MK-74
Legendary
Activity: 1428
Merit: 1355
|
|
September 08, 2021, 08:08:59 AM |
|
Saat kaçta başlıyor bu evde değilim, siteyede giremiyorum hesap şifresini unuttuğum için birisi bilgi verebilir mi, ona göre eve geçiyimde sıraya giriyim.
Edit
Tamamdır buldum akşam 8 de satış başlıyor yetişebiliyorum. Mailler yollanmış haberiniz olsun.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | 10% CASHBACK 100% MULTICHARGER | │ | | │ |
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1457
|
|
September 08, 2021, 08:11:36 AM |
|
ilk opsiyon akşam 8'de ikinci ise gece 2'de ben ikinci ıosiyonu tercih ediyorum şimdiden hepimize hayırlısı olsun.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
|
|
September 08, 2021, 08:19:41 AM |
|
ilk opsiyon akşam 8'de ikinci ise gece 2'de ben ikinci ıosiyonu tercih ediyorum şimdiden hepimize hayırlısı olsun.
Valla hocam iki opsiyonda alınabilir, boş geçmenizi tavsiye etmem eğer iki opsiyona başvuru yaptıysanız. Ben iki opsiyona da deneyeceğim arada çok bir uçurum yok ikiside aynı nerdeyse.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
|
|
|
Mavilcposeti (OP)
|
|
September 08, 2021, 08:33:46 AM |
|
Formu doldurunuz mu dolduranlara ayrıcalıklı giriş maili gelecektir
|
|
|
|
MK-74
Legendary
|
|
September 08, 2021, 08:40:04 AM |
|
Hangi form ne formu ben görmedim öyle bir şey, ilk başta sorulan soruları cevapladım sadece form falan çoğu kimse bilmiyordur bence bilen olsaydı burada paylaşırdı.
|
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
|
|
|
muslol67
|
|
September 08, 2021, 09:21:30 AM |
|
Projeyi incelemeye vakit bulamadım. Açıkçası Coinlist'in sıra falan konusunda çıkma şansı çok düşük olduğunda da çok kanalize olamadım. Hatta bu nedenle de kayıt olmadım satışa ama pişmanım. İnceledim ve benim için 2 önemli şey gördüm.
Proje inanılmaz yatırım alan ve büyük beklentilerin olduğu StarkWare ile ortak geliştirilmiş ve NFT dünyası için çok devrimsel yaklaşımı var. Eğer markete düşünce satış fiyatının çok üzerinde olmazsa toplarım elimden geldiğince. Katılanlarda kar eder diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
Mavilcposeti (OP)
|
|
September 08, 2021, 03:46:20 PM |
|
Hangi form ne formu ben görmedim öyle bir şey, ilk başta sorulan soruları cevapladım sadece form falan çoğu kimse bilmiyordur bence bilen olsaydı burada paylaşırdı. Geçen hafta form paylaşıldı telegram ve discord kanallarında o formu dolduranlara ayrıcalık verilecek
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
September 08, 2021, 04:27:26 PM |
|
ben formu doldurmuştum ama öncelik sırası çıkmadı. 1 saat önce siteye gireyim dedim onun için bile sıraya aldı, artık nasıl bir saldırı varsa immutable için anlayın. projenin öncelik sırasını kendisi yapması bir yandan iyi aslında. şayet şeffaf olarak ilerliyorlarsa en azından coinlist'in sistemine göre kazanmak daha yüksekti. herkese bol şanslar.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 08, 2021, 04:36:39 PM |
|
bu formdan bızım nıye haberımız olmadı ya. coinlistin maillerini özellikle takip ediyorum. 800 karmaya priority verirlermiydiki
|
|
|
|
torrentco
|
|
September 08, 2021, 05:01:27 PM |
|
Number of users in line ahead of you: 390363 sanırım tamı tamına sonuncuyum
|
|
|
|
berkecan88
Member
Activity: 454
Merit: 37
|
|
September 08, 2021, 05:01:34 PM |
|
Number of users in line ahead of you: 206090 Your estimated wait time is: more than an hour süper sıra fakirin sansı doner mı 1 kere
|
|
|
|
Cacabey_40
|
|
September 08, 2021, 05:01:57 PM |
|
Number of users in line ahead of you: 403908 Your estimated wait time is: more than an hour Sonuncu benim.
|
.
|
|
|
Mavilcposeti (OP)
|
|
September 08, 2021, 05:02:33 PM |
|
850 puanım vardı ya 471 bin sıra verdi
|
|
|
|
berkecan88
Member
|
|
September 08, 2021, 05:03:55 PM |
|
0 puan 206 bın puanın anlamı ne sımdı
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1457
|
|
September 08, 2021, 05:05:21 PM |
|
450 küsür bin utanmasalar siteden atacaklar bu nasıl bir başvuru kaç kişi alabiliyordu bunu 8 bin mi? manyak bunlar
Qredo Cspr swarm
güzel güzel gidiyorduk alamadıkki bunu alabileydik iyiydi.
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
|
September 08, 2021, 05:05:56 PM |
|
Sıfır puanla 420 binden sıra aldım. Daha kötü bir sıra numarası almamıştım. Coinlist'ten token almak eskisine göre daha zor hale geldi. Beklememi gerektiren bir şey yok.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
Cacabey_40
|
|
September 08, 2021, 05:06:04 PM |
|
0 puan 206 bın puanın anlamı ne sımdı Demek ki karma sıralamaya etki etmiyor. Benim karma da sıfır.
|
.
|
|
|
Mavilcposeti (OP)
|
|
September 08, 2021, 05:07:03 PM |
|
450 küsür bin utanmasalar siteden atacaklar bu nasıl bir başvuru kaç kişi alabiliyordu bunu 8 bin mi? manyak bunlar
Çok önemli bi proje hocam en az 50x var hazırda bekleyen 4-5 oyunları var seedden katılmak için çok uğraşmıştım ama bulamadım seed katılımını coinlistten dalayım dedim o da olmadı seedden 1000 dolarlık alan galiba milyoner oldu hatta 2-3 haneli milyoner olacaklar
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
September 08, 2021, 05:32:40 PM |
|
502 bin sıra geldi zaten bir beklenti yoktu ama artık kaydolmakla zaman kaybetmeye bile gerek olmadığını kanıtlamış oldu coinlist. Alabilenlere bol şanslar dalga geçer gibi sıra numaraları göreceğime ben artık coinlist defterini tamamen kapatıyorum. Loto oynasam tutturma ihtimali daha yüksek.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
berkecan88
Member
|
|
September 08, 2021, 05:35:53 PM |
|