https://bitcointalk.org/index.php?topic=5231446.msg61310757#msg61310757ekim'de iyice düşmüş
layn baya post atmışım
benim zaman zaman gitmemdeki neden genelde
gerilime neden olmam....................
bakıyorum ortam ısınmış "hele hararet bi soğusun" diyorum yoksa forumu seviyorum, herhangi bir çıkarım yok malum imzaya girmiyorum ya da giremiorum ve ya uğraşmak istemiorum, multim de yoh (tek yazar tek nick
)
yobit'in imzasına arkadaşlar nerdeyse zorlayarak zokmuşlardı "sen de katıl" diyerek ısrar ettiler sağolsunlar, akmasa da damlar mantığıyla, o dönem kampanya managerı yahoo denen elamanlarına bişi yapamadılar bizi redlediler global tayfası
umrumda değil açıkçası lauda'dan önce "beni engelle" diye başlık açan biriyim..kim bilir belki hayırlıısı oyudu
bi de burda tartıştık felan
her neyse forumu bazen çeşitli ortamlarda shilliyorum
bilmiyorum benim vesilemle gelen oldu mu ama tarihte bir iz bırakan
BTCin anavatanında yazmaktan ötürü gururluyum
tartışmayı severim ama malum eliniz kolunuz bağlıyken birisi gelip size kum torbası muamelesi yaparken sizin yapabileceğiniz tek şey "mecburi efendilik" ise bu tatmin edici olmuor, yoksa ağzım pistir hakket
demagojinin kralını yaparken poh yoluna gitmek de var ki zaten şu devirde faydası da yok pek fazla tartışmanın "heee heeaa" diyip geçecen
hepinize
not: redaktenin de kıralını yparım ama freestyle yazmak hoşuma gidiyor şu "gobiln mod" konusu gibi
neyse yauw gece işten geldim daha uyumadım kim takar dilbilgisini