Şu an 2-1 Djokovic önde ama Kyrgios seyircinin birine tilt olmuş durumda. Her puandan sonra oraya dönüp bir şeyler söylüyor. Tam böyle durumlarda mental üstünlüğünü koruyan maçı da alacak ve Djokovic gibi duruyor. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim, ben izlerken bile tilt oldum orada illa ki bir problem var ve hakemin çözmesi lazımdı. Kyrgios genel olarak böyle konuşuyormuş belki adamın itici kuvveti budur bilemiyorum ama finalde böyle şeylerin olması benim açımdan zevkini kaçırıyor. Spikerin dediğine göre daha önce böyle bir durumla karşılaşmışlar ve seyirciyi dışarı çıkarmamışlar. Böyle bir finalde orada önemli olan 2 adam var ve sahadalar. Dışarı çıkarılması taraftarıyım. Tabii kraliyet locasındaysa eğer o tilt olduğu kişi pek yemez dışarı çıkarmak orası ayrı.
Federer ile arasında 1 şampiyonluk fark kaldı ve bence Djokovic o rekora ortak olacak. Bize tenisi sevdiren adam Federer olduğu için pek istemesem de gerçekleşecek gibi
Maç sonu açıklamalarında ortam yumuşadı ve Djokovic Kyrgios için tekrar finallere çıkacaksın gibisinden konuşma yaptı. İzlemesi keyifli ve bir o kadar da gergin bir oyundu. Bir dahaki finalde görüşmek üzere.
Djokovic'in üst üste 4. şampiyonluğu için tebrikler.