|
Balmain
|
 |
March 21, 2026, 11:35:02 PM |
|
Roma ve Juventus puan kayıpları yaşarken. Como galibiyetlerine devam ediyor. Roma ve Juventus ilk altı da bitirebilir olsalarda genede çok fazla kayıp etmemeliler, belli olmaz. Kenan Yıldız gollerine devam ediyor, bugün 10. golünü attı güzelde goldü tek vuruşta golünü attı. Penaltıları neden Kenan Yıldız'a vermiyorlar anlamıyorum. Ayağı düzgün, takıma en iyi katkı veren oyuncu bunlara rağmen Locatelli kullanıyor. Kenan vurmuş olsa bugün penaltıyı kesin galibiyeti vardı Juventus'un.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
March 22, 2026, 08:43:33 AM |
|
Roma ve Juventus puan kayıpları yaşarken. Como galibiyetlerine devam ediyor. Roma ve Juventus ilk altı da bitirebilir olsalarda genede çok fazla kayıp etmemeliler, belli olmaz. Kenan Yıldız gollerine devam ediyor, bugün 10. golünü attı güzelde goldü tek vuruşta golünü attı. Penaltıları neden Kenan Yıldız'a vermiyorlar anlamıyorum. Ayağı düzgün, takıma en iyi katkı veren oyuncu bunlara rağmen Locatelli kullanıyor. Kenan vurmuş olsa bugün penaltıyı kesin galibiyeti vardı Juventus'un.
Juventus'un en büyük problemi sezon başında doğru düzgün forvet almamış olması. David Juventus'un golcüsü değil. Vlahovic gönderilecekti sonradan takımda kaldı sakatlık şu bu derken Juve için boşa geçen bir sene oldu. Gelecek senenin planlamasını şimdiden yapması lazım. Önce sağlam bir golcü. Ben olsam lewandowski'yo transfer ederim. İtalya Ligi'nde çok rahatlıkla oynar. Onun yanına bir tane de genç forvet alırsa çok iyi olur. Corinthians'ın forveti iş yapar. Yuri Alberto. Fizik kalitesi iyi olan bir topçu. Fenerbahçe alsaydı iyi olurdu. Yaşı genç tam Juventusa göre.
|
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
March 22, 2026, 09:32:28 AM |
|
Locatelli'ye daha tecrübeli oyuncu olması nedeniyle penaltıları veriyor olabilirler. Ondan da olmayabilir tabi penaltı istatistiklerine bir bakayım dedim Locatelli de Kenan da bu penaltı öncesi ikişer tane kullanmışlar ve Kenan birini kaçırmış.  Juventus bu maçta güzel oynasa da bitiricilikte sıkıntı yaşadığı için kazanamadı. Bu sezon başlı başına sıkıntılı geçti zaten onlar için. Como bugün kazanırsa farkı 3 puana çıkaracak. Roma da Lecce'yi yenerse Juventus ile puanları eşitliyor. Juventus'un işi zor kısacası.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
March 22, 2026, 11:56:16 PM |
|
Inter bugün Fiorentina ile berabere kaldı, bu da Milan için bir fırsat olabilir. Milan puan kaybeden tek takım değil, ancak dünkü son maçlarını kazandılar. Inter'in bu kadar mağlubiyet ve beraberlikle neler yaşadığını anlamak zor. Buna rağmen, hala iyi bir puan avantajına sahipler. Gelecek hafta Roma, ardından Como ile oynayacaklar. Inter için zorlu maçlar var. Bu maçlarda iyi performans gösterirlerse, kalan haftalar için büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
kizilhare
Member

Activity: 294
Merit: 50
|
 |
March 23, 2026, 02:34:04 PM |
|
Sanki Inter bu sene bir aptallık yapıp şampiyonluğu kaybedecek gibi bir hava var. Milan ile aralarında 6 puan fark var ama Inter son 4 maçta iyi puan saçtı. Geride 8 maç kaldı ve her ikisinin maçları da zor maçlar. 6 puanlık fark olsa da kapanmayacak fark değil.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1946
Merit: 1588
|
 |
March 23, 2026, 09:36:15 PM |
|
Fiorentina adına valla sevindim, küme düşmeye oynuyorlar ve bu maça büyük ihtimalle kendileri ve herkes 0 puan yazmıştır ama 1 puan çok önemli Fiorentina için.
