|
Distraction
|
 |
March 24, 2026, 06:12:10 PM |
|
Xantares geçen turnuvada ilaç kullanmak zorunda kalmış. Bileğinde sorun olduğu için bu yüzden kötü oynadığını söyledi. Bugünkü maçta gene beklentinin altındaydı, bende pek beğenmedim oynadığı oyunu en önemli maçlarda hep ortalamanın altında kalıyor. İyi tarafından bakarsak bugün haritalar daha yakındı, sonraki turnuvalarda gene denk geleceğiz Navi takımıyla bir kere yenersek devamında daha rahat olur.
Onu duymamıştım geçmiş olsun diyelim o zaman. Ancak son maçta rahat oynayıp böyle bir performans sergilediyse eleştirilebilir. Takımın her zaman en kritik oyuncusu olarak görüyorum ben onu. Onun kötü olduğu günde kolay kolay kazanamıyoruz. Bu arada çeyrek final maçında TheMongolZ rakibimiz oldu. Maç bu cuma saat 17.00'da oynanacak. Bu maçın galibi yarı finalde Vitality ile karşı karşıya gelecek. Bence yarı finali görürüz ama finalden emin değilim. Vitality şu an HLTV sıralamasındaki en güçlü takım hala. 
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
March 24, 2026, 08:17:44 PM |
|
Xantares geçen turnuvada ilaç kullanmak zorunda kalmış. Bileğinde sorun olduğu için bu yüzden kötü oynadığını söyledi. Bugünkü maçta gene beklentinin altındaydı, bende pek beğenmedim oynadığı oyunu en önemli maçlarda hep ortalamanın altında kalıyor. İyi tarafından bakarsak bugün haritalar daha yakındı, sonraki turnuvalarda gene denk geleceğiz Navi takımıyla bir kere yenersek devamında daha rahat olur.
Onu duymamıştım geçmiş olsun diyelim o zaman. Ancak son maçta rahat oynayıp böyle bir performans sergilediyse eleştirilebilir. Takımın her zaman en kritik oyuncusu olarak görüyorum ben onu. Onun kötü olduğu günde kolay kolay kazanamıyoruz. Bu arada çeyrek final maçında TheMongolZ rakibimiz oldu. Maç bu cuma saat 17.00'da oynanacak. Bu maçın galibi yarı finalde Vitality ile karşı karşıya gelecek. Bence yarı finali görürüz ama finalden emin değilim. Vitality şu an HLTV sıralamasındaki en güçlü takım hala.  Bende sonradan duydum aslında kimsenin de haberi yokmuş. Son maçta da kötüydü, takımı taşımasını beklerken Xantares'in takıma en az katkı veren oyuncu oldu gene. Mongolz'da zorlandığımız takımlardan en azından işin iyi tarafı, Mongolz koçu turnuvaya katılmadı. Koçları olmadan o kadar da iyi değiller. Kazanma ihtimali yüksek bu yüzden Aurora'nın yarı finalde ise Vitality'e karşı umudum pek yok açıkcası.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
March 27, 2026, 06:08:33 PM |
|
Mongolz iki haritada da yendik. Önce inferno sonrasında Mirage. İlk defa Mongolz'a karşı Aurora, Mirage haritasında rahat sonuç aldı. Aslında bugün kazanılan oyun sadece Aurora'ın oyunuyla alakalı değildi, Mongolz'un koçu turnuvada yoktu, maçlarda önemli yerlerde taktik duraklama bile almadılar. Takımda koçun ne kadar önemli olduğunu bu maçtan anlayabilirsiniz. Takımın mentalini gayet iyi toparlayan bir koçları var. Şimdi yarı finalde bölüm sonu canavarıyla oynayacağız.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
March 27, 2026, 06:14:30 PM |
|
The MongolZ'u yeneceğimizden emindim yani kaybetsek sürpriz olurdu çünkü biz daha iyi takımız. Sadece Mirage'de belki verebiliriz dedim ama onda da güzel bir oyun ortaya koyduk ve 2-0 kazandık.
