Bitcoin Forum
October 17, 2018, 06:46:06 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem setting up wifi on antminer s1  (Read 572 times)
Minestrone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 28, 2014, 01:16:28 AM
 #1

As per subject. I put on a nice big antenna, went to network/scan and my router showed up on wwan with 98% signal strength. Clicked on add and save+apply. Disconnected the ethernet cable and the miner worked for a minute then stopped mining. Reconnected the ethernet cable and it started mining again.  Anyone been successful in configuring wifi that can tell me what i`m doing wrong.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539758766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539758766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539758766
Reply with quote  #2

1539758766
Report to moderator
kthejung
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
March 30, 2014, 02:57:29 PM
 #2

scan for available network, connect, enter password to login to network and wwan to name of network, save and apply.  should start mining in 30 seconds.  try system reboot?  do you have spotty wifi or very slow speed?  is wifi down?  go to speedtest.net to check your wifi speed.  try unplugging and plugging miner back in?  Last resort; e-mail your seller and ask for another unit.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!