Binance global Yüklü miktardaki bakiyeme haksız ve gerekçesiz olarak el koydu
25 temmuz tarihinde, btcturk ve binance hesabıma aynı anda bloke geldi iki tarafada durumu sordum btcturk Ankara cumhuriyet baş savcılığı tarafından bloke konduğunu belirtti. Binance ise klasik inceleme vesaire dedi
bunun üzerine dün istanbuldan ankaraya gittim Ankara cumhuriyet başsavcılığına konuyu sormak için orada herhangi bir soruşturmanız yoktur denildi bunun üzerine btcturk ile iletişime geçtim ve hakkımda soruşturma yok neden öyle dediniz diye onlarda soruşturma dosya numarasını ilettiler ve 02-08-2022 tarihinde aynı baş savcılık tarafından bloke yasağının kaldırıldığını ve blokemi kaldırdıklarını ilettiler. Ben gene neden böyle bir şey olduğunu öğrenmek için Savcılık kalemine gittim soruşturdum ve Savcılığın kalemi benim ve bir çok kişinin şüpheli olmadığını ve sadece şüpheli sıfatındaki kişilerin hesaplarına bloke konulmasını istemiş binance'den ama bunlar tüm herkese hukuk dışı şekilde bakiyelerine bloke koymuşlar. Savcılık kalemi sadece şüpheli olanlara bloke konmasını diğerlerine konulmaması gerektiğini belirtmiş. Buna rağmen binance halen hukuksuz ve mesnetsiz şekilde yüklü miktarda bakiye bulunan hesabıma blokede tutmaktadır. Yasal olarak Masak'ın 3 savcılığın bile belli sürede inceleme hakkı varken herhangi bir soruşturmam yada yasal bir blokemin olmamasına rağmen halen hesapları blokeli tutarak Türkiye Cumhuriyeti yasaları çerçevesinde hukusuz bir şekilde keyfi olarak bakiyelerimize el koymuş durumda.
İvedi olarak yapılan hatadan dönülerek hesabıma konulan haksız blokenin ivedilikle kaldırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Binance global'in Türkiye üzerinde Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla Türkiye üzerinden internet erişimine kapatılması için Yasal Süreci başlatmak durumunda kalacağımı ifade ederim
daha önce Türkiyede koineks gibi binance'ında aynı şekilde yüklü miktarda bakiyesi bulunanların bakiyelerine el koymuş olması Büyük bir dolandırıcılık girişiminin ilk adımları tedirginliği yaratmış durumda
Lütfen bu hukuksuz tavrınızı iyi niyetliyseniz bir an önce değiştirin
https://i.hizliresim.com/czo6b5i.jpg