1- Evinizin kilidini en son ne zaman değiştirdiniz?
2- Arabanızın yağını, suyunu ve lastiklerinin havasını en son ne zaman kontrol ettiniz?
3- Aktif olarak kullandığınız laptop'ınızın macunlarını en son ne zaman değiştirdiniz?
4- Kullandığınız internette sizden başka cihazların da wifi'nize bağlı olup olmadığını en son ne zaman kontrol ettiniz?
5- Telefonunuzda silmiş olduğunuz fotoğrafları, son silinenler klasöründen en son ne zaman sildiniz?
1) 1.5 ay önce o da kiraladığım öğrenci evine anahtarı ben almıştım eski anahtar kilidini takıp teslim ettim
İlerde lazım olur ne olur ne olmaz bırakamam
2) Araba almadım kendime bu ülkede hayvan yüküyle vergi ve şişirilmiş fiyatlar nedeniyle. Tabi eşten dosttan araba alıp kullandığım her zaman binmeden önce kontrol ederim malum emanet malın canı burnunda olur.
3) Laptop kullanırken 6 ayda bir falan bakımını yapardım. Ancak şimdi 2in1 kullanıyorum tablet şeklinde çok karışık açması o yüzden tam bir boş vakitte bakımını yapacağım 1.5 senedir yapılmıyor en azından
Bir videosunu çekebilirim malum iyi sarıyor böyle bakımlar.
4) Net hızı yavaşladıkça kontrol ederim ancak genellikle ayda ya da 2 ayda bir şifremi yenilerim. Önemli çünkü!
5) Geride iz bırakmamak adına anında silerim.