Eleştirmek kadar güzel birşey yoktur. Eleştirmek içinde eleştir en azından elimden gelen bu.
Bir konudada dedimya 19 yıldır esnafım 19 yıl boyunca sokağın nabzını yoklayan birkaç olay gördüm siyasilerin ilçe temsilcileriden birisi biz kapıda sohbet ederken geldi ve işin güzel tarafı aynı görüşteniz. Neyse sohbet başladı dedim şimdi neden geziyorsunuz yıllardır gezmiyorsunuzda neymiş yukarıdan sokağa inmeleri söylenmiş. Dedimki senin sokaktan çıkmaman lazımdı zaten asıl görevin o. Yıllardır bizim ne durumda olduğumuz görme. yukarıdan emir geldi sokağa in. Kafadan kaybetmiş durumdasın.
Bu başladı işte biliyorsunuda vsvs durumlar zaten malum hergün daha kötüye gidiyoruz vs deyip bozuk teyip gibi tekrara düştü zaten bunu yıllardır biliyoruz bilmediğimiz birşey söyle.
Dedimki parti başkanları ne diyorsa aynını söylüyorsun söylediği bir konuya nasıl yapacaksınız diye sordum ve cevap olarak yapacağız dedi nasılın cevabı yok.
Daha sorduğum sorunun cevabını veremiyorsunuz ve benden partinize oy vermemi bekliyorsunuz gerçek çözümden haberiniz bile yok dedim. Sonrada dediki ne yapabiliriz sen bize söyle. Dedimki yıllardır o koltuğa oturup sorduğum sorunun bile çözümünü benden bekliyorsan konuşmaya gerek yok.
Arkadaş ben 19 yıl boyunca yaptığım işin her ayrıntısını öğrenmeyeyim sonra gidip sağa sola nasıl yapariz diyeyim ve o koltukta oturmaya devam edeyim bunun amacı çözüm değiş o koltuktan maaş almaya devam etmektir. yoksa kimseninçözüm ile ilgisi yok
Siz videolardan net cevaplar alabildinizmi?
Ümit özdağ 7-24 yok şu kadar mülteci yok bukadar bilmem ne biz göndereceğiz vsvs kardeşim biliyoruz her dakika zaten önümüze çıkıyor bunları nasıl yapacaksın onu anlat. al iktidarda göndereceğiz diyor. Kardeşim sen adama kimlik vermişssin nasıl gönderiyorsun. Ülkede tek sorun mülteci sorunu sanki.
Doğudaki siyanür olayının devamı ne oldu? Bilen yok
Videolarda net cevaplar yok dinliyorsun baba dinliyorsun bozuk teyip gibiler. Yok çalışmış mışş yok kaldığı yerde yılan varmışmış. Bana hikaye anlatma bana çözümünü anlat. bu ülke yıllardır böyle uyuyor. Ninni gibi
Eskiden sanatçılar gündeme gelmek için sağa sola firikik gösterirdi millet vekilleride şuan gündemde ne varsa oraya atlıyor az çok yorum iki gün sonra o konu hiç akıllarında yok.
3. programa muharrem ince gelecekmiş allahım hergün seçim günü neredeydiden öteye gidemeyen biri bunun nesini dinleyeceğim. Harcayacağım vakte cidden yazık. Sen daha oya sahip çıkmamışssın çocuklar gibi küstüm oynamıyorum de sonra vay efendim vazgeçtim o öyle değildide böyleydi. Bana bunu o gece anlatacaktın.
istersen 10 saat anlat. Gemi battıktan sorna öyle olmasaydı şöyle olacaktının önemi yok.
Millet vekili dediğin insan ben kafede otururken yanımda görmeyeceksem, ara sıra seçildiği ilde sokakta denk gelmeyeceksem. Kusura bakma onlar kendi dünyasını yaşıyor biz kendi dünyamızı yaşıyoruz.
Millet vekili (vekil) sözcük anlamı.
birinin, kendi adına iş görmesi için yetki verdiği ya da iş görmesi için kendi yerine bıraktığı kimse
Bunlar napıyor? Vatandaştan çoğunun haberi yok.
Bir millet vekili PKK bir terör örgütüdür diyemiyor. BU adamın maaşı pkk yüzünden ailesinden şehit edilen kişiler tarafından vergi olarak ödeniyor.
Meclisimizin acilen toplanıp bunları temizlemesi gerekiyor. PKK terör örgütü diyemeyen birine harcayacak vaktim yok. Bu ülkede ne analar ne babalar ağladı yazıktır. Milletin aklıyla dalga geçmeyin.
Şu zamana kadar ekonomik planımızı anlatan biri oldu mu? Cidden soruyorum aha seçim geliyor yok ötv kalkacakmış bilmemneymiş dalgamı geçiyorsunuz siz. Ötv kalkınca ekonomi mi düzeliyor. Bana planından bahset.