Inter'in puan kaybı kötü oldu desem mi bilemedim, Inter puan kaybediyor ama arkalarındaki takımlarda puan kaybediyor, hiç birinin Inter'e korku verdiğini düşünmüyorum. Milan ve Napoli için evet bunlar şampiyonluk yarışına katılabilirler diyemiyorum. Bazen saçma sapan puan kayıpları yaşıyorlar. Bana göre %95 Inter şampiyon olacak.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1918
|
 |
March 23, 2026, 09:51:26 PM |
|
Inter bugün Fiorentina ile berabere kaldı, bu da Milan için bir fırsat olabilir. Milan puan kaybeden tek takım değil, ancak dünkü son maçlarını kazandılar. Inter'in bu kadar mağlubiyet ve beraberlikle neler yaşadığını anlamak zor. Buna rağmen, hala iyi bir puan avantajına sahipler. Gelecek hafta Roma, ardından Como ile oynayacaklar. Inter için zorlu maçlar var. Bu maçlarda iyi performans gösterirlerse, kalan haftalar için büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Inter hala 6 puan farkla önde evet. Hatta bu puan kaybı serisi başlamadan önce de fark 10 puandı. Inter bence fark çift hanelere ulaşınca biraz rahatlamanın etkisiyle arka arkaya puan kayıpları yapmaya başladı. Milan maçındaki yenilgiyi anlayabilirim zaten Milan son yıllarda kolay kolay yenilmiyordu onlara. Fakat Inter hem Fiorentina'yı hem de Atalanta'yı her türlü yenerdi normalde. Ben hala Inter şampiyon olur diyorum. Milan da istikrar abidesi değil oynadığı oyunla. Torino'ya karşı çok gelgitler yaşadılar en son maçta mesela.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 05, 2026, 09:32:44 PM |
|
Derbi böyle olur işte maçın her dakikasında ayrı bir mücadele vardı. Bide bizim derbilere bakın iki tarafta yatar, penaltıyla gol atmayı bekler. Maça geçmeden önce Hakan Çalhanoğlunu ayrıca övmek istedim, bugün aşırı güzel bir gol attı Roma'ya, ilk yarı berabere mi bitiyor derken sezonun en iyi gollerinden birisini attı. Aynı golleri umarım Dünya kupasında da atar. Daha ilk dakikadan gol ile başladı Inter maça. İlk dokunuş ağlara gitti. Roma yakalamaya çalıştı maç boyunca Interi, ilk yarıda beraberliğe getirdiler skoru. Genel olarak Inter daha fazla hücum var isteyen takımdı bu sayede de maçı 5-2 bitirdiler.
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
Activity: 1624
Merit: 1066
|
 |
April 06, 2026, 03:33:39 AM |
|
Derbi böyle olur işte maçın her dakikasında ayrı bir mücadele vardı. Bide bizim derbilere bakın iki tarafta yatar, penaltıyla gol atmayı bekler. Maça geçmeden önce Hakan Çalhanoğlunu ayrıca övmek istedim, bugün aşırı güzel bir gol attı Roma'ya, ilk yarı berabere mi bitiyor derken sezonun en iyi gollerinden birisini attı. Aynı golleri umarım Dünya kupasında da atar. Daha ilk dakikadan gol ile başladı Inter maça. İlk dokunuş ağlara gitti. Roma yakalamaya çalıştı maç boyunca Interi, ilk yarıda beraberliğe getirdiler skoru. Genel olarak Inter daha fazla hücum var isteyen takımdı bu sayede de maçı 5-2 bitirdiler.
Hakan müthiş bir gol attı. Tribünler ismini bağırmaya başladı, marşları söylemeye başladı. Onun adına besteler yapıldı. Lautaro, Hakan, Thuram her şeyiyle mükemmel bir maç çıkardı. Roma ise çabalayamadı bile. Inter müthiş bir galibiyet aldı ve Roma karşısında zorlanmadılar bile. Şampiyonluk adına çok iyi ilerliyorlar.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
April 06, 2026, 05:18:18 AM |
|
Bizim mantığına göre derbi ama adamların mantığına göre derbi değil.. Güzel maç olmuş. Ben bu kadar gollü geçmesine şaşırdım. Roma Lazio yılardır iyi kadro kurmuyor ve şampiyonluktan uzaklar ya Milano ya da Torino şehirlerine şampiyonluk gidiyor. Bu sene Inter'in avantajı var ve büyük ihtimalle şampiyon olacaklar. Hakan geçmiş yollarına benzer bir gol atmış. Uzun süredir böyle golü yoktu.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1946
Merit: 1588
|
 |
April 06, 2026, 01:23:42 PM |
|
Hakan dün Roma'ya ne gol attı öyle, amk milli takımda şöyle saplayamıyor bir tane, hep Inter'de atsın böyle goller milli takımda atmasın.
