|
February 18, 2022, 11:24:34 PM Last edit: February 22, 2022, 12:47:49 AM by onko Merited by EFS (4), Halab (2), püsür (2) |
|
"bu ülkede muhalefet yok yea" diyen tiplere gerçek anlamda götümle gülüyorum.
amına koyim maaşı belli olan bir ülke "yöneticisinin" ses kayıtları çıktı bu ülkede, "sıfırlayamadığım küsüratları ne yapayım babacım? -bilmemne villalarında 4-5'er milyondan 2-3 tane villa al amcanla konuş onları da oraya atın" tarzında tonla ses kaydı dinledik. daha büyük muhalefet mi arıyorsunuz bundan? birilerinin çıkıp sihirli değnekle dokunup puff mu yapmasını bekliyorsunuz? senin sabah 6'da kalkıp bir kerelik ömründen harcadığın zaman ve onun karşılığında aldığın maaşından ödediğin vergiler bu milyonlar bu arada.
bu ülkenin insanı üşengeç. araştırıp okumaya üşenir, dinlemeye üşenir, okuduğunu da anlamaz çünkü anlamayı üşenir, "aman siktir et düzen bozulmasın, ayranım dökülmesin" der geçer. böyle olduğu için de ülkenin parsel parsel soyup satıldığının ses kayıtlarına kadar tonla örnek çıkmasına rağmen hiçbir şey olmadı bu ülkede. o yüzden ülkede muhalefet yok, ona vermesen kime vericen ki tadında yorum yapan tipler, Atatürk kalkıp mezardan gelse bile "abi iyi hoş büyük lider de artık eski kafa, bu çağ başka o yüzden vermiyorum" diyip yine sikilmeye muhtaç kalacaktır.
bu yüzden helalleşmeyelim abi, inadına da oy vereceğim ki günü geldiğinde daha fazla sikilsin bu tipler. bundan artık keyif alıyorum çünkü; enayiler 80metre kare kümes gibi evinde 1000 birim elektrik faturası, 700 birim doğalgaz faturası, 200 birim su, 100 birim internet ve 100 birim x telefon kullanıcısı sayısı kadar sadece fatura ödüyor. sonra güzelim boğazlarını da "muhalefet yok, lider vasfı yok, şimdikiler en azından bla bla yapıyor" diyip doğru yolda olduğuna inanıyor.
durmak yok böyle yola devam, hedef 2953.
|