Herkese selam forumdașlar,
Uzun süredir aranızda yoktum, umarım eski dostlar hala buralardadır, iki muhabbet döndürürüz
Piyasa gerçekten can sıkıcı, döngü ne zaman tamamlanır, ne zaman enflasyon düşer, ne zaman savaş biter hepsi belirsizligini korurken açıkçası pek yazası gelmiyor insanın.
Yine de belki birseyler yakalamak için, sürekli arastirma icersindeyiz hepimiz. Yine birseyler yakalayabilir miyim diye gezinirken, 2 gun once rastladım bu coine.
Babyswap coini bilen bilir, sağlam platformdur. Babyswap coinin babywealthyclub diye bir özel grubu vardir. Bu grup tam anlamiyla bir dao'dur. Hersey oylanir kabul görürse aksiyon alınır, kabul görmezse topluluk tarafından reddedilir.
Bu club grubuna ozel bir coin çıkardılar, ismi baby rich coin, kısaltması #BRC.
Bu token, her alım satimda %5 oranında holderslara dağıtım yapiyor. Yani cuzdanda durdukça komisyonları topluyorsunuz. Henüz Coinmarketcap ve coingecko'da listelenmedi. Henüz bir cex'te islem görmüyor. Dedigim gibi henüz 2 günlük.
Dao oylamasinda ekip, marketing yani pazarlama için bütçe istedi ve topluluk tarafından bütçe onaylandı. Yakın zamanda pazarlama faaliyetleride başlayacaktır.
Incelemek isteyenlere aşağıda linkini paylaşıyorum. Ortalikta gem diye dolaşan dolandırıcılar yerine, böyle bir proje coine bir göz atmanızda fayda olabilir.
Link:
https://babywealthyclub.com/brcHerkese iyi forumlar, kalın sağlıcakla 🖐️
Edit: BRC - BNB likidite madenciliği yaparak Baby token kazanabilirsiniz. Sanıyorum önümüzdeki hafta başlayacak. Bu kotu piyasada pasif gelir için güzel olacak.