Ei, am trait sa o vad si pe asta: a inteles lumea ca un concurs cu premii / o tombola este un mod destul de ieftin sa iti faci reclama. Rezultatul? Incep sa fie atatea tombole incat nu mai pot sa tin pasul.
Si acum sunt destul de multe in "Games and rounds", dar nu am suficient timp sa ma uit care sunt cele noi si sa scriu despre ele aici.
Legat de concursul HugeWin postat anterior, am aflat niste detalii interesante:
- se pare ca este permis ca doi sa prezica acelasi minut, si chiar mai mult, daca doi participanti aleg acelasi minut si castiga, s-ar putea sa se dubleze premiul?!
Cel putin asta s-a scris aici. (*)
- se pare ca cine scrie 0' ca predictie va castiga (si) in caz de 0 - 0 (*)
- cum ma asteptam, a fost confirmat ca cine va castiga va primi acei bani in contul HugeWin, mai mult, pot fi retrasi banii instantaneu; s-a scris asta si pe pagina concursului.
Voi adauga despre cele doua puncte pe care le-am marcat cu (*) ca s-ar putea sa existe eroare de traducere ici-colo si in realitate regula sa fie oarecum diferita. (Cel putin eu ma asteptam la ceva oarecum diferit, deci am fost surprins de raspuns).
Bafta la toata lumea!
Mai adaug una. Am observat ca vinerea cei de la Satochip posteaza pe Twitter un fel de concurs: trebuie sa raspunzi la ceva intrebari legate de Bitcoin, sa mai faci niste chestii de gen follow, repost, tag si poti castiga (dupa tragere la sorti) vreunul din produsele lor. Nu stiu exact/complet regulile (de ex cat tine) si nici nu imi pasa prea mult.
Si cum concursul nu e pe Bitcointalk nici nu o sa scriu mai mult despre asta; cine e interesat... sa sape un pic.