|
demir77
Member
Activity: 739
Merit: 58
|
|
February 27, 2023, 03:37:52 PM |
|
O nasıl teklifmiş üç kağıt mı yapıyorlar
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1459
|
|
February 27, 2023, 03:41:30 PM |
|
O nasıl teklifmiş üç kağıt mı yapıyorlar NFT işi tam manyaklık üçkağıt mı bilmem ama nft piyasasında gördüğüm hiçbirşey beni şaşırtmıyor bana sorsan herşeyin illa bir değeri vardır ama bu değer o mudur? Sanmıyorum. Ortada bir hype var o hype gitmemesi için herşey yapılabilir.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
|
February 28, 2023, 09:29:35 AM |
|
Ordinals daha önceden kullanıcıklarına nft hediye etmiş sanırım 1 tx işlem yapan bile almış çok enteren arkadaş.
Birde o yukarıdaki nft 1000 eth karşılığında satıldı
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
February 28, 2023, 09:36:11 AM |
|
Ordinals daha önceden kullanıcıklarına nft hediye etmiş sanırım 1 tx işlem yapan bile almış çok enteren arkadaş.
Birde o yukarıdaki nft 1000 eth karşılığında satıldı
Evet hocam dün 1000 ETH satıldı. Ordinals wallet falan çeşitli projeler çıkmış hemen piyasaya wallet de işlem yapanlara Airdrop falan dağıtılmış takip etmek lazım.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
|
February 28, 2023, 10:23:33 AM |
|
Herif oyun oynayacak 1.7 milyon dolar kazanmış oldu. Şaka gibi Ordinals tekrar airdrop atacakmış
|
|
|
|
|
demir77
Member
|
|
February 28, 2023, 10:30:43 AM |
|
O nasıl teklifmiş üç kağıt mı yapıyorlar NFT işi tam manyaklık üçkağıt mı bilmem ama nft piyasasında gördüğüm hiçbirşey beni şaşırtmıyor bana sorsan herşeyin illa bir değeri vardır ama bu değer o mudur? Sanmıyorum. Ortada bir hype var o hype gitmemesi için herşey yapılabilir. ben de sahte buluyorum bu teklifleri. İnsanlara gel gel yapıyorlar.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
March 02, 2023, 07:31:49 AM |
|
Yugalabs ın nft projesiyle bitcoin blok zincirine adım atması çok iyi oldu. Bunun devamında uyduruk blok zincirlerinden bitcoin blok zincirine doğru akış olabilir. Bitcoin blok zincirinin bu işler için kullanılması da net olarak talebi ve sonrasında fiyatı arttırır. Ben özellikle solana ve avax blok zincirlerinden hali hazırda ethereum ve binance smart chain e geçmeyi düşünenlerin bir kısmının yugalabs dan cesaret alarak Ordinals sayesinde geçiş yapacağına net olarak eminim.
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
March 06, 2023, 01:42:54 PM |
|
Arkadaşlar katılan var mı ben okudum da teklif vermek istiyorum nasıl yapacağız biraz karışık geldi bana hata yapmak da istemiyorum 0.1 BTC teklif vermek istiyorum boşa gitmesin.
|
|
|
|
Lboss
|
Arkadaşlar katılan var mı ben okudum da teklif vermek istiyorum nasıl yapacağız biraz karışık geldi bana hata yapmak da istemiyorum 0.1 BTC teklif vermek istiyorum boşa gitmesin. Açık artırmaya girmek için ordinals uyumlu bir wallet adresi alıyorsun. https://www.xverse.app/download ya da https://ordinalswallet.com/ adresinden edinebilirsin. Anasayfadan receiving adrese bu adresi giriyorsun ama dikkatli olmak lazım inscription için özel adresi girmelisin. xverse te nft tabına girip ilgili adresi seçiyorsun. ordinalwallet taki adres zaten tek doğrudan onu kullanabilirsin. Receiving adresi girdikten sonra bid butonuna tıklıyorsun burada sana bir deposit adresi veriyor. Bu adrese de ne kadarlık bir teklif sunacaksan o kadarlık btc gönderiyorsun. Evet önceden btc gönderiyorsun eğer geçerli bir teklif veremezsen (yani açık artırmayı kazanamazsan) btc ni iade ediyorlar. Ama btc gönderdiğin cüzdan senin kontrolünde olmalı ki geri dönüşlerde sıkıntı yaşamayasın. Borsaların cüzdanından btc göndermeyin. An itibariyle minimum rakam 0.34056813 btc
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
March 06, 2023, 07:09:56 PM |
|
Teşekkürler hocam maalesef minimum teklif fiyatı benim bütçeyi aştı.
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
March 07, 2023, 10:38:31 AM |
|
Açık arttırma bitti. Toplamda 288 kişi NFT alacak. 1. sıradaki teklif 7.11 BTC 288. sırada bulunan en düşük teklif 2.25 BTC oldu. Ortalama 16 milyon dolarlık bir satış oldu. https://twelvefold.io/
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
|
March 07, 2023, 10:46:49 AM |
|
Açık arttırma bitti. Toplamda 288 kişi NFT alacak. 1. sıradaki teklif 7.11 BTC 288. sırada bulunan en düşük teklif 2.25 BTC oldu. Ortalama 16 milyon dolarlık bir satış oldu. https://twelvefold.io/Bizde cebimizdeki paraya para diyoruz. Adam 1000 eth teklif veriyor. Lan bu teklif cebinde nasıl bir para var senin. Nasıl aldın bunu? Nasıl koruyorsun?
|
|
|
|
demir77
Member
|
|
March 07, 2023, 11:14:51 AM |
|
Vay be ne para dönmüş. O miktarda btc ile teklif vermeye korkarım.
|
|
|
|
|
|
|
|