demiş, altına link atmış, "bu nedir ki" diye tıkladım giriş sayfası geldi. Benim kayıtlı şifre tarayıcıda, zaten genelde all time açık
Hiç bişey yazmadım back tuşuyla geri geldim, yalnız emin olmak için yine tıkladım
ama herhangi bir şekilde giriş falan yapmadım
Az önce de şifreyi değiştirdim
eğer klasik yazdığım gibi yazmazsam bilin ki "ben ben değilim"
ohoo herif sabıkalıymış zaten
Eğer daha önce foruma hesap sahiplik kanıtı olarak bir imza bıraktıysanız çalınsa bile geri alabilirsiniz ama bu arada uğraşmak can sıkıcı olur. İlaveten özel mesajlarına erişmiş olur, bu yüzden özel mesajlarda gizli bilgiler yer alıyorsa her zaman temizlenmeliler. Bir tane negatif geri bildirim de ben bıraktım Phishing amaçlı mesaj atan hesaba.
Hırsızın ana hesabı olmalı merit gönderdiği hesapların hepsi benzer ve merit gönderdiği postlar saçma airdrop başlıklarına atılmış içi boş mesajlar. Bu yüzden işaretlenmiş zaten.
Hocam teşşekürler uyarınız için yeni projeleri incelediğim için çoğunlukla discord sunucularına gir çık yapıyorum. Genellikle yapılan spam mesajları direk engeleyerek geçiyorum bundan sonra daha da çok dikkat edeceğim. Aslında yeni projelerinin gruplarına girerken bile çekiniyorum. Burada discord uygulamasına aşina olmayan pek çok kullanıcı olduğunu düşünüyorum aynı şekilde. Önemli bir uyarıda bulunmuşsunuz, bir anlık dikkatsizliğe gelebiliyor bazı hatalar.
DeFi platformları, airdrop yada ico/ido giriş için kullandığınız adresleri ana yatırımlarınızın bulunduğu adreslerden ayırmak bu durumda kullanabileceğiniz en iyi çözüm. Anlık bir hata yapsanız bile yatırımlarınıza kimse ulaşamaz. Güvenlik önlemlerini arttırmış olmak için fazladan bir kaç transfer ücreti ödemeye değer.