Arkadaşlar Ertha yakın zamanda token satışını yaptı ve ocak ayı içerisinde listelenecek.
https://globe.ertha.com adresinde nft olarak arazi satışı yapılıyor ve ciddi anlamda arazi satılmış durumda ocak ayı içerisinde arazilere zam gelecekmiş bu proje hakkında bilgisi olan varmıdır? Araziyi satın alsak kar sağlayabilirmiyiz?
Oyun hakkında çok fazla ayrıntı yok ne yapacağıma tam olarak karar veremedim. Projelere duygusal yaklaşmak istemiyorum ancak gönlüm bir arazi al ne olacak diyor.
Binlerce dolar verip hava alanı, vb değerli kaynakları cidden satın alıyorlar. Toplamda 350.000 arazi olacak.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne yapsak birkaç arazi satın alsak mı? Oyun çıkmadan telegram ve discord tarafında ciddi bir kullanıcı kitlesi var.
Maalesef bu tip arazi satışlarının çok büyük bölümü dolandırıcılığın ötesine geçemeyecek. Daha önce mars4 projesini hatırlıyorum benzer şekilde. Toplanan yatırım miktarları ortaya konulan ürünle kıyaslandığında akıl dışı. Ertha arsa fiyatları 240$ görünse de yakınları dolmuş arsalar için fiyatlar 1000$ görünüyor. En düşük bedel üzerinden bile hesaplasanız;
350.000*240= 84 milyon dolar demek. 1000$ olanlarla birlikte 100 milyon dolar toplamayı düşünüyorlar bu gerçekten çılgınlıktan başka bir şey değil. Kar etme olasılığı görmüyorum