bitrotayı o kadar çok duydum ki maalesef çevremdeki bütün acemi yatırımcıların bu oluşuma bir şekilde dahil olduğunu gördüm. kitle öyle hızlı büyüdü ki bir an çevremde bu kadar enayi var mı diye düşündüm fakat sistemi herkesi çok etkilemiş görüyordu. kazanç elde etmek için elinde avucunda olanı hatta arabasını evini satanı gördüm. anlamadığım şey şu oldu hep, cebindeki parayı ne olduğunu bile bilmediğin bir sisteme yatırıp daha sonrasında yatırdığın parayı amorti etmeyi hedefliyorsun. yani helal parayı harama çevirmek tabirine uyuyor diyebiliriz. ve yatırdığın bu para üzerinden haftalık mıdır aylık mıdır nedir bi miktar ödeme yapıyorlar galiba. bana sistem çok güvensiz geldi ki forumda zaten araştırdığım zaman bitrotanın nasıl bir geçimişi olduğunu eski yazılardan da öğrenmiş oldum. çevremde kaç kişiyi bu yoldan döndürürsem o kadar daha az kişinin canı yanar diyerekten olayı anlatıp bir an önce bu yoldan dönmelerini söyledim. fakat girenler istedikleri gibi hemen çıkamıyorlar tabi para kilitleniyormuş çünkü. belli bi süre geçirmen lazımmış falan filan. yani resmen adamlara alın bu benim param ne yaparsanız yapın bana da bi kaç kuruş verin de gelirim var diye sevineyim diyorsun
bari bu batağa düşmeyenleri engelleyeyim dedim tabi şimdi sistemin ekmeğini her zaman ilk girenler yer ve ya bilerek yedirilir bilemiyorum, o tarz kazanç elde eden kişileri gördükçe herkes bi hışımla elimde avucumda ne var ne satıp girebilirim kafasıyla sisteme giriş yaptı. sadece bir arkadaşımı ikna edebildim onun aklı başındaydı biraz neyseki. ve hepsine üzülerek er ya da geç canınız yanacak dedim. tabi kimse inanmadı. delilleri gösterdim böyle böyle bi kara geçmişleri var dedim yazıları okudum ama arabasını satıp tanımadığı birine veren adamdan ne beklersin delilden ne anlasın
hatta iş o kadar karanlık ki, bitrotanın şubelerini açmak isteyenler arasında mafyavari işler dönüp, birbirinin şube açmasını engellemek için birbirlerinin dükkanları tarayanlar bile olmuş. düşünün. sonuç olarak hepsinin canı yandı ve ben demiştim demedim tabi ki hiçbirine ama çok net hakettiniz dedim rahatça.
Bu scam borsayla ilk defa Mayıs 2020'de Mydexpay ponzisinin para akışını sağlamasıyla tanışmıştık. (
Mydexpay - bitrota ilişkisi)
Daha sonra haklarında bu forumda bir çok başlık açıldı.
Bitrota scamBthd hocamın da engin bilgileri çok yardımcı olmuştu. Kendisine teşekkürlerimi sunarım, bilgilerine çok güvendiğim biridir.