Yarın yarı finalde Vitality ile oynayacağız. Şu an en iyi takım diyebiliriz net olarak. Bu seriyi bir şekilde kazanırsak süper olur. Daha önce Vitality'i oyuncularımız Eternal Fire'da iken 2 kere yenmiştik geçtiğimiz yıllarda. Neden yine olmasın ki?
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
Balmain
|
 |
March 28, 2026, 11:20:44 PM |
|
The MongolZ'u yeneceğimizden emindim yani kaybetsek sürpriz olurdu çünkü biz daha iyi takımız. Sadece Mirage'de belki verebiliriz dedim ama onda da güzel bir oyun ortaya koyduk ve 2-0 kazandık.
Yarın yarı finalde Vitality ile oynayacağız. Şu an en iyi takım diyebiliriz net olarak. Bu seriyi bir şekilde kazanırsak süper olur. Daha önce Vitality'i oyuncularımız Eternal Fire'da iken 2 kere yenmiştik geçtiğimiz yıllarda. Neden yine olmasın ki?
Geçtiğimiz yıllara göre daha da iyi durumdalar. Aurora'da öyle bir kaç yılda oldukça iyi ilerdi turnuvalarda. Artık büyük turnuvalarda yarı finale yada finale rahatlıkla ismini yazdırabiliyorlar. Vitality bambaşka seviye oynadıkları oyunu bozmak zor. Taktiksel olarak üst düzey oynuyorlar, Utility kullanımıyla bezdiriyorlar rakiplerini en başta. Inferno'da B savunmasını öyle yaptılar ki bir kaç kez kontrol edebildik. Aynı savunmayı biz yapamıyoruz rahat rahat giriyorlar koridora. Bu seviyeye gelmesi bile iyidir Aurora'nın
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
March 30, 2026, 06:38:13 PM |
|
Vitality aşırı güçlü bir takım cidden. Önce bizi 13-5 skorlarla 2-0 geçtiler. Varlık bile gösteremedik doğru düzgün yani üzücü bir yarı finaldi o yönden. Sonra da gittiler NAVI'yi finalde 3-0 skor ile darmadağın ettiler. Bu arada bir ilginç bilgi daha var ve dominasyonlarının seviyesinin ne derece olduğunu ortaya koyuyor. Grup aşamasından beri oynadıkları maçlarda 11 harita kazanıp hiçbir haritada kaybetmediler. Bu kadro ve uyumlarını korudukları sürece düzenli olarak şampiyon olmaları zor olmaz.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1042
|
 |
March 30, 2026, 07:43:10 PM |
|
Vitality aşırı güçlü bir takım cidden. Önce bizi 13-5 skorlarla 2-0 geçtiler. Varlık bile gösteremedik doğru düzgün yani üzücü bir yarı finaldi o yönden. Sonra da gittiler NAVI'yi finalde 3-0 skor ile darmadağın ettiler. Bu arada bir ilginç bilgi daha var ve dominasyonlarının seviyesinin ne derece olduğunu ortaya koyuyor. Grup aşamasından beri oynadıkları maçlarda 11 harita kazanıp hiçbir haritada kaybetmediler. Bu kadro ve uyumlarını korudukları sürece düzenli olarak şampiyon olmaları zor olmaz.
