Bitcoin Forum
March 26, 2026, 09:00:25 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]  All
  Print  
Author Topic: E-spor bilgi,tartışma ve tahmin konusu  (Read 4146 times)
Distraction
Hero Member

Activity: 2674
Merit: 606

View Profile
March 24, 2026, 06:12:10 PM

Xantares geçen turnuvada ilaç kullanmak zorunda kalmış. Bileğinde sorun olduğu için bu yüzden kötü oynadığını söyledi. Bugünkü maçta gene beklentinin altındaydı, bende pek beğenmedim oynadığı oyunu en önemli maçlarda hep ortalamanın altında kalıyor. İyi tarafından bakarsak bugün haritalar daha yakındı, sonraki turnuvalarda gene denk geleceğiz Navi takımıyla bir kere yenersek devamında daha rahat olur.

Onu duymamıştım geçmiş olsun diyelim o zaman. Ancak son maçta rahat oynayıp böyle bir performans sergilediyse eleştirilebilir. Takımın her zaman en kritik oyuncusu olarak görüyorum ben onu. Onun kötü olduğu günde kolay kolay kazanamıyoruz. Bu arada çeyrek final maçında TheMongolZ rakibimiz oldu. Maç bu cuma saat 17.00'da oynanacak. Bu maçın galibi yarı finalde Vitality ile karşı karşıya gelecek. Bence yarı finali görürüz ama finalden emin değilim. Vitality şu an HLTV sıralamasındaki en güçlü takım hala.  Sad

Balmain
Hero Member

Activity: 2548
Merit: 949

View Profile
March 24, 2026, 08:17:44 PM

Xantares geçen turnuvada ilaç kullanmak zorunda kalmış. Bileğinde sorun olduğu için bu yüzden kötü oynadığını söyledi. Bugünkü maçta gene beklentinin altındaydı, bende pek beğenmedim oynadığı oyunu en önemli maçlarda hep ortalamanın altında kalıyor. İyi tarafından bakarsak bugün haritalar daha yakındı, sonraki turnuvalarda gene denk geleceğiz Navi takımıyla bir kere yenersek devamında daha rahat olur.

Onu duymamıştım geçmiş olsun diyelim o zaman. Ancak son maçta rahat oynayıp böyle bir performans sergilediyse eleştirilebilir. Takımın her zaman en kritik oyuncusu olarak görüyorum ben onu. Onun kötü olduğu günde kolay kolay kazanamıyoruz. Bu arada çeyrek final maçında TheMongolZ rakibimiz oldu. Maç bu cuma saat 17.00'da oynanacak. Bu maçın galibi yarı finalde Vitality ile karşı karşıya gelecek. Bence yarı finali görürüz ama finalden emin değilim. Vitality şu an HLTV sıralamasındaki en güçlü takım hala.  Sad
Bende sonradan duydum aslında kimsenin de haberi yokmuş. Son maçta da kötüydü, takımı taşımasını beklerken Xantares'in takıma en az katkı veren oyuncu oldu gene. Mongolz'da zorlandığımız takımlardan en azından işin iyi tarafı, Mongolz koçu turnuvaya katılmadı. Koçları olmadan o kadar da iyi değiller. Kazanma ihtimali yüksek bu yüzden Aurora'nın yarı finalde ise Vitality'e karşı umudum pek yok açıkcası.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]  All
  Print  

Jump to: