Juventus'un belkide bu sezonki en iyi oynadığı ve en rahat kazandığı galibiyetti. Cremonese savunmasıda yapılabilecek hataları sırasıyla yaptı. Kenan Yıldız penaltı vuruşunu kaçırdı seken topu gol ile tamamladı. Kenan Juventus efsanesi olma yolunda devam ediyor. Keşke bir iki tane daha iyi oyuncusu olsa Juventus'un tamamen şampiyonluğa oynasa dedirtiyor. Juventus efsanesi olarak kalması daha iyi olabilir. Daha iyi bir takıma gitmeside.
Bırakın bu sezonu Juventus 2018'den beri bir maçta 5 gol atamıyormuş ligde öyle bir şey okudum. Yıllardır eski güçlü günlerinden uzaklardı zaten. Genellikle düşük skorlu galibiyet alma üzerine kurulu bir oyunları vardı. Allegri'yi zaten bilirsiniz işte garantici oynamayı sever. Şimdilerde de kadro kalitesinin yetersizliği yüzünden çok gollü maçlarına pek rastlayamıyoruz. Bu maçta bir patlama gerçekleştirmiş olsalar da kısa süreli bir ses getirme olacağını düşünüyorum. Yine sezonun geri kalanı zor geçer.
Güzel bilgi 2018'den beri bir maçta 5 gol atamadıklarını bilmiyordum. Uzun yıllardan sonra büyük patlama yapmışlar o halde bu maçta.
Roma bugün deplasmanda net kazandı. Torino'nun hücumda neredeyse hiç varlığı yoktu. Gasperini istediği aldı bu maçta. Torino'dan alınması gereken intikamı aldı Gasperini. Dybala'nın ikinci yarıda attığı gol muhteşemdi. Gasperi'nin takımı iyi gidiyor son üç maçta üç galibiyet kazandılar. Lider takım Inter'le pekte puan farkları yok, ne diyorsunuz sizce Roma birinci sıraya gelebilir mi ligde?