Güzel tezgah değil mi sizce de
Sen parayı koy koy, geleceği belli değil. Gelmezse neden gelmedi de diyemezsiniz. Üstelik öyle getirisi de çok değil. Yani 3-4x almak için 80$'ı 9000'da 1 ihtimale basmak yerine 2TL'den sayısal oynamak daha cazip.
Diğer şans oyunlarından farkı yok. Atıyorum 1 dolar apy getirin var günlük normal şartlarda. Bunu almak yerine 1 dolarlık şans oyunu oynuyorsun.
Projenin whitepaperını okumadım. Sponsorluk gibi ek kazançlarda işin içinde var sanırım. İçeri birde rulet masası koysalar ve masanın kazandıkları da piyangoya gitse daha güzel olur bence.
Hocam 350/80 gibi bir Ödül/Risk durumu var bahsettiğim bu.
Tamam olasılık 9000/1 gibi bir rakam ile milli piyango verilerinden iyi durumda ama ödül büyük değil ki.
Bir de çekiliş nasıl yapılıyor? Blockchain kaynaklı bir şeffaf durumu falan var mı? Bunun dışındaki her şeyde şüpheli olmaz mı? Yanlış anlamayın sizi değil, sistemin risklerini eleştiriyorum. Paylaşım son derece güzel.
Kazanma oranı değişiyor. Bugün çekiliş 375 dolar dağıtacak ve kazanma şansım 8000'de 1. Havuzda ne kadar durursam belkide kazanma şansım o derece artıyor olabilir detayları bilmiyorum. Yada btc yükselişi ile bile bazı kişiler likiditelerini çektiler o yüzden artmış olabilir.
80 doların aylık getirisi ortalama %10 apy ile normal şartlarda 1 dolar. Yani onun yerine parayı 350'ye katlamak için 8000/1 ihtimalli 30 kupon yapıyorum.
İçeride bir sürü çekiliş var. Haftalık çekilen ethereum piyangosu 50.000 dolar veriyor. Ben günlük olan ve pek tercih edilmeyen bir havuza ekledim. Amacım ödül kazanmak değil zaten maksat sistemi denemek ve öğrenmek.