Steemit'i çok andırıyor. Daha özgün tasarım görmek hoş olurdu. Hoş bu da hoş olmuş.
Başarılar dilerim çıktığınız bu yolda size. Rakiplerinizden daha çok kazandırırsanız hepsini geçebilirsiniz. Özgün içerik üreticileri platformunuzu kullanır. Sizi zirveye taşırlar. Neden olmasın? Karşılıklı bu işler. Win-Win.
Bende başarılar diliyorum. Web3'le beraber çok daha fazla özgün içerik üreticisi bu mesleğe dahil olacaktır ve daha fazla içerik olacaktır. Bu yola aslında tam zamanında başladığınızı düşünüyorum, başarılı olacağınıza da inanıyorum. Umarım kullanıcı sayınız artıkça platformu geliştirmek için güzel yatırımlar yaparsınız.
Güzel yorumlarınız çok teşekkür ederim. Tasarlarken doğrudan steemit forku olan hive.blog örnek alarak tasarlandı. Kullanıcıların aşina olduğu bir tasarım olmasını özellikle istedim. İç panel ise publish0x örnek alınarak yapıldı.
Web3 içinse şuan iletişim halinde olduğumuz bir partnerimiz var. Sanırım 6 ay kadar sonra blog0x dünyada ilk olarak farklı bir içerik formatını desteleyen ilk web sitesi olacak. Bu format sayesinde yazmış olduğunuz içeriğin tam mülkiyetine sahip olacaksınız.