Inter evinde Roma'yı ezdi geçti, 5-2 bol gollü bir maç izledi taraftarlar, Inter taraftarı mutlu ayrılan taraf oldu.
Hellas Verona'yı 1-0 yendi Fiorentina ve küme düşme potasından adım adım uzaklaşıyorlar, düşmeyeceklerini biliyordum ve bu yolda ilerliyorlar. Fiorentina gibi bir kulübünde normal şartlarda küme düşmemesi lazım zaten.
|
|
|
|
|
jakdanyel
|
 |
April 06, 2026, 05:41:42 PM |
|
Inter 3 maç üst üste puan kaybı yaşadıktan sonra bu kötü seriye verilebilecek en iyi sonu verdi. Roma'yı resmen darmadağın ettiler. Roma bir de ligin en az gol yiyen takımlarından birisiydi bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. Böyle bir takıma karşı 5 golle kazandı Inter. Tabi ki Inter'in de hücum gücü çok yüksek yine bu sezon. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar ve bu sefer alacaklar. Milan'ın bugün Napoli'yi yenebileceğini düşünmüyorum çünkü Napoli son zamanlarda formda.
|
|
|
|
|
karabiber
|
 |
April 06, 2026, 08:57:13 PM |
|
Hakan dün Roma'ya ne gol attı öyle, amk milli takımda şöyle saplayamıyor bir tane, hep Inter'de atsın böyle goller milli takımda atmasın.
Inter evinde Roma'yı ezdi geçti, 5-2 bol gollü bir maç izledi taraftarlar, Inter taraftarı mutlu ayrılan taraf oldu.
Hellas Verona'yı 1-0 yendi Fiorentina ve küme düşme potasından adım adım uzaklaşıyorlar, düşmeyeceklerini biliyordum ve bu yolda ilerliyorlar. Fiorentina gibi bir kulübünde normal şartlarda küme düşmemesi lazım zaten.
Hakan Çalhanoğlu'nun milli maçlarda böyle gol atamamasının sebebinin rakip takımların orta sahada önünü hemen kapatmaları olduğunu düşünüyorum. Milli maçlarda O'na özel önlem aldıklarını düşünüyorum, Türkiye'nin kendinden güçsüz takımlarla oynadığı maçlarda özellikle. Son 25-30 metreye yaklaşınca 3-4 kişilik setler oluyor şut çekmesin diye. O yüzden hep savunmadan dönüyor. Milli maçlarda da rakip böyle savunma yapsa Hakan'ın mutlaka böyle golleri milli takımda da olur.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 06, 2026, 11:44:16 PM |
|
Günün maçı Milan ve Napoli maçıydı. Bir gol ile kazandı Napoli ve zirve takibini sürdürüyor. İlk yarıda iki takımda gol atamadı. Soyunma odasına 0-0 skorla gitti oyuncular. İkinci yarıda üst üste hücumlarla Napoli, Milanı iyice yordu. Politano 79. dakika da golü attı. İkinci sıraya yükseldi bu maçlar birlikte Napoli ve Inter ile aralarında sadece 7 puan fark var. Bu maçtan kazançlı çıkan Inter oldu.
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
April 07, 2026, 06:18:21 PM |
|
Napoli - Milan maçı bence aşırı sıkıcıydı ya. İstatistiklerden bile anlar yani maçı izlemeyen birisi. İki takımın da 1 gole yakın beklentisi bile yoktu o yüzden 1-0 bitmesi doğal. Milan'ın galibiyet alamayacağını düşünüyordum ki şaşırtmadılar. Napoli çok formda son haftalarda. Bununla birlikte 5 maçtır kazanıyorlar. Ne kadar çabalasalar da şu an Inter'in hala 7 puan arkasındalar.
Önceden yaptıkları saçma sapan puan kayıpları olmasa şu an şampiyonluk rekabeti izleyebilirdik. Inter hak ettiği bir şampiyonluğa koşuyor özetle.
|
|
|
|
|