Για τις εκτρώσεις είναι πολύ απλό αυτό που λέω:
Σε έναν κόσμο 8 δις η ανθρώπινη ζωή έχει πολύ μικρή αξία (άσχετα αν το παίζουν δήθεν «ανθρωπιστές» κάποιοι στην Δύση). Το ανθρώπινο είδος είναι σε αφθονία, δεν κινδυνεύει να εξαφανιστεί.
Άρα (από κυνική σκοπιά) βγάζει απόλυτο νόημα να επιτρέπεις τις εκτρώσεις και μάλιστα να το προμοτάρεις ως δήθεν "freedom" (πιασάρικο/επαναστατικό μήνυμα aka social engineering) του γυναικείου φύλου, αντί για φόνο (που αυτό είναι).
Περισσότερες εκτρώσεις -> λιγότερες γεννήσεις -> μείωση πληθυσμού (τουλάχιστον στους «μορφωμένους» Δυτικούς, γιατί οι αμόρφωτοι του 3ου κόσμου γεννοβολάνε σαν κουνέλια).
Ε, σου λέει τους τριτοκοσμικούς δεν μπορούμε να τους χειραγωγήσουμε, τους άλλους όμως μπορούμε... οπότε από το ολότελα, κάτι είναι κι αυτό!
Ακραίο σενάριο:
Έστω ότι αύριο εμφανίζεται ένας σούπερ φονικός ιός που ξεπαστρεύει το 99,9999999% της ανθρωπότητας και μένουν μόνο 1000 άνθρωποι.
Υπάρχει περίπτωση να μην γονιμοποιούν (ακόμα και δια της βίας) μέχρι και τα ανήλικα;
Θέλω να πω θα είναι μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (ο Homo Sapiens στα πρόθυρα εξαφάνισης).
Εκτρώσεις, LGBT θα βγουν εκτός νόμου σε μια νύχτα!
Πολύ ακραίο σενάριο και δεν το πιστεύω ότι θα συμβεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι έτσι θα αντιδρούσε η ανθρωπότητα...
Φαντάσου το σαν τα tokenomics και το burning: όσο καις νομίσματα, τόσο ανεβαίνει η αξία των υπολοίπων. Όπως και το hard cap του BTC έναντι των πληθωριστικών alts. Πως να το κάνουμε, η σπανιότητα μετράει.
Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι ίδια αξία έχει η ανθρώπινη ζωή σε έναν κόσμο 8 δις και ίδια αξία θα έχει σε έναν κόσμο 1000 ανθρώπων μόνο;
Και στον τωρινό κόσμο: ίδια αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στην Ισλανδία (350k κόσμος) και
ίδια αξία έχει στην Κίνα των 1,4 δις;
Ίδια αξία έχει η πλατίνα, ο χρυσός, το ασήμι, ο χαλκός, ο σίδηρος;
--
Τώρα για την χειραγώγηση, το internet είναι κάτι που δεν μπορούν να το ελέγξουν απόλυτα (σε έναν μεγάλο βαθμό το έχουν καπελώσει).
Ναι, μπορούν να ελέγξουν το αφήγημα στα συστημικά ΜΜΕ. Μπορούν όμως να ελέγξουν και το Zerohedge ή το el.gr (παρόμοια θεματολογία, αλλά στα ελληνικά);
Το «καλύτερο» που μπορούν να κάνουν είναι να βάψουν/στοχοποιήσουν ως «ακροδεξιό» όποιον διαβάζει Zerohedge/el.gr... κι ας έχουν έγκυρες πληροφορίες. Να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα επειδή τα λέει ο Λιακόπουλος ή ο Alex Jones.
Ήδη την «ανοιχτή» (και συστημική) Wikipedia την έχουν καπελώσει:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zero_Hedge"Zero Hedge (or ZeroHedge) is a far-right libertarian financial blog and news aggregator"Το θέμα είναι αν ο cryptosize θα νιώσει ενοχικό σύνδρομο επειδή τον είπανε «ακροδεξιό» (ποιοί; οι ακροαριστεροί fans των lockdowns/CBDCs; ας καγχάσω!
)... guess what, στα @@ του θα τους γράψει!
Αν είσαι ενοχική προσωπικότητα (εγώ δεν είμαι και δεν θα ήμουν ούτε στον Μεσαίωνα, αν ζούσα τότε εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας/Ιεράς Εξέτασης), τσιμπάς το "bait" και το βουλώνεις σαν καλό, υπάκουο παιδάκι.
Fear/guilt -> manipulation factors -> τα έχω αποδομήσει, οπότε δεν πιάνουν σε εμένα
Αν ΔΕΝ είσαι ενοχική προσωπικότητα, τότε μιλάς ανοιχτά με προσωπικό κόστος, μπας και ξυπνήσει ο 1 στους 10 έστω...
Είναι μεγάλος κίνδυνος για το σύστημα να γίνουν γνωστά/mainstream τα αντισυστημικά sites και να ξυπνήσουν οι 9 στους 10. Αυτό φοβούνται. Με ακραία φτωχοποίηση ποτέ δεν ξέρεις μήπως ξυπνήσει ο κόσμος.
Τα παρακάτω επίσης χρήζουν μελέτης:
https://www.youtube.com/watch?v=NgGLFozNM2ohttps://en.wikipedia.org/wiki/John_B._Calhounhttps://www.reddit.com/r/PurplePillDebate/comments/4y0zfd/calhouns_rat_experiment_vs_human_sexual_dynamics/Εξηγεί μεταξύ άλλων γιατί έχουμε τεράστια άνοδο της ομοφυλοφιλίας (πάντα υπήρχε, αλλά όχι σε τόσο μεγάλα ποσοστά)...
Γενικά όταν κάτι προμοτάρεται μετά μανίας, θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις τι ρόλο βαράει (που σίγουρα βαράει ρόλο αναχώματος στο overpopulation και όχι μόνο). Οι LGBT είναι και πιο πειθήνιοι.
Δεν είναι θέμα ποιός δημιούργησε κάτι, γιατί gays υπήρχαν και πριν 2500 χρόνια στην Αρχαία Αθήνα... άλλο το ποσοστό τότε όμως και άλλο το σημερινό.
Τότε η ανθρωπότητα ήταν μερικά εκατομμύρια μόνο και δεν υπήρχε το σημερινό καπέλωμα. Και το internet από αναρχικούς φτιάχτηκε, άλλο πως κατέληξε τελικά.
Και το Bitcoin προσπαθούν να το καπελώσουν μέσω mandatory KYC...
ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι με μείωση πληθυσμού σίγουρα θα είχαμε και λιγότερη μόλυνση (από λιγότερα εργοστάσια, μέχρι λιγότερες πεταμένες μάσκες στους δρόμους).
Εγώ μάσκα δεν έχω πετάξει ποτέ κάτω, αλλά είναι κάτι που το βλέπεις συχνά... και πλαστικά rapid tests...
Τα πλαστικά καλαμάκια έφταιγαν μόνο κατά τα άλλα!