Daniel91
Legendary

Activity: 3598
Merit: 1934
|
 |
June 01, 2026, 09:18:14 AM |
|
Dame i gospodo, mislim da imamo jakog kandidata na nagradu. Mislim, jos je rano, ali mislim da ce biti fakat tesko nadjebat ovu kreaciju pod imenom "nije govno nego se pas posrao". Imate pravo jednom pogadjati odakle dolazi pizza majstor koji je napravio ovo nedjelo.   haha pa ovo je stvarno vrhunac, netko se baš potrudio da bude originalan ali na drugi način  Jel mi to imami 2 natjecanja, za najbolju pizzu i za najružniju i najgoru pizzu, po sistemu što gire izgleda to bolje? Ne usudim se uopće pogađati odakle je taj majstor? Nigerija? Bangladeš? Talijan sigurno nije, kod njih bi ovo bio zločin za zatvor (kao i za dodavanje ananasa na pizzu) 
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3192
Merit: 1523
|
 |
June 01, 2026, 10:07:06 AM |
|
haha pa ovo je stvarno vrhunac, netko se baš potrudio da bude originalan ali na drugi način  Jel mi to imami 2 natjecanja, za najbolju pizzu i za najružniju i najgoru pizzu, po sistemu što gire izgleda to bolje? Ne usudim se uopće pogađati odakle je taj majstor? Nigerija? Bangladeš? Talijan sigurno nije, kod njih bi ovo bio zločin za zatvor (kao i za dodavanje ananasa na pizzu)  Iako bi ova pizza svakako spadala u jedno od najgorih, a vjerojatno i pobrala nagradu za najgoru pizzu, nema takve nagrade. Ja sam isto mislio da postoji ali onda me naša ekipa ovdje ispravila da je to samo naša zezancija i da se ne nagrađuju najgore pizze. Strah me uopće pomisliti na što bi izgledale pizze kad bi se stvarno davala nagrada i za najgoru pizzu.
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 2982
Merit: 8696
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
 |
June 01, 2026, 06:04:15 PM Last edit: June 01, 2026, 07:36:27 PM by dkbit98 |
|
Dame i gospodo, mislim da imamo jakog kandidata na nagradu. Mislim, jos je rano, ali mislim da ce biti fakat tesko nadjebat ovu kreaciju pod imenom "nije govno nego se pas posrao".
Au ovo nije normalno! 🤮 A nije loše pogledati i proces nastanka ovog sranja.  Imam i ja jednog kandidata za danas, ne znam je li ovo sirova raw vegan ''pizza'' 
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
June 02, 2026, 08:11:49 AM |
|
/snip A nije loše pogledati i proces nastanka ovog sranja.  Ajme šta je ovo? Nije mi jasno... Zar ljudi ne vide da im pizza izgleda kao da se pas posrao na nju? Ili možda nikad nisu vidjeli pseće govno na ulici. Imam i ja jednog kandidata za danas, ne znam je li ovo sirova raw vegan ''pizza''  Strašno! OK još što je stavljeno povrće gore. Možda netko voli tako (iako onda je pitanje može li se nazvati pizzom). Ali tijesto izgleda potpuno sirovo! Možda bi trebali kao uvjet staviti video zapis gdje osoba koja je prijavila pizzu na natjecanje jede tu istu pizzu.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

|
 |
June 02, 2026, 08:46:00 AM |
|
/snip A nije loše pogledati i proces nastanka ovog sranja.  Ajme šta je ovo? Nije mi jasno... Zar ljudi ne vide da im pizza izgleda kao da se pas posrao na nju? Ili možda nikad nisu vidjeli pseće govno na ulici. Imam i ja jednog kandidata za danas, ne znam je li ovo sirova raw vegan ''pizza''  Strašno! OK još što je stavljeno povrće gore. Možda netko voli tako (iako onda je pitanje može li se nazvati pizzom). Ali tijesto izgleda potpuno sirovo! Možda bi trebali kao uvjet staviti video zapis gdje osoba koja je prijavila pizzu na natjecanje jede tu istu pizzu. haha ovo je kao u šaljivom kućnom videu, što više gledaš postaje sve smiješnije  Nemoj slackovicu biti toliko okrutan, kada bi se postavio uvjet da se svaka pizza mora i pojesti, pitanje je koliko bi autora nakon toga završili u bolnici na ispumpavanju želuca  Neki ljudi očito žele biti originalni pa pretjeruju u tome.
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
|
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

