Hem kendimin hem de sizin daha rahat takip edebilmeniz için böyle bir başlık açmayı ve bilgileri tek bir yere toplamayı düşündüm.
İlk olarak bahsetmek istediğim site :
1 - MomentranksBen bu siteyi özellikle NBAtopshot için kullanıyorum. Hesabımın ve kartlarımın ortalama değerlerini, market geçmişini çok rahat bir şekilde görebiliyor ve karşılaştırabiliyorum. Arkadaşlarımın hesaplarını da takip listesine aldım. Bu sayede kim ne durumda takip edebiliyorum. Hatta istediğim bir kartları varsa direkt bu şekilde talip olabiliyorum.
2 - Evaluate MarketBu site üzerinden NBATopshot ve NFL All Day hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. Momentranks alternatifi diyebiliriz. Ben burayı daha çok NFL için kullanıyorum. Bana biraz ağır geliyor sistemleri fakat NBATopshot'ın kendisi de kartların altında bu siteye yönlendirmeler koymuş.
3 - OTMNFTBu site şu an için sadece NBATopshot koleksiyonunu destekliyor fakat ilerleyen zamanlarda NFL desteğinin de geleceğini açıkladılar. Bu siteye dair en sevdiğim özellik "My Collector Score" özelliği oldu. Genelde kart satış sayfasına girip oradan kontrol ederdim puanımı fakat bu siteyi keşfettikten sonra ihtiyacım kalmadı. Direkt site üzerinden kontrol ediyorum ve sonrasında eksik kalan setlerden tamamlayıp puanımı yükseltmeyi deniyorum.
4 - LivetokenEn çok beğendiğim sitelerden birisi bu oldu. Yukarıdaki siteler gibi buranın da en temel amacı size hesabınız hakkında olabildiğince çok bilgi sunmak. Hesabıma ait tüm aktiviteyi çok rahat bir şekilde excele çekebiliyorum. Ayrıca buraya ait en çok beğendiğim özelliklerden birisi açık arttırma sisteminin olması. Burada kartınızı açık arttırma üzerinden de satabilirsiniz.
Tüm bunların dışında işe yarar bulabildiğim farklı bir site yok maalesef. Olanların bir kısmı da verilerini düzenli aralıkla güncellemediği ve çok geriden geldiği için koymadım. Sayfalar hakkında çok fazla detaya girip sizi sıkmak istemedim fakat her sayfa için detaylı bir rehber yapmayı planlıyorum. Bunların dışında önerebileceğiniz sayfalar varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ayrıca projelerin Discord sayfalarını mutlaka takip edin. Bir çok duyuru ilk önce orada paylaşılıyor.
NBATopshotNFL All Day