CS2'de mental her şeydir diyebilirim o yüzden de bu takımı yenmek bu sene oldukça zordu. Çok sağlam bir şekilde oynadılar ve rakiplere hiç şans vermediler. Bazı anlarda rakiplerin yaklaştığı olmuştur ama hiçbir şekilde düzenlerini bozmadan oyuna devam ettiler. Bazı kadrolar bir araya geldiklerinde yenilmez oluyorlar ve bu kadro da çok güçlü. Dediğim gibi bu olayın büyük kısmını mental oluşturuyor ve yenilmedikçe daha da sağlamlaşıyorlar. Elbette kaybedecekleri maçlar olacak ama şu anki seviyeleri gerçekten çok iyi. NAVİ'yi 3-0'la geçmeyi çok kolay gösterdiler.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
April 01, 2026, 06:18:17 PM |
|
Bir turnuva daha geride kaldı ve sıradakine odaklanma vakti artık. 1 milyon dolar ödül havuzu olan IEM Rio turnuvası 13 Nisan'da başlayacak.  Bundan önceki IEM'de ne yaptığımıza baktım da çeyrek finalde FURIA'ya elenmişiz. FURIA sonra hatta finale kadar yürümüş. Bu sefer daha iyi işler yapmaya bakmamız lazım. Gruplardaki takımlar henüz belirlenmemiş. Umarım Vitality ile erken eşleşmeyiz de karşımıza geleceklerse de finalde gelsinler. Kuradan yana şansımız iyi olursa bu sefer belki bir final görürüz.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 02, 2026, 07:58:07 PM |
|
DracuLAN turnuvasından Aurora hızlıca elendi aslında DracuLAN katılmakta herhangi bir amaç yoktu. Yeterince turnuva var, bazen böyle turnuvaları es geçmek lazım. Xantares'in bileğinde problem var, ilaç kullanıyor rahatsızlığı için dinlenmek yerine turnuva oynamaya devam ediyorlar. Basit takımalara karşı kayıp yaşandı, Anubis haritasında bile kaybedildi bazen durmak lazım.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
|
 |
April 03, 2026, 07:54:27 PM |
|
DracuLAN turnuvasından Aurora hızlıca elendi aslında DracuLAN katılmakta herhangi bir amaç yoktu. Yeterince turnuva var, bazen böyle turnuvaları es geçmek lazım. Xantares'in bileğinde problem var, ilaç kullanıyor rahatsızlığı için dinlenmek yerine turnuva oynamaya devam ediyorlar. Basit takımalara karşı kayıp yaşandı, Anubis haritasında bile kaybedildi bazen durmak lazım.
Bu turnuvayı gözden kaçırmışım genelde vakit oldukça maçları izliyorum ama bu turnuva olayları ve sürekli maç yapmak takımı oyun içinde tutmak için de olabilir emin değilim. Xantares'in iyileşmesi de takım için çok önemli çünkü bu durumu bilmiyorken Xantares'in oyundaki düşüşü belli oluyordu. Daha iyi bir şekilde geri dönüşü için yapılması gerekenler yapılmalı. Oyuna büyük güncellemeler geliyor ve bu güncellemelere göre de bazı oyuncuların oynayışları büyük artı kazanabiliyor. Xantares'in oynayışına artı katacak bir yama büyük bir farkın oluşmasını sağlayabilir.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2450
Merit: 1921
|
 |
April 03, 2026, 08:32:41 PM |
|
Bence bu tarz küçük turnuvaları hazırlık maçı niyetine yapıyorlardır bir nevi futboldaki gibi. 15 bin dolar ödül havuzu varmış zaten sembolik turnuva gibi bir şey. Önümüzde PGL Bükreş turnuvası var ama ne yazık ki biz yokuz. IEM Rio'da güzel işler çıkartabiliriz umarım. Gruplar tam olarak belli olmuş bu arada. Biz ilk olarak HOTU ile oynayacağız. Daha önce sadece bu yılın ocak ayında oynamışız ve 2-1 yenmişiz BLAST Bounty'de. Kazanırsak sonra MOUZ/Legacy'den birisi geliyor. Başarılı geçer inşallah.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 05, 2026, 09:14:22 PM |
|
Aurora Majordan sonra kadrosunu değiştirebilir. Spunj'un iddiasına göre major sonrası takımda değişiklik olacakmış. Maj3r, woxic ve fabre takımdan ayrılıp aleksib, molodoy vve ash gelecekmiş. Spunj e-sporda bağlantıları olan bir isim böyle transfer dedikodularını daha önceden duyuyor ve biliyor. Molodoy'un Furia'dan ayrılması zor görünüyor hatta kendi de yalanlamış herhalde. Major iyi gecirirse takım bence kadro bozulmaz.
|
|
|
|
|
nesso
|
 |
April 06, 2026, 07:57:41 AM |
|
Selam,
Espor tarafında uzun süredir aktifim ve bu alanda hem teknik hem operasyonel olarak güçlü bir birikime sahibim. CS2 başta olmak üzere rekabetçi sahnede meta analizi, oyuncu performansı, takım kurgusu ve strateji geliştirme konularında net bir hakimiyetim var.