|
 |
June 03, 2026, 11:27:09 AM |
|
Meni se baš sviđa, lijepa miješana pizza a sudeći po fotkama sigurno i ukusna i jestiva, za razliku od nekih drugih pokušaja koji su za zatvor  Šteta da se nisi kvalificirao za natjecanje, nakon toliko uloženog truda i vremena, moj glas bi sigurno dobio. Iskreno, ovo natjecanje neki koriste, čini mi se, više za zabavu nego što se ozbiljno natječu i zato mi je žao što nećemo moći glasati za tebe.
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2282
Merit: 1283
|
 |
June 03, 2026, 11:42:46 AM |
|
Meni se baš sviđa, lijepa miješana pizza a sudeći po fotkama sigurno i ukusna i jestiva, za razliku od nekih drugih pokušaja koji su za zatvor  Šteta da se nisi kvalificirao za natjecanje, nakon toliko uloženog truda i vremena, moj glas bi sigurno dobio. Iskreno, ovo natjecanje neki koriste, čini mi se, više za zabavu nego što se ozbiljno natječu i zato mi je žao što nećemo moći glasati za tebe. Hvala hvala, bas je bila ukusna, a i recept sa tortillama umjesto tijesta mi je super, brzo za napraviti i ukusno. Jedino je pizza malo lagana, tj. Treba ih barem dvije da se posteno najede  Nisam se sjetio staviti gljive u kombinaciju, ali mozda cu probati drugi puta. Nisam gledao da li je Rikafip vec objavio pizzu, rekao je da ce je napraviti kad se oporavi od ozlijede, a mozda ce se natjecati jos netko sa locala...
|
|
|
|
examplens
Legendary

Activity: 4032
Merit: 4694
|
 |
June 03, 2026, 11:42:55 AM |
|
Koji sir si stavljao na ovo tvoje remek delo? Kravlji, kozji, ovciji?  Iskreno, nikada mi ne bi palo na pamet tortilja kao podloga za pizzu. Testo i dobra peć su mi nekako najzahtevniji za napraviti u kucnoj varijanti, pa zato nikad nisam voleo te domace.
|
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
June 03, 2026, 11:54:34 AM |
|
OK izgleda. Nisi se najeo jer nisi koristio "normalno" tijesto za pizzu nego tortilju koja je ionako samo tu da drži sastojke zajedno. Slabo se najedeš od nje. Nisam probao ovu kombinaciju ali nekako sam mišljenja da je izrada i pečenje tijesta (kako je examplens napisao) jedan od bitnijih sastojaka koji će odrediti je li pizza uspješna ili ne. Ako tijesto ne uspije, ionako je svejedno što si stavio na njega 
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
June 03, 2026, 12:27:36 PM |
|
~ Koji sir si stavljao na ovo tvoje remek delo? Kravlji, kozji, ovciji?  Iskreno, nikada mi ne bi palo na pamet tortilja kao podloga za pizzu. Testo i dobra peć su mi nekako najzahtevniji za napraviti u kucnoj varijanti, pa zato nikad nisam voleo te domace. Stavio sam dimljeni kravlji sir, nesto slicno kao ovaj ovdje: https://www.sirevi.hr/sve-o-siru/sve-o-siru-dimsi/Nije mi se bas pokazao kao najbolji sir za ovu pizzu, bio mi je premekan i previse se osjeti okus dima, a i tesko sam izrezivao slova... Da, najbolje ispadaju pizze iz krusne peci ali na zalost bila mi je dostupna samo mikrovalna pecnica. ~ OK izgleda. Nisi se najeo jer nisi koristio "normalno" tijesto za pizzu nego tortilju koja je ionako samo tu da drži sastojke zajedno. Slabo se najedeš od nje. Nisam probao ovu kombinaciju ali nekako sam mišljenja da je izrada i pečenje tijesta (kako je examplens napisao) jedan od bitnijih sastojaka koji će odrediti je li pizza uspješna ili ne. Ako tijesto ne uspije, ionako je svejedno što si stavio na njega  A da, ovo mi je bio najjednostavniji i najbrzi recept,sa gotovim tortillama, inace da sam sam radio tijesto malo je vjerojatno da bih ikad sudjelovao u natjecanju ... Iskreno vise mi je bila zelja isprobati ovaj recept nego samo natjecanje, ali se lijepo poklopilo sa pizza dayem 
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 2982
Merit: 8696
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
 |
June 03, 2026, 12:32:47 PM |
|
Stavio sam i ja svoju pizzu, ali sam zaboravio staviti svoje ime pored pizze
Tebi kao da je sbogovac ili SirJohnVonSlotty tata  Reci jesi li stavio ovčiji sir na pizzu? I ja pravim pizzu sa domaćim kulenom i čvarcima, ali nije raspoložena za fotografiranje  ...bila mi je dostupna samo mikrovalna pecnica.

