Cui pot sa ma adresez sa îmi recupereze creditul.
Probabil e tardiv raspunsul meu, dar deja ti s-a spus numele persoanei: TheQuin
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;user=TheQuinDar nu cred ca va face nimic, vezi ce scriu mai departe.
Asta noapte mi-a fost furat creditul din contul freebitcoin, de un administrator freebitcoin. Încă este în așteptare transferul.
Eu as vota mai degraba pe cineva care, prin phishing, a facut rost de informatii (user, parola) - fie legate de contul tau freebitco.in, fie legate de contul tau de e-mail.
As mai vota si ca prima intrebare (daca discuti cu TheQuin) va fi daca ai 2FA activat.
Dacă nu este nimeni de la freebitcoin sa rezolve, ma voi adresa fbi combaterea criminalitatii cibernetice și nu ma voi lasă pana când cel vinovat nu va plăti.
Multa bafta (cu tot sarcasmul de rigoare).
Vai, dar noi nu suntem suport la acel website, deci adresa ta de mail este complet irelevanta. Sa inteleg ca pe urmele noastre doreai sa arunci toate efectivele federale ale statelor unite?
nu este prima data când se întâmplă asa ceva. Am tableta, telefonul, laptopul securizate.
Asta ma face sa cred ca de fapt nu ai nimic securizat ca lumea. Mai ales ca de obicei cea mai mare problema de securitate se afla intre tastatura si .. scaun.