Plan B haklı olsa bile :
Bitcoin alım bölgemden çoktan çıktı şuan süper bir gaz veriliyor piyasaya. 1 sene önce 10 bin dolar olan ürünü 50 binden güzel pazarlanıyor. Buna pazarlama denir işte. Ve iyi pazarlamacı her zaman para kazanır
Ortalamalara uzak olduğu için 10 binden bile almayıp gidip alım bölgesinde olan altcoinleri belirleyip sepet yapmış biriyim. Yani Bitcoin fiyatı umrumda değil. Ortalamalar gelmedikçe alım yapmam. Şuan fiyat sene sonu 100k falan bölgesini geçebilir geçmeyedebilir yani pek önemsemiyorum. Sadece görüntüye bakıp yorumluyorum. Bitcoin bu fiyatlarda oldukça Tanrıya yakın bana uzak olsun. Belirlediğim noktaya geldiğinde zaten alımı yaparım.
Malı satarken değil alırken kar edin dostlar. Şu aralar piyasa süper kahramanlarla dolu. Herkes çok biliyor. Bende merak ediyorum sonuç ne olacak.
Şimdi herkes iyice gazlanmış coşku tavana vurmuş ve bol paranın sarhoşuyken ben yeni yatırımlarım için nakit ayarlıyorum. Muhtemelen önümüzde güzel bir düzeltme çöküş olacak o aralıkta cımbızla alıp 3 ila 10 kat arasında bir getiri sağlayarak yine arkaya bakmadan devam etmek istiyorum.