|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
June 03, 2026, 02:33:00 PM |
|
Stavio sam i ja svoju pizzu, ali sam zaboravio staviti svoje ime pored pizze
~ Reci jesi li stavio ovčiji sir na pizzu? Ma stavio sam dimljeni kravlji sir, vec sam napisao Examplensu, sto na kraju nije ispao najbolji izbor za pizzu :/ Sir je premekan i gnjecast i osjeti se po dimu. I ja pravim pizzu sa domaćim kulenom i čvarcima, ali nije raspoložena za fotografiranje  Pa prijavi je, zasto ne? Samo nemoj zaboraviti napisati ime pored pizze  Glasove sa locala sigurno dobijes 
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2506
Merit: 8045
|
 |
June 03, 2026, 03:24:51 PM Last edit: June 03, 2026, 03:40:00 PM by Rikafip |
|
Nije mi se bas pokazao kao najbolji sir za ovu pizzu, bio mi je premekan i previse se osjeti okus dima, a i tesko sam izrezivao slova... Pro tip ako planiras ubuduce izrezivati slova od sira: koristi Milner sir. Nije premastan te se ne topi prebrzo, tj moze podnijeti par minuta u pecnici bez problema bez da izgubi formu. Testo i dobra peć su mi nekako najzahtevniji za napraviti u kucnoj varijanti, pa zato nikad nisam voleo te domace.
Da, najveca prepreka za napravitu kucni pizzu je pec. Danas ima za kupiti dobrih pizza peci za kucnu uptrebu za tristotinjak eura sa kojima se da ispeci pizza (skoro) kao iz pizzerije. Ja bi je vec davno uzeo da na zalost ne zivim u stanu jer ipak treba malo vise prostora za tako nesto. Mozda i bolje jer bi inace pekao pizze po cijele dane. 
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
June 03, 2026, 06:31:55 PM |
|
Nije mi se bas pokazao kao najbolji sir za ovu pizzu, bio mi je premekan i previse se osjeti okus dima, a i tesko sam izrezivao slova... Pro tip ako planiras ubuduce izrezivati slova od sira: koristi Milner sir. Nije premastan te se ne topi prebrzo, tj moze podnijeti par minuta u pecnici bez problema bez da izgubi formu. Hvala ti na savjetu Rikafip, dobro ce mi doci iako se bas i ne sjecam da takav sir vidio u domacim trgovinama. Ako nista drugo potraziti cu dlicnu zamjenu  Sada cekamo jos tvoju pizzu ako ti se ruka dovoljno oporavila 
|
|
|
|
|