Hatırlayanlarınız olacaktır, batmış bir projenin kurucularından biri olarak başımdan geçenleri paylaşmıştım. Bunun üzerine bir çok arkadaş ile görüşme fırsatım oldu, o projeden olan arkadaşlarım tekrar bir projeye girdiler ve onlar için yardımcı olabilecek kişiler ile tanıştım, ve onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat artık kendi yolumu çizmem gerektiğine karar verdim, yine tabii ki onlarda benimle birlikte, fakat bu sefer kendi projemi, onlarında yardımıyla yapmaya karar verdim, böylece ben birisine bağlı olmayabilirim, ve kendi yolumu kendim çizebilirim.
Şimdilik reklam gibi olmasın diye paylaşmayı düşünmüyorum projenin ismini cismini, zaten burada beni tanıyanlarınız eğer birlikte çalışmak istiyorsa yazıyorlar, bu "gelin beraber çalışalım" yazısı değil kesinlikle, sadece şimdilik kendime ait yapmak istediğim şeyi, burada sizlerin düşüncelerini ve yorumlarınızı çok değerli bulduğum için "arkadaşlarıma anlatmak" gibi hissetiğim için paylaşmak istedim.
Bir nevi "marketing agency" mantığı ile yola çıkacak olan yeni projem, daha önce çalıştığım projelerde edindiğim network, fiyat bilgileri, geri dönüşlerin nasıl olduğu gibi konuları göz önüne alarak, piyasada ki projelere bir reklam, bir pazarlama olanağı sunmayı planlıyor. Tabii arkadaşlarımında bu durumda katkısı aralarında başka meslekler olanlarda olması. Developer arkadaşım sayesinde eğer bir developerlık iş olursa ona yönlendirebiliyorum ve yine kendi markam adına yapmış oluyorum, ödemenin çoğunu o alıyor, ve yinede bir marka adı altında yapmış oluyor, tasarımcısı, telegram yöneticisi herkes var içeride anlayacağınız
Bu arkadaşlarım "team" kısmında gözüküyorlar, yani gizli değiller.
Şimdilik sadece ismi buldum, ve logoyu yaptırdım. Henüz yani çok başlangıç aşamasındayım. Elimde ki bilgileri bir spreadsheete dönüştürüyorum, onlarıda güzel bir şık PDF haline getirip bakması daha hoş hale getirmeyi planlıyorum. Öncelik olarak bu kalabalık bilgi dolu dosyayı insanlara bir "hediye"o larak dağıtıp, adımı bu şekilde duyurmayı planlıyorum. Bakalım, ilerleyen günlerde bu "ajans" nereye doğru gider birlikte görürüz umarım
Eğer forum kurallarına aykırı değilse, gelişmeler oldukça buraya yazmaya devam etmeyi planlıyorum.