu arada başka turnuvası yok herhalde en azından HLTV'de göremiyorum. Stage 1 ve Stage 2 kısımları da var aslında ama biz neyse ki Stage 3'ten direkt olarak başlıyoruz. Yoksa bir kaza kurşununa daha erken elenebilirdik belki. 1,170,000 $ ödül havuzu var. Hala büyük turnuva kazanabilecek kıvamda gözükmüyoruz. Aslında bunun umudunu veren performanslar izledik bazı büyük turnuvalarda ama istikrar yok. Keşke beni bu sefer yanıltsalar da muazzam bir turnuva geçirsek. Smiley
Büyük bir turnuvada şampiyonluk göremedik bir türlü, keşke görsek açıkçası benim pek ümidim yok. Takımda gene değişikliler gerekiyor, hatta global bir kadro olsa daha verimli olabilir diye düşünüyorum. Evet bazı turnuvalarda iyi işler yapıldı ama 4-5 turnuvada bir anca görebiliyoruz o tutkuyu ve heyecanı. Belki bir gün o istikrar yakalanır.

CS2'de istikrarlı takımların sayısı çok fazla değil ve bunu başarabilmek de gerçekten çok zor. Aurora bir maç tüm takımları yenebilecekmiş oynuyor ama sonra basit hatalarla çok fazla maç verebiliyor. Büyük ödüllü bir turnuvada başarılı olmak da lazım gelir açısından ve bu potansiyel var ama istikrar da gerekiyor dediğiniz gibi.

Çok iyi bir performans görsek ve finale kadar çıksalar seyir zevki baya iyi olurdu.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██