Metaverse güzel ve önü açık bir proje. Önümüzdeki yıllarda, çok farklı bir şekilde, herkesin az çok kendini içinde bulacağı bir sistem haline gelecek. Tabanında kriptoların olması projeyi daha da çekici hale getiriyor.
Fakat metaverse projesini tek bir ağ ya da sistem üzerinden şekillendirmedikçe pek bir anlam ifade etmeyecek gibi.
Ovr sanki büyük bir vurgun yapıyor.
Dünyanın her yerini kafalarına göre bir yazılımla evirip çevirmişler. Kendine ait olmayan bu parselleri satıyorlar.
Gerçekte kendine ait olmayan her yeri satmaya kalkışmışlar. Başardılar da. Tvler sosyal medyada her yerde iyi de reklam oldular.
Şimdi millet bitcoine geç kaldık bari metaverseye geç kalmayalım yetişelim diye gözü kapalı atlıyor.
Üst kısımda arkadaş: cennetten arsa almaktan farkı var mı? demiş. Hiç farkı yok.
Sadece bir ağ üzerinden olsa neyse diyeceğim de önüne her gelen bir metaverse oluşturup satışa çıkarabilir. Sonra ne olur?
Şabanın filmi gibi. Sizin İstanbul'dan aldığınız köprüyü 10 şirket daha oluşturup sanaldan satışa koyarak bir mekanı onlarca insana satabilir demek istiyorum.
Yatırım yaparken iyi düşünmeli.
https://www.youtube.com/watch?v=6TwkpoFIcrA&t=167s videosunu izledim. Yorumlarda millet alım için yarış yapıyor.
Bana göre bu sisteme para yatırmak kumar oynamaktan farksız ve hiç akıllıca görmüyorum. Resmen birileri milleti dolandırıyor.
Metaverse tek bir ağ üzerinden oluşturuluan evren şeklinde satışa sunulsa ve herkes bu ağ üzerinden alım yapsa çok kaliteli işler çıkar ortaya. O zaman yatırım yapılması mantıklı olabilir.
Not: Ovr tarafından satışa çıkarılan parsel sayısı 1.6 trilyon.