Sunt bucuros să anunț că îi invit pe membrii eligibili ai secțiunii Românești la această tombolă. Îi invit, în mod special, pe GazetaBitcoin și pe NeuroticFish
Având în vedere că nu știu germană nu aș posta în topicul acelui concurs un text atât de lung și cu traducere automată, că sigur vor fi greșeli mari și ar fi urât.
Aș dori să scriu câteva cuvinte despre concurs și premii, întrucât cred că pot fi informații utile; și sunt sigur că 1miau va găsi și această postare
Iar dacă el crede de cuviință, poate să îl traducă și să îl posteze în secțiunea germană.
Din nou, mulțumesc lui 1miau pentru invitație, mulțumesc (1miau) pentru concurs și premii și, bineînțeles, mulțumesc și Betnomi pentru sponsorizare.
Am câștigat premiul 3 și, pe lângă 0.5 mBTC direct în portofel, am câștigat și 10$ în pariuri gratuite pe platforma Betnomi. Mulțumesc!
Acel premiu de 10$ a fost totuși destul de ciudat. Am primit un e-mail care scria că am primit
premii pariuri gratuite la.. Campionatul Mondial de Fotbal (!). Și pe lângă faptul că acel campionat s-a terminat deja, Betnomi mă lăsa să folosesc acei bani pentru pariuri la... următorul campionat mondial (niște pariuri pe care nu le-am înțeles de fapt, cred că puteam vota următorii câștigători ai Campionatului, dar.. ca pariu multiplu? cum pot să fie mai mulți câștigători??).
După navigare ceva mai lungă (mai ales că pariurile gratuite trebuiau consumate în decurs de 3 zile!) am găsit că se puteau folosi și la alte meciuri, așa că am pariat pe niște meciuri din Premier League.
Chiar am reușit să și câștig, iar banii câștigați (nu sunt mulți, dar tot e un sentiment plăcut!) am putut să îi retrag fără KYC.
Mulțumesc!
Since I don't know German I would not post such a long text with automated translation there since surely there will be big errors and the result would be ugly.
I'de like to write a few words on the raffle and the prizes, since I feel there is useful information; I am certain 1miau will find this too
and if he thinks it's useful, he's free to translate and cross-post this into the German subforum.
Thanks again 1miau for the invitation, thanks (1miau) for the contest and prizes and, obviously, also thanks Betnomi for the sponsorship.
I've won the 3rd prize and, along with 0.5 mBTC directly to my wallet, I've also won 10$ as free bets on Betnomi platform. Thank you!
That 10$ prize was though, a bit peculiar. I've got an e-mail telling that's I've got free bets for ... the World Cup (!). Plus, since the 2022 World Cup has already ended, Betnomi offered me the choice of betting on ... the next World Cup (some bets I didn't understand good, I think I could bet on the next winners, but .. mixed bet? how can there be more winners??)
After some more surfing on the platform (especially as the free bets had to be consumed within 3 days!) I've found out they can be used in some other games too, so I've bet on Premier League.
I've even managed to win some and that amount I've won (not too much, but it's still a nice feeling!) I could even withdraw without KYC.
Thanks again!