Bunun yanında işin sadece oyun kısmında değil; belediye iş birlikleri, İK etkinlikleri, online/offline turnuva organizasyonları ve espor etkinlik kurguları tarafında da aktif rol aldım. Etkinlik planlama, süreç yönetimi ve sahadaki operasyonu sorunsuz yürütme konusunda tecrübeliyim.
Aynı zamanda içerik üretimi, sosyal medya büyütme ve topluluk yönetimi tarafında da projeleri görünür hale getirip büyütebilecek bir yapıdayım.
Net konuşmak gerekirse; neyi nasıl yapacağımı bilen biriyim ve çalıştığım projeye doğrudan değer katarım. Vizyonu olan ekipler, markalar veya organizasyonlarla çalışırım.
Forumda bir turnuva organize edelim diyorum? online elemeler 2/3 farklı oyun ve offline final etkinliği.. yeni bir başlık acmak istemedim oncesinde ilginizi merak ettim simdiden iyi eglenceler..
Ciddi düşünenler özelden ulaşabilir.
|
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
April 06, 2026, 07:10:30 PM |
|
Aurora'nın yaş ortalamasına baktım 27.3'müş. Şu an zirvedeki takım olan Vitality ile kıyasladım onların da 27 imiş. Yaş ortalamamız yüksek de ondan mı biraz da kaybediyoruz diye düşünmüştüm ama belki de yanılmışım. Bizde tabi 30+ 2 oyuncu var. Özellikle MAJ3R 35 yaşına gelmesine rağmen hala devam ediyor. XANTARES'ten bile daha çok kill aldığı birçok maçı var. Ancak acaba MAJ3R ne zaman emekli olacak onu da merak ediyorum. Emekli olursa yerini sağlam doldurabilecek birileri var mı akıllarda acaba?
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
April 06, 2026, 07:24:03 PM |
|
Aurora'nın yaş ortalamasına baktım 27.3'müş. Şu an zirvedeki takım olan Vitality ile kıyasladım onların da 27 imiş. Yaş ortalamamız yüksek de ondan mı biraz da kaybediyoruz diye düşünmüştüm ama belki de yanılmışım. Bizde tabi 30+ 2 oyuncu var. Özellikle MAJ3R 35 yaşına gelmesine rağmen hala devam ediyor. XANTARES'ten bile daha çok kill aldığı birçok maçı var. Ancak acaba MAJ3R ne zaman emekli olacak onu da merak ediyorum. Emekli olursa yerini sağlam doldurabilecek birileri var mı akıllarda acaba?
MAj3R emekli olursa yerine gelecek yerini dolduracak oyun içi lider pozisyonunda Türk oyuncu bulmak zor hatta yok şuanki şartlarda. Eğer emekli olursa yabancı IGL getirilir, belki kadro bile dağılabilir tamamen. Xantares daha yıllar boyunca devam eder ondaki oynama isteği hiç bir oyuncuda yoktur belkide. En az 5 sene daha devam eder. Vitality'nin yaş ortalamasının 27 olmasına şaşırdım daha genç olduklarını düşünürdüm hep. 
