teşekkür ederim bu forumda üyelik açmış her insanda benim için farklı.
twtrm var ama vermek istemiyorum, 3 tane takipçim var
sadece traderları takip etmek için kullanıyorum, bazen piyasa psikolojisini tartmak için kullanıyorum pek paylaşım yapmıyorum, korkarımda vebal almaktan.
solanaya gelirsek 25 dolarlık dip fiyattan sonra 42 dolarda, 2xe yakın.
sol btc paritesi, haftalıkta bolinger ortalamayı kırmış ama son hafta altında kapanış yapmış. soleth pariteside denemiş aynı durum var yine tutunamamış üzerinde.
4 haftadır ether bitcoin satıp sol alanlar, şu an sol satıp ether bitcoin alıyor iki havuzda.
dolar yorumuna gelirsek, son 6 haftada 5 mum oldukça hacimli. macd haftalıkta kesişim yeni geliyor 2-3 hafta içinde, 65 dolara doğru baskı oluşacak gibi pozitif duruyor. bunu artık nasıl yorumlarsak, btc 28 bine atak yapacak diyede yorumlanabilir dolar bazlı fiyatımız öylede gelebilir.
solbtc havuzuna göz acuyla bakmak lazım, tekrar ortalama bolinger üzerine atacak mı acaba sol/btc haftalıkta,, burası önemli.
keşke dolar grafikle , sol btc ve sol eth grafikleri uyuşsaydı, alt bolingerda olsalardı üçüde ve macdleri yeni kesişimde olsaydı, %100 derdim 65 doları.
hatta yine haftalıkta 80 dolar üzerinde kapanışı bekle poz taşı, bolinger üst ortalama 120 dolara doğru fiyat baskısı devam ederdi derdim
yine dip fiyattan bakarsak 5x yapmış olurdu, bana göre orada şu piyasada vedalaşmak lazım tokenle..
5-6 xler çok iyi özetle
marketteki ilk 100 coinde bu pumpları 1-2 haftada almak çok zor, 2018 şubat mining atak gelirse onuda görürüz,, ondan şimdilik tık tık saçma sapan tokenlerde zıplamak lazım tabi küçük bütçeyle trade ederek. ben uzun vadeciyim 14 ay tokende beklediğimi biliyorum, bi tek ayıda trade atarım, kriptoda en bayıldığım şey dip döngüleri çünkü, faydamız olursa ne ala. arkadaşlar yanlış anlıyor normalde saçma sapan adam dolu piyasa pump filan deyince başka anlaşılıyorda ama czyi çok iyi takip eden biriyim, çünkü önemli birisi bu piyasa için.
özellikle bnb/btc paritesine bakın aylıkta, 16 aydır adam orada 10xi tutuyor, bu 10xi tabanından 20xe taşıyacak..
neyi bekliyor??
bnb ekosistemi coinler ondan sonra coşar, o zamana kadar kıvranmaya devam.
yani bnb satıpta ekosistem tokeni almaz cz, bnb satarsa o 10x i tutamaz orada..
ondan cakeci bakeci bnb ekosistem azcık sabredecek.
misal yukarda listede var, hangisi fet galiba. bnb havuzlu, bi tane daha vardı unuttum, tehlikeliler ama grafiği diyorki ye beni kemir öp, gel bakalım dedim şans verelim sana