Bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum o yüzden de her şeyin koyu modunu kullanmaya çalışıyorum. Forum arka planı beyaz olduğu için ve fazlaca vakit geçirdiğimden dolayı koyu modu Chrome Flags'lerden açmayı göstermek istedim.
Siyah tema eklentileri tüm sitelerin arka planında çalışmıyor. O yüzden bu yöntem daha faydalı olabiliyor.
Öncelikle Chrome'u açıyoruz ve adres kısmına "chrome://flags" yazıyoruz.
Daha sonra açılan yerdeki arama kısımına "dark" yazıyoruz. Gelen seçeneklerden Auto Dark Mode for Web Contents'i Default durumdan Enabled'e alıyoruz ve "Relaunch" kısmını onaylıyoruz. Bu kadar
Not: Chrome Flags'ler hakkında detaylı bir konu açıp faydalı Flags'leri göstermeye çalışacağım yakın zamanda.
Edit: 2019'da konu açılmış arama yapıp bakmak sonradan geldi aklıma. Kusura bakmayın o yüzden. O dönemdeki Chrome versiyonunda "Force Dark Mode for Web Contents" kısmı çıkıyormuş "dark" diye arama yaptığımızda. Şimdiki güncel versiyonda "Auto Dark Mode for Web Contents" olarak çıkıyor. Belki bir yenilik olarak bunu ekleyebilirim, başka birisinin konusunu bire bir almış olmayayım.