Starbucks dünyanın en büyük kahve zinciri. Kahveleri de şahane bana göre. Eskiden daha çok tüketirdim ürünlerini. Ama hala fırsat bulunca soluğu Starbucks'ta alırım. Gerçi anlatmaya gerek yok. Kaliteli ürünleri olmasa 20 binden fazla şubesi olmazdı. Kalite bu konuda tesadüf değil. Gerçek kalite. NFT'ler ayrıcalıklı müşteri olmamı sağlarsa memnun olurum. NFT'sini para karşılığında satmak bana bi şey katmaz. Starbucks'ı kullanan biri olarak ayrıcalıklara sahip olmak isterdim NFT sayesinde. Bu nedenle beklemeden Waitlist'e girdim. Hoş ne olursa olsun bi NFT hatırası iyi olur. Firmayla aramda duygusal bağ var zaten çünkü. Ama NFT bi işe yarasın isterdim.
Kesinlikle katılıyorum satılacak NFT'leri bir başkasına daha pahalıya satmak çok anlamsız olur. Starbucks kurucu NFT'si olsa mesela her sene ödüller verseler, özel günlerde indirim yapsalar nft sahiplerine o zaman çok daha değerli olur. Sadece bir çizim yada gif verirlerse bilemiyorum kimse tutmak istemez sanırım. Bu arada pandemiden sonra Starbucks acayip bozdu eski tadı hiç yok gibi geliyor bana nerede içtiysem aynı