Aynı liste olmadığını düşünüyorum çünkü benim bir hevesle indirip hazırladığım listede Adele – Someone Like You yoktu. Ama rahatlatıcı diye o listeyi o kadar hevesle indirdim ki, sonra ilk müziğin yarısında dinlemeyi bıraktım. Hiç kanmıyorum böyle hazırlanan listelere çünkü bir kere kandım hevesim kırıldı. Mesela bu listede de ilkini açtım yok bunla olmaz dedim
Dünyanın en rahatlatıcı şarkısı; hiç beklemediğin anda radyoda çalan ve kendini eşlik ederken bulduğun şarkıdır
Kişiye göre değişebilecek bu gibi listeleri, beni rahatlatacak diye şartlandırıp indirirseniz keyfiniz kaçabilir.Yabancı müzik dinlemeyen veya keyif almayan birisi için dinlendirmekten çok eziyet gibi gelebilir.O yüzden sizin hangi şarkıdan keyif alacağınızı düşünün ve ona göre seçiminizi yapın.Bu, bazıları için pop müzik, bazıları için -benim gibi- melankolik rap şarkıları olabilir.
Bu yüzden rahatlama kişiye göre, ruha verdiğiniz gıdanın türüne göre değişebileceği için görece hazırlanmış listeler yerine kendi oynatma listeniz sizi daha mutlu eder.