Bitcoin Forum
February 13, 2026, 01:48:01 AM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  
Author Topic: Lost Relic rehber ve güncellemeler  (Read 1404 times)
execijutiere
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 2058

🧙‍♂️ #kycfree

View Profile
February 12, 2026, 10:21:34 AM

Artık oynamıyorum bazı güncellemeleri beğenmedim. Şeffaflık ve web3'e aykırı ayarlamalar yaptılar, oynanır gene oynanabilir şu sıralar başka oyunlar oynadığım için her şeyi sattım. Yeni patch fena görünmüyor bir sürü değişiklik var. İleride oynayabilmem için biraz eşya bıraktım belki dönerim diye. Yeni patch linki aşağıda.

https://lostrelics.io/blog/post-2026-02-10-skill-renewal-part-3
Hocam bu konuyu bayadır güncelliyorsunuz.Kazançlı oldumu sizin için?
Blokchain üzerindeki oyunlardan sadece 1 veya 2'sinde güzel kazançlar elde ettim ve artık oynamayı bıraktım.Güzel ve sürdürülebilir bir kazanç sistemi ortaya koymakta zorlanıyorlar.Aslında mantık basit fakat bilerek mi yapmıyorlar bilmiyorum.Çok çok güzel oyunlar çıkmıştı fakat tokenizasyondan sonra silinip gitti birçoğu.

SUPERSAIAN (OP)
Legendary
*

Activity: 2856
Merit: 1575

View Profile WWW
February 12, 2026, 08:14:35 PM

Artık oynamıyorum bazı güncellemeleri beğenmedim. Şeffaflık ve web3'e aykırı ayarlamalar yaptılar, oynanır gene oynanabilir şu sıralar başka oyunlar oynadığım için her şeyi sattım. Yeni patch fena görünmüyor bir sürü değişiklik var. İleride oynayabilmem için biraz eşya bıraktım belki dönerim diye. Yeni patch linki aşağıda.

https://lostrelics.io/blog/post-2026-02-10-skill-renewal-part-3
Hocam bu konuyu bayadır güncelliyorsunuz.Kazançlı oldumu sizin için?
Blokchain üzerindeki oyunlardan sadece 1 veya 2'sinde güzel kazançlar elde ettim ve artık oynamayı bıraktım.Güzel ve sürdürülebilir bir kazanç sistemi ortaya koymakta zorlanıyorlar.Aslında mantık basit fakat bilerek mi yapmıyorlar bilmiyorum.Çok çok güzel oyunlar çıkmıştı fakat tokenizasyondan sonra silinip gitti birçoğu.
Oturup hesaplamadım hocam tam olarak. Tahmini olarak 8-10k dolar arası kazandırmıştır geçen süre içerisinde o kadar süre içerisinde büyük para değil elbette, doğru zamanlarda satış yapıp daha fazla al-sat yapsaydım biraz daha fazla olabilirdi ya da daha şanslı olup daha iyi eşyalar çıkarabilseydim. Hem oynayarak hem de para kazanmak için fena değil. Son satışlarımdaki gelen gelirleri enjin olarak tutuyorum altcoin sezonu olur belki diye bir iki sene içerisinde. Bana tek kazandıran oyun lost relics oldu açıkcası.

Nyan heroes güzeldi mesela onlarda stüdyoyu kapattı beceremiyorlar sürdürebilir olacak sistemi.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███