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 07, 2026, 08:32:39 PM |
|
CS'de transfer söylentileri devam ediyor. Bugün Woxic'in Faze ile anılması gündeme geldi. Bu transferin gerçekleşmesini gerçekten çok isterdim. Söylentilerin kaynağının yine aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Faze düşüşte olan bir takım Major'a bile gidemeyecekler. Muhtemelen yeni bir kadro düşünüyorlar. Eğer Woxic bu yeni kadroda yer alırsa, bu onun için harika olur, daha fazla başarı ve turnuva anlamına gelir. Aurorada zaten yapması gerekeni yaptı, artık yollarını ayırma zamanı geldi.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 14, 2026, 08:32:00 PM |
|
IEM Rio 2026 turnuvasında Aurora, B Grubu elemelerinde Hotu'yu 2-0 yendi. Dust2 haritası biraz uzun sürdü ama temiz bir galibiyet oldu. Üst yarı finallerde Mouz ile eşleşti. Aurora ve Mouz arasındaki maç alışılmadık olsa da iyi bir maçtı. Hotu maçı kadar rahat geçmeyecek diye düşünüyorum. Aurora'nın muhtemelen bir harita kaybedip kalan haritaları kazanacağını tahmin ediyorum. Maçın başlamasına saatler kaldı.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
|
 |
April 14, 2026, 09:41:48 PM |
|
IEM Rio 2026 turnuvasında Aurora, B Grubu elemelerinde Hotu'yu 2-0 yendi. Dust2 haritası biraz uzun sürdü ama temiz bir galibiyet oldu. Üst yarı finallerde Mouz ile eşleşti. Aurora ve Mouz arasındaki maç alışılmadık olsa da iyi bir maçtı. Hotu maçı kadar rahat geçmeyecek diye düşünüyorum. Aurora'nın muhtemelen bir harita kaybedip kalan haritaları kazanacağını tahmin ediyorum. Maçın başlamasına saatler kaldı.
B grubu elemesinde çok da zorlanmadan geçtiler. Mouz maçı bazen istendiği gibi olmuyor ama takım da bence eskisi gibi basit hatalara takılı kalarak oyunu vermiyor. Şu an maçın başı konuşmak için erken olur ama Dust2'yi almamız gerekiyor ki sonraki haritada rahat edelim. Harita seçimini kaçırdım kim seçmişti bilmiyorum ama ikinci harita Mirage olacak. Takım havayı yakalarsa erken de bitirebilir maçı ama dediğim gibi bazen belli olmuyor işler değişebiliyor. Maçın Nuke haritasına uzayacağını üç harita izleyeceğimizi ve kazanacağımızı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
April 16, 2026, 07:09:38 PM |
|
Aurora yine NAVI ile eşleşmişti. Bu sefer lower finalinde tamam mı devam mı serisinde yine yenilen taraf biz olduk. 2-1 yenildik ama kaybettiğimiz Inferno ve Dust2 haritalarını o kadar kötü oynadık ki 13-4 bitti ikisi de. Inferno bizim en iyi oynadığımız haritalardan birisi aslında. Dust2 de öyle sayılır ama yok yani NAVI'ye karşı makus talihimizi bir türlü kıramıyoruz.  Eğer yenseymişiz de çeyrek finalde Vitality geliyormuş yine elenirdik. Vitality NAVI'yi de yener zaten de bizim oyunumuzun üzerine koymamız lazım orası kesin.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
|
 |
April 17, 2026, 07:31:49 PM |
|
Aurora yine NAVI ile eşleşmişti. Bu sefer lower finalinde tamam mı devam mı serisinde yine yenilen taraf biz olduk. 2-1 yenildik ama kaybettiğimiz Inferno ve Dust2 haritalarını o kadar kötü oynadık ki 13-4 bitti ikisi de. Inferno bizim en iyi oynadığımız haritalardan birisi aslında. Dust2 de öyle sayılır ama yok yani NAVI'ye karşı makus talihimizi bir türlü kıramıyoruz.  Eğer yenseymişiz de çeyrek finalde Vitality geliyormuş yine elenirdik. Vitality NAVI'yi de yener zaten de bizim oyunumuzun üzerine koymamız lazım orası kesin. NAVİ Aurora'yı rahatlıkla yeniyor artık çok da beklenti olmadan ve fırsat vermeden yenebiliyorlar. Tabi bu takımlar kendi aralarında maçları kazanırlar kaybederler ama Vitality şu an çok farklı seviyede oynuyor. Maç oynanıyor ve ilk haritayı kazandılar. İkinci haritada da öndeler. Takımın uyumu ve disiplini çok üst seviyede. Bu şekilde ne kadar devam edecekler acaba. NAVİ Aurora'yı yendi ama Vitality karşısında hiç şansları yok.
|
|
|
|
|