Mir4 oyunun devamı olarak nitelendirilen MIR M oyunu 8 aralık 11 aralık günü kapalı beta etkinliği olacak. Katılımcılara ödüller verilecek, ödüllerin yanı sıra oyunun mekaniklerini öğrenmiş olacak erken giriş yapan oyuncular. Wemix delisti olmasına rağmen yeni bir oyun çıkarmışlar. Yeni bir token olacağı için bu olaylardan etkilenmeyecektir diye düşünüyorum.
MIR M, merkezinde DOGMA bulunan bir ekosistem, topluluk ve DAO'dur.
Ön kayıt, kapalı beta etkinliği katılanlara NFT ödülleri verilecek.
https://mirmglobal.com/preregistration burada ön kayıt alabilirsiniz, gelen maili doğrulamayı unutmayın.
Oyun başlatıcısını web sitesinden indirebilirsiniz. Pc, mobil iki sürüm var. Mobil için sadece Android
Şunu belirtmek istiyorum mir4 oynamıştım oradaki tokenin arzı sınırsız olduğu için sürekli madencilik yapan oyuncular. Madenden çıkan assetleri tokene çevirerek sürekli satıyorlardı. Tıpkı Axies Infinity SLP'deki fiyat düşüşüyle aynı hikayedi. Bende başları kaçırdığım için devam etmemiştim fakat şunu biliyorum ilk zamanlarını oynayanlar güzel kazançlar elde etti.
Şimdi DOGMA tokenin Tokenomics bölümünde arzıyla ilgili bir ayrıntı göremedim. Kuvvetle ihtimal arzı sınırsız olacaktır bu yüzden ilk günlerini deneme yapacağım kazançlı olursa tokenleri satıp kazancımı garanti haline alırım. Oyunun ilerleyen dönemlerinde bu kazanç düşeceği için. Uzak doğuda kesinlikle çok popüler bir oyun MİR M yani mir4 devamını için ilgi oldukça yüksek olacaktır şimdilik bu kadar. Test aşamasında oynarsam ayrıntıları güncellerim.