Katılım oranına bakın ve ona göre hesap yapın, şimdi siz kitlersiniz 10 bnb çok az kazandırır adamlar kitler 500 bnb ona güzel para kazandırır elinizde tuttuğunuz orana göre hesap kitap yapın.
BNB holderi iseniz bu projeler girmeniz çok faydalı al satçı iseniz orasını bilmem.
BNB holderları da bu aralar pek keyif almıyor. Eskiden launchpadler ile çok büyük paralar geliyorken şu an gelen miktar çok düştü. Son 2 launchpadde yatırımcıların büyük kısmı küfür ederek ayrıldı okuduğum kadarıyla.
Ben çok fazla para bağlamadığım için çok fazla şikayetçi değilim, bize zaten çorba parası çıkıyor. Ama daha önce de dediğim gibi parayı buraya kilitlemek yerine launchpad öncesi satıp olay bittikten sonra geri almak küçük yatırımcılara daha çok kazandırabiliyor
LAZIO ve PORTO çok büyük takımlar değildi. Dünya için B sınıf takımlar. Maalesef ikisi de özellikle PORTO çok kötü sonuç verdi. BNB chain stake'ımdan bozdum girdim, stake'de tutsaydım aynı miktar kazanacaktım zaten.
Ayrıca fan tokenları da bir yere kadar. Doğru dürüst kullanım (utility) açıklama, ondan sonra da talep bekle. Tamam, kriptoda hayal satıyoruz da hayallerin ayaklarını biraz yere değdirin
Mesela 100 PORTO tokenı olana Şampiyonlar Ligi'nde bedava bilet, Porto'nun en gözde futbolcusuyla/kızıyla
buluşma imkânı vs. uydur işte bir şeyler. Son olarak, en kötüsü de piyangoyu kaldırmaları oldu. Herkesin kolayca ulaşabildiği varlığın değeri azalıyor. En güzeli, fan tokenları haricinde gerçekten işlevi olan tokenların piyangolu sistemle launchpad'e konması.