Gala Games, oyuncuların oyun yoluyla kripto para birimleri ve takas edilemez jetonlar (NFT'ler) kazanmalarını sağlayan bir blok zinciri oyun platformudur.
Platform, önemli ölçüde farklı oyun içi işlevselliğe sahip çok sayıda başlığa sahiptir.
Gala Games'in tokeni, platformu güvence altına almak ve oyuncuları teşvik etmek için kullanılan GALA'dır.
Gala Games, oyuncuları oyun içi başarıları için dijital varlıklarla ödüllendiren blok zinciri tabanlı bir oyna-kazan oyun platformudur. Gala Games, video oyunu oyuncularının geçmişte mücadele ettiği büyük bir eksikliği ele alıyor: oyun yoluyla kazanılan eşyaların sahipliğini alma yeteneği.
Tek bir platformda tek oyun olması yerine bu tarz ekosistem kuran projelere biraz daha sıcak bakıyorum. Tek bir oyunun ilgisi kısa süreli oluyor genelde, bu tarz ekosistemler de RTS,MOBA,RPG,FPS bir çok oyun türü bulunduğu ve tek bir token ve ekosisteme bağlı olduğu için daha işlevsel buluyorum. Şuanda Gala oyunlarında aktif 15 oyun mevcut ileride daha fazla oyun olmasını düşünüyorum. Benim için şuanlık tek dezavantajı NFT'lerin görüntüleri biraz dandik geliyor bunun haricinde bir problem yok. Aranızda bu platformda oyun oynayan yatırım yapan var mı düşüncelerini merak ediyorum ?
https://